2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Dün giremedim annemle babam bendeler onlara zaman ayırıyorum annemi doktora götürdüm yemek bulaşık falan derken şimdi okudum yazdıklarınızı.. sakinem çok sevindim şükürler olsun.. duygucum biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah sabredenlerle beraberdir Geçecek bu günler..

içime içime işledi yazılan her şey.. biz ne ara bu kadar can olduk birbirimize nefes olduk Yarabbim
Sizleri aynı amaçta aynı yerde buluşturan Allaha kurban olurum
Iyi ki varsınız iyi ki hepiniz canımsınız..

Canım Turgut bey İstanbulA gitti o kadar güveniyordum ki önce o adama şimdi çağlar bey var onada iyi diyorlar bugün eşim müsait olursa ön görüşmeye gitcez bakalim

canım görüşme sonrasında neler dedi yaz buraya emi
güzel haberlerini bekliyoruz

sende iyiki varsın canım. Annenle babanla güzelce vakit geçir tatlım

Sen de iyi ki varsın canım hepimiz abla kardeş gibi olduk çok şükür Rabbime.

Vardır bir sebebi kuzu hüç bişey sebepsiz değil rabbim sıkıntısını veriyor ama dermanını da veriyor bak iyi kötü serinliyor burda içimiz

Amcamı aradım dün.. telefonu açar açmaz "hadi kuzum bana hayırlı haberi ver" dedi ilk şoku yaşadım geçti derken..
Akşam da en büyük kuzenim abim var 40 yaşında.. arkamdan nasıl zıplaya zıplaya geliyor noldu dedim "hadi hadi itiraf et" dedi yok vallahi dedim "tamam inandım ama yoksa da geliyor bak demedi deme çınardaki gibi benzin aydınlanmış geliyor yeğenim eli kulağında" dedi
Kurban olduğum herkesin içine beklentiyi serpiştirmiş dört gözle bekliyoruz hayırlı haberleri.. çok bekletmez inşallah Allahım..
Dur bide dilek dileyeyim.. pantolonlarınızın düğmeleri kapanmasın fermuarlarınız patlasın bluzleriniz zımba gibi otursun inşallaaaahhhh

Ay hadi inşallah canım bi ara durulmuştu herkes de şimdi yine bana da soruyorlar. İçine doğanlar fln. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…