- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.041
Günaydın kızlar nasılsınız ben temizliğe başladım yine erkenden :) yazamadım o yüzden
Canım Turgut bey İstanbulA gittio kadar güveniyordum ki önce o adama şimdi çağlar bey var onada iyi diyorlar bugün eşim müsait olursa ön görüşmeye gitcez bakalim
Dün giremedim annemle babam bendeler onlara zaman ayırıyorum annemi doktora götürdüm yemek bulaşık falan derken şimdi okudum yazdıklarınızı.. sakinem çok sevindim şükürler olsun.. duygucum biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah sabredenlerle beraberdir Geçecek bu günler..
içime içime işledi yazılan her şey.. biz ne ara bu kadar can olduk birbirimize nefes olduk Yarabbim
Sizleri aynı amaçta aynı yerde buluşturan Allaha kurban olurum
Iyi ki varsınız iyi ki hepiniz canımsınız..
Canim ben daha olmadim bu ay stresli bi aydi bnm icin. Buyuk ihtimal gecikme oldu. Bugun yarin olurum heralde
Dün giremedim annemle babam bendeler onlara zaman ayırıyorum annemi doktora götürdüm yemek bulaşık falan derken şimdi okudum yazdıklarınızı.. sakinem çok sevindim şükürler olsun.. duygucum biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah sabredenlerle beraberdir Geçecek bu günler..
içime içime işledi yazılan her şey.. biz ne ara bu kadar can olduk birbirimize nefes olduk Yarabbim
Sağol ablacım hava sıcak zaten az bi soluklanmadan yapılmıyor ki :) teşekkür ederim beni düşündüğün için ayrıcakolay gelsin canım. yorma kendini dikkat et kendine
Vardır bir sebebi kuzu hüç bişey sebepsiz değil rabbim sıkıntısını veriyor ama dermanını da veriyor bak iyi kötü serinliyor burda içimizDün giremedim annemle babam bendeler onlara zaman ayırıyorum annemi doktora götürdüm yemek bulaşık falan derken şimdi okudum yazdıklarınızı.. sakinem çok sevindim şükürler olsun.. duygucum biz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah sabredenlerle beraberdir Geçecek bu günler..
Ağzına sağlık canımsweetdreams1985 Canım 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
A anneveoglusu Canım senin de 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
sweetdreams1985 Canım 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
A anneveoglusu Canım senin de 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
Aynen kuzum çok şükür..Vardır bir sebebi kuzu hüç bişey sebepsiz değil rabbim sıkıntısını veriyor ama dermanını da veriyor bak iyi kötü serinliyor burda içimiz
Ağzına yüreğine sağlık güzel hamişimiz duaların kabul olur inşallah
Ağzına yüreğine sağlık canım benim amin inşallah
Amcamı aradım dün.. telefonu açar açmaz "hadi kuzum bana hayırlı haberi ver" dedi ilk şoku yaşadım geçti derken..
Akşam da en büyük kuzenim abim var 40 yaşında.. arkamdan nasıl zıplaya zıplaya geliyor noldu dedim "hadi hadi itiraf et" dedi yok vallahi dedim "tamam inandım ama yoksa da geliyor bak demedi deme çınardaki gibi benzin aydınlanmış geliyor yeğenim eli kulağında" dedi
Kurban olduğum herkesin içine beklentiyi serpiştirmişdört gözle bekliyoruz hayırlı haberleri.. çok bekletmez inşallah Allahım..
Dur bide dilek dileyeyim.. pantolonlarınızın düğmeleri kapanmasın fermuarlarınız patlasın bluzleriniz zımba gibi otursun inşallaaaahhhh
Amin canım benimAy hadi inşallah canımbi ara durulmuştu herkes de şimdi yine bana da soruyorlar. İçine doğanlar fln. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?