2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Cnm seninde ilk dimi. Görcekmiyiz acb o günleri
Canım benim ilk gebeliğimde kürtaj oldum bebeğim gelişemedi tüpte ilk denemem olacak yarın gidiyorum acıbademe inş şimdi araştırma yapıyorum kayseride en iyi laboratuvar olan hastane neresi diye sen araştırdın mı??

canım kızkardeşim eskişehir acıbademde tüp denemeleri oldu çok memnun kaldı
bu ay adetle mi olacak bende bu ay adetle aşılama deneyeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı

Canlarım omuzumdan iğne oldum çok iyi geçti yeni Bir teknik kanınla iğneyi birleştirip omuz arkasından vuruyorlar inşaallah kolum iyileşir de bebeğe daha iyi yoğunlasirim

canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin yararını görürsün inşallah

canım kızkardeşim eskişehir acıbademde tüp denemeleri oldu çok memnun kaldı
bu ay adetle mi olacak bende bu ay adetle aşılama deneyeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
evet canım bu ay adetle olacaK umarım adet olmam da gerek klalmaz bende acıbadem düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı inş.. sen aşılamada kararlı mısın ??

evet canım bu ay adetle olacaK umarım adet olmam da gerek klalmaz bende acıbadem düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı inş.. sen aşılamada kararlı mısın ??
canım inşallah gerek kalmaz mucizen gelir benim şubatta gebeliğimde adet olmayı bekliyordum aşılama için gebe kaldığımı öğrenmiştim. inşallah sağlıklı ve hayırlı gebelik haberini alırız bayram yaparız

evet canım bir kez denemek istiyorum bellimi olur tutar tayin sürecindeyiz o yüzden tüp bebek tedavisi şu aşamada maddi ve manevi zorlar

canım bilmiyorum o kadar dua ettim ki bugüne kadar şu işe yarar dedikleri herşeyi yaptım ama sonuç alamadım şimdi tüp bebek merkezi araştırıyorum ama kayseride istediğim doktor istanbula gitti ve ben doktor bulamıyorum herkes bişey diyor artık böyle bağıra çağıra ağlamak istiyorum .. rabbim ben neyi eksik yapıyorum da böyle hep sonu hüsran oluyo gerçekten şunları yazarken bile ağlıyorum çok doldum artık etraftan dua kür ne duyduysam yaptım ama yok yok ..... vallahi bilmiyorum bunun sonu nolcak allah ne zaman yüzüme bakacak dualarıma karşılık muradımı verecerk bilmiyorum canım..

canım benim de senin gibi iniş çıkışlarım oluyor çok iyi anlıyor hissediyorum seni.. Teslimiyetten başka çaremiz yok biz elimizden geleni yapıp umut edicez Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek.. Araştırmaya devam et ama hayatının merkezinden çıkarmaya çalış cnm kendini rahatlatan uğraşlara devam et.. o günleri yaşayacağız inanıyorum hepbirlikte.. inancını yitirme

öyle deme canım benim sonuçta hiç gebe kalamıyor değilsin duygusallığın çok normal insan bu olaya yoğunlaşıyor ister istemez hormonlarımız bile artık sapıtıyor. seninde güzel günlerin olacak rabbim inşallah hayırlısı ile o günleri gösterecek yıpratma kendini

evet ben doluyum canım bugünlerde neden bilmiyorum iyice hassaslaştım artık etrafımda hep hamileler falan ne bileyim canım yani allah affetsin beni bazen isyan derecesine düşüyorum sonra hemen tövbe ediyorum karışık duygular içindeyim

amin canım inş inan bi ümit bekliyorum..

Fulya abladan gelecek :) öyle hissediyorum
Hadii inşallah. @anneveoglusuc
Canım seni anlıyoruz, ama böyle düşünme. Senin için en hayırlısı be zamansa öyle olsun. Ne olur hemen önümüzdeki aya odaklanalım, üzme kendini. Daha fazla dua yapalım. Herşey duayla. Meryem suresi okuyalım herkese tek tek. Bunlara odaklan.başka dualar yapalım. Ama nolır kendini üzme. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarımdasınız

Şu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim

Geçer cnm Allah en çok sıkıntılı hissettigimiz zamanlarda yakın olurmuş bize.. bekliyorsak vardır bir nedeni elbet.. daha degerli daha güzel olacak herşey bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…