- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.021
Çok şükür canım daha iyi olacak inşallahAzar azar yiyorum, ama çok küçücük.ondan sonra mide bulantısı tavan yapıyor. Bugün doktora söyledim ama ilaç falan vermem dedi. Bunlar olması gereken şeyler. Çok aşırı olur, sürekli kusarsın o zaman gelirsin serum falan takarız dedi. İlaç vermedi bulantı için. Çok şükür canım yaaa geçen haftaya göre dahayi yim. Şükürler oksun
canımsın inşallah hepinizin tek tek güzel haberlerini alacağım burdan :)) buna yürekten inanıyorum
Iyi aksamlar kizlar. D Deli_manya veMeLMuR_2016 sizlerin duasini da okudum kizlar. Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah.
Turgut bey ile çağlar bey vardı Kayseri decanım bilmiyorum o kadar dua ettim ki bugüne kadar şu işe yarar dedikleri herşeyi yaptım ama sonuç alamadım şimdi tüp bebek merkezi araştırıyorum ama kayseride istediğim doktor istanbula gittive ben doktor bulamıyorum herkes bişey diyor artık böyle bağıra çağıra ağlamak istiyorum .. rabbim ben neyi eksik yapıyorum da böyle hep sonu hüsran oluyo gerçekten şunları yazarken bile ağlıyorum çok doldum artık etraftan dua kür ne duyduysam yaptım ama yok yok ..... vallahi bilmiyorum bunun sonu nolcak allah ne zaman yüzüme bakacak dualarıma karşılık muradımı verecerk bilmiyorum canım..
Şu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim
Çağlar bey canım inşallah yarın gidip ön görüşme yapacağım
Günaydın canlar nasılsınız?Ben ev topluyorum haftaya gidiyoruz inşallah. Bu arada yumurtlama dönemini geride bıraktım beklemedeyim artık. Rabbim mutlu sona ulaştırır inşallah.
A anneveoglusu canım duanı okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasil etsin inşallah.
ebru oldu cnm..biz hümeyra ie bekliyoruz bakalım.. ben bugün olur gibi kısmettburciss H Humyuk gel di mi kırmızılr kızlar ne alemdesinz.
ebru_can_ebru kız ebuuşş cvp ver daaa kırmızılar mı geldi senin
Evet canım taşıma şirketiyle anlaştık ama ev falan tutmadik benim tayinler ağustosun sonunda belli olacak ona göre ev tutup eşyaları getiricez. Haftaya eşim ilisigini kesecek ben de küçük eşyaları topluyorum mobilya beyaz esya falan hepsini şirket paketliyor. Ama gene de topla topla bitmiyor ıvır zıvır. Dikkat edicem şu aralar önemli canım.canımtaşıma şirketimi tuttunuz evi tuttunuzmu yoksa lojman mı olacak
aayy bende de bu süreç var cumaya açıklanacak diyorlar bakalım bizim nasibimiz neresi
alllah kolaylık versin canım kendini yıpratmadan yavaş yavaş yerleş
duan için allah razı olsun bir tanem
Canım Turgut bey İstanbulA gittiTurgut bey ile çağlar bey vardı Kayseri de
burciss H Humyuk gel di mi kırmızılr kızlar ne alemdesinz.
ebru_can_ebru kız ebuuşş cvp ver daaa kırmızılar mı geldi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?