2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiki varsınız, nasıl bırakırım ben sizi yaa. Biraz alınganlık ettiysem kusura bakmayın, ama kesinlikle sizlere kırılmam söz konusu bile değil. Sadece sizi üzmekten korkuyorum. Eğer olurda bazen düşüncesizlik edersem nolur beni uyarın, hiç kırılmam. Çünkü ben hepinizin kalbinin güzelliğini biliyorum bunu hissediyorum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, en kısa zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah
. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

İyiki varsınız, nasıl bırakırım ben sizi yaa. Biraz alınganlık ettiysem kusura bakmayın, ama kesinlikle sizlere kırılmam söz konusu bile değil. Sadece sizi üzmekten korkuyorum. Eğer olurda bazen düşüncesizlik edersem nolur beni uyarın, hiç kırılmam. Çünkü ben hepinizin kalbinin güzelliğini biliyorum bunu hissediyorum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, en kısa zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah
. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Çok şükür canım daha iyi olacak inşallah

Turgut bey ile çağlar bey vardı Kayseri de

Günaydın canlar nasılsınız? Ben ev topluyorum haftaya gidiyoruz inşallah. Bu arada yumurtlama dönemini geride bıraktım beklemedeyim artık. Rabbim mutlu sona ulaştırır inşallah.

A anneveoglusu canım duanı okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasil etsin inşallah.

Şu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim

canım bizim hassasiyetlerin senin durumunla bir alakası yok sen neden bu kadar duygusalsın hormonlar sana neler yapıyor öyle sen rahat ol bir tanem. affedecekte birşey yok. zaman zaman uğrayıp geçen duygu yoğunlukları bunlar. Gebe arkadaşlarımız sayesinde bizimde vaktimiz geldiğinde gebe olacağımıza inancımız artıyor sen rahat ol arkadaşım

canımtaşıma şirketimi tuttunuz evi tuttunuzmu yoksa lojman mı olacak

aayy bende de bu süreç var cumaya açıklanacak diyorlar bakalım bizim nasibimiz neresi

alllah kolaylık versin canım kendini yıpratmadan yavaş yavaş yerleş

duan için allah razı olsun bir tanem

Evet canım taşıma şirketiyle anlaştık ama ev falan tutmadik benim tayinler ağustosun sonunda belli olacak ona göre ev tutup eşyaları getiricez. Haftaya eşim ilisigini kesecek ben de küçük eşyaları topluyorum mobilya beyaz esya falan hepsini şirket paketliyor. Ama gene de topla topla bitmiyor ıvır zıvır. Dikkat edicem şu aralar önemli canım.
Senin de inşallah en hayırlı neresiyse orası çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…