- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka
Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Çok güzeller kuzu afiyet olsun ben salatalık ektim ama tavuklar hepsini yoldu daha pes ettim seneye halledecem inşallah
Sağol canım ağzına sağlık.. Dediğin gibi vakti saati var herhalde beklemekten başka yapacak birşey yokAynen öyle canm sanrm normal olağan şeklde dua edip bekliycez elden gelen bişey yok.Rabbm çok aratmasn inşallah.Bu arada duanıda okudm canm benm Allahm kabul etsin
Kuzular sakine duydu bebişin kalp atışlarını çok şükür kendi de yazar baktım çok merak etmişsiniz yazayım dedim öpüldünüz
Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Duygulandırdın bizi canım. İnşallah yaşatacak Rabbim bize de.
Aynen canım oldum dün 11 ağustos pardon 15 de kaldım benYavrum hayırdır adetin mi geldi
Ayy cümlemize de nasip etsin ablacımm amiinnnnn çok çok aminrabbim böyle güzel haberi senden de duymayı nasip etsin inşallah
Fulya abladan gelecek :) öyle hissediyorumHepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Çok şükür bu günlere. Rabbim inşallah sürekli müjdelerin, güzel haberlerin verildiği bi topik olsun burası. O kadar çok istiyorum sizden mutlu haberi duymayı.hisswdiuorum alacaz bi güzel haber daha şnşallah
inşallah inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile öyle olursa dile benden ne dilersenFulya abladan gelecek :) öyle hissediyorum
Cnm seninde ilk dimi. Görcekmiyiz acb o günleriSağol canım ağzına sağlık.. Dediğin gibi vakti saati var herhalde beklemekten başka yapacak birşey yok
Gözün aydın olsun canım benimEvet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Gözünaydın cnm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Hayırlı olsun canım inşaallah kucağinada almak nasip olurHepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Çok şükür bu günlere. Rabbim inşallah sürekli müjdelerin, güzel haberlerin verildiği bi topik olsun burası. O kadar çok istiyorum sizden mutlu haberi duymayı.hisswdiuorum alacaz bi güzel haber daha şnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?