- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.061
Allah kabul etsin ağzına sağlık canım :)sweetdreams1985 Canım 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
A anneveoglusu Canım senin de 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık 'ını okudum. Rabbim sağlıklı,hayırlı, salih evlat nasip etsin
Canım iyi de çağlar bey varsa niye dert ediyorsun ikisi de çok iyi yaniCanım Turgut bey İstanbulA gittio kadar güveniyordum ki önce o adama şimdi çağlar bey var onada iyi diyorlar bugün eşim müsait olursa ön görüşmeye gitcez bakalim
Canım benim Arapçam yok malesefEvet Meryem süresi okuyalım birde kızlar sormuştum ama cevabı göremedim ya evvel regli iken okunuyormu Esma okunuyor ama bu hayırlı dilek için ya
Kızlar herkes bi kimlere okudu yazar mısınız
Canım çağlar beye giden bi tanıdık yoktu emin olamadım ama burda forumda bi arkadaş buldum bayağı detaylı bilgi verdi içim rahatladı çok şükürCanım iyi de çağlar bey varsa niye dert ediyorsun ikisi de çok iyi yani
Biz çok hasta yönlendirdik şükürler olsun boş dönen olmadıCanım çağlar beye giden bi tanıdık yoktu emin olamadım ama burda forumda bi arkadaş buldum bayağı detaylı bilgi verdi içim rahatladı çok şükür
Yok kuzum bu ay zaten yumurtlama dönemi ilişki olmadı beklemiyordum gayet keyfim yerinde gezip tozuyorumİyi geceler kızlar bugün çok yoğun bi gün misafir falan çok yoruldum ya.Şimdi okudum yazdklarınızı.
ardemir duygulandırdın beni canm
ebru_can_ebru bnde fulya ablaya kadr okudm canm.ama bişey diycem sen mens olduktan snra bi sıkkın gibisn canm iyi misin?
Bu arada bende biraz önce lavaboya gidince kocaman kocaman topak gibi akıntı gördüm canlar ya bu normal miydi görünce ben bi şok oldum da.
Yok kuzum bu ay zaten yumurtlama dönemi ilişki olmadı beklemiyordum gayet keyfim yerinde gezip tozuyorumakıntı normal bence
Günaydın kızlar. Cnm arkadaş buldum demişsin ama tüp bebek içinmi bilgi verdi. Sen konuştunmu gidip. Banada anlat lütfen. Bayan olsun istiyodum ama bu konuda uzman olmayan biriylede vakit kaybetmek istemiyorum. Yoksa aşılama için farketmez mi bayana gidip olmazsamı oraya gitsem. Ama en başından aynı doktora gitmekte en güzeli. Ne yapsam bilemedimCanım çağlar beye giden bi tanıdık yoktu emin olamadım ama burda forumda bi arkadaş buldum bayağı detaylı bilgi verdi içim rahatladı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?