2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyi geceler kızlar bugün çok yoğun bi gün misafir falan çok yoruldum ya.Şimdi okudum yazdklarınızı.
ardemir duygulandırdın beni canm

ebru_can_ebru bnde fulya ablaya kadr okudm canm.ama bişey diycem sen mens olduktan snra bi sıkkın gibisn canm iyi misin?
Bu arada bende biraz önce lavaboya gidince kocaman kocaman topak gibi akıntı gördüm canlar ya bu normal miydi görünce ben bi şok oldum da.

Yok kuzum bu ay zaten yumurtlama dönemi ilişki olmadı beklemiyordum gayet keyfim yerinde gezip tozuyorum akıntı normal bence

Canım çağlar beye giden bi tanıdık yoktu emin olamadım ama burda forumda bi arkadaş buldum bayağı detaylı bilgi verdi içim rahatladı çok şükür
Günaydın kızlar. Cnm arkadaş buldum demişsin ama tüp bebek içinmi bilgi verdi. Sen konuştunmu gidip. Banada anlat lütfen. Bayan olsun istiyodum ama bu konuda uzman olmayan biriylede vakit kaybetmek istemiyorum. Yoksa aşılama için farketmez mi bayana gidip olmazsamı oraya gitsem. Ama en başından aynı doktora gitmekte en güzeli. Ne yapsam bilemedim

Amin canım allahım kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…