- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.081
Herkese günaydınlar
Ankara çok sıcak geneeee..
Oralarda havalar nasıl?
Ebuşum ilk 11 kişi bitti.. bugün sakineciiimle beraber biter benim.. Allah izin verirse..
Canım sen çağlar beyi nerden biliyorsun kimi yönkendirdiniz ona?Biz çok hasta yönlendirdik şükürler olsun boş dönen olmadı
Canım ben çağlar beye gidemedim eşim müsait ol adı haftaya gidelim dedi. Burda bi arkadaş yazdı bana oda yumurta dondurmuş önümüzdeki ay koyduracakmış için rahat etsin ekip çok iyi ön görüşme ücretsiz yazmışGünaydın kızlar. Cnm arkadaş buldum demişsin ama tüp bebek içinmi bilgi verdi. Sen konuştunmu gidip. Banada anlat lütfen. Bayan olsun istiyodum ama bu konuda uzman olmayan biriylede vakit kaybetmek istemiyorum. Yoksa aşılama için farketmez mi bayana gidip olmazsamı oraya gitsem. Ama en başından aynı doktora gitmekte en güzeli. Ne yapsam bilemedim
Canım eşim yoğundu haftayagidelim dedik aklımdasın detaylı bilgi alınca etiketleyeceğim seniGünaydınlarr herkese hayırlı cumalar
sweetdreams1985 ne yaptın canım dr ile görüştün mü
@Humyuk canım durumun ne inşallah kırmızı kart yemedin
D Deli_manya sen nasılsın canım
@Halim rabbime malum sen nasıl oldun iğnenin yararını gördün mü omzun nasıl
@KHENA cinsiyet belli oldumu canım
ardemir , M miyaz @ebru_can_ebru beren20 nasılsınız
canım bende tam ortada değilde kasıklarda batmalar oluyor ayda da bu ayda da var allah biliyor ya iki ay acaba bebekmi geliyor dedim ama negatif gördüm 26 mayıs ve 25 haziranda onun için bu ayı hiç öyle düşünmüyorumA anneveoglusu canim iyiyim ama aklim takıldı sen de yasadin mi kurtaj sonrasi sormak istedim. Şöyle anlatayım pazartesi 14. gün yumurtladim salı testim siliklesti. Pazartesi ve saliyi degerlendirdim. O günden beri hep gaz vardi sabah kasık ağrısıyla uyandım. Sağda ya da solda degil tam ortada. Bir de belim ağrıyor. Kürtaj sonrası bu ilk denemeydi ondan mı oldu başka bir sebebi var mıdır? Sende oldu hiç böyle bisey?
Aminnn. Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Çok mutlu oldum.P pastadelisi Canım 1000 Ya Mücib 1000 Ya Musavvir okudum. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Anladım canim sağol inşallah kötü bişey yoktur.canım bende tam ortada değilde kasıklarda batmalar oluyor ayda da bu ayda da var allah biliyor ya iki ay acaba bebekmi geliyor dedim ama negatif gördüm 26 mayıs ve 25 haziranda onun için bu ayı hiç öyle düşünmüyorum
kürtajla alakalı olduğunu düşünmüyorum içerde ne olduğunu da çözemiyorum inan
Canım sadeceKızlar herkes bi kimlere okudu yazar mısınız
İyiim ablacım çok şükür benim enişte dün anjio oldu kardeşimin eşi kardeşim çalışıyır sabah erkenden gidip evini temizledim şimdi eve geldim bide kendi evimi temizleyip yemek yapacam inşallah. Sen nasılsın canımcımGünaydınlarr herkese hayırlı cumalar
İyiim ablacım çok şükür benim enişte dün anjio oldu kardeşimin eşi kardeşim çalışıyır sabah erkenden gidip evini temizledim şimdi eve geldim bide kendi evimi temizleyip yemek yapacam inşallah. Sen nasılsın canımcım
29 yaşında abla dün kötüleşmiş kusmuş iki kere sonra hastaneyi aramış gelip götürmüşler bakmışlar anjio yapmışlar kimsenin haberi yok akşam haberimiz oldu bizimle çıktık gittik iyiydi çok şükür öyle damar tıkanıklığı falan çıkmamış ufak çaplı bişeyler çıktı dediler ama nedir bende tam bilmiyorum hoca gelsin konuşacam dedi rabbim cemi cümlesinin sevdiklerini ailesini koruyup kollasın bizimkileride duyduk şok okduk yani daha yaşı kaç işte sıkıntı şu bu çökertiyor vücudu ablacanım kaç yaşında enişte çok geçmiş olsun yaa nasıl şimdi anjiyo yaradımı peki
kızkardeş varya can can iyiki varlar benimde iki tane var allahıma binlerce şükür
bende iyiyim canım şükür
canım yaa yaşı çok genç 40lı yaşların başında çok duyuyorum ama ilk kez bu kadar genç duydum29 yaşında abla dün kötüleşmiş kusmuş iki kere sonra hastaneyi aramış gelip götürmüşler bakmışlar anjio yapmışlar kimsenin haberi yok akşam haberimiz oldu bizimle çıktık gittik iyiydi çok şükür öyle damar tıkanıklığı falan çıkmamış ufak çaplı bişeyler çıktı dediler ama nedir bende tam bilmiyorum hoca gelsin konuşacam dedi rabbim cemi cümlesinin sevdiklerini ailesini koruyup kollasın bizimkileride duyduk şok okduk yani daha yaşı kaç işte sıkıntı şu bu çökertiyor vücudu abla
Sağol canım Allah razı olsunGünaydın hatunlar hayırlı cumalar rabbim dualarimizi tez zamanda kabul etsin inşallah.
ardemir arzu canim duani okudum rabbim kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü yavruların olsun allahın izniyle
@ebru_can_ebru canim arzuya kadar okudum.
Hayırlı cumalar kuzum.. şükürler olsun iyiyim annemle babamı gece bıraktık evlerine alışmışım iki günde ev çıplak geliyor..Günaydınlarr herkese hayırlı cumalar
canım günaydın dün burası fena idi tekirdağda esen rüzgr olurdu dün yaprak kımıldamadı ama sabaha karşı ev uçuyordu rüzgar çıktı yağmur yağacak sanki allah kabul etsin canım
A anneveoglusu ablacm hamdolsn iyiym bnde aynı bildiğin gibi işte yoğun iş yeri bu ara yoruluyorm.sen naslsn ablacm
Bu arada günaydn herkese kızlar
Sağol canım Allah razı olsun
Hayırlı cumalar kuzum.. şükürler olsun iyiyim annemle babamı gece bıraktık evlerine alışmışım iki günde ev çıplak geliyor..
Bunun dışında korkarım mantar oldum sirkeli suya oturacağım fitil pomad için vakit yok yumurtlamam kapıda..
Burdada esse biraz ferahlayacak ortalık zira ben buharlaşma yaşayarak kayboliciiimm
Tam regl sonuna denk gelseydi 10 gün fitil pomad yapardım ama yapamıyorum şimdi..evde kalabilığa alışınca bir anda sessizlik etkiliyor haklısın
aayy çok geçmiş olsun mantar çok fena ben son 6 ayda iki kere oldum
Tam regl sonuna denk gelseydi 10 gün fitil pomad yapardım ama yapamıyorum şimdi..umarım sirkeli suyla çözerim kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?