2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Herkese günaydınlar
Ankara çok sıcak geneeee..
Oralarda havalar nasıl?
Ebuşum ilk 11 kişi bitti.. bugün sakineciiimle beraber biter benim.. Allah izin verirse..

canım günaydın dün burası fena idi tekirdağda esen rüzgr olurdu dün yaprak kımıldamadı ama sabaha karşı ev uçuyordu rüzgar çıktı yağmur yağacak sanki allah kabul etsin canım

Canım ben çağlar beye gidemedim eşim müsait ol adı haftaya gidelim dedi. Burda bi arkadaş yazdı bana oda yumurta dondurmuş önümüzdeki ay koyduracakmış için rahat etsin ekip çok iyi ön görüşme ücretsiz yazmış

Canım eşim yoğundu haftayagidelim dedik aklımdasın detaylı bilgi alınca etiketleyeceğim seni

A anneveoglusu canim iyiyim ama aklim takıldı sen de yasadin mi kurtaj sonrasi sormak istedim. Şöyle anlatayım pazartesi 14. gün yumurtladim salı testim siliklesti. Pazartesi ve saliyi degerlendirdim. O günden beri hep gaz vardi sabah kasık ağrısıyla uyandım. Sağda ya da solda degil tam ortada. Bir de belim ağrıyor. Kürtaj sonrası bu ilk denemeydi ondan mı oldu başka bir sebebi var mıdır? Sende oldu hiç böyle bisey?

canım bende tam ortada değilde kasıklarda batmalar oluyor ayda da bu ayda da var allah biliyor ya iki ay acaba bebekmi geliyor dedim ama negatif gördüm 26 mayıs ve 25 haziranda onun için bu ayı hiç öyle düşünmüyorum

kürtajla alakalı olduğunu düşünmüyorum içerde ne olduğunu da çözemiyorum inan

Anladım canim sağol inşallah kötü bişey yoktur.

İyiim ablacım çok şükür benim enişte dün anjio oldu kardeşimin eşi kardeşim çalışıyır sabah erkenden gidip evini temizledim şimdi eve geldim bide kendi evimi temizleyip yemek yapacam inşallah. Sen nasılsın canımcım

canım kaç yaşında enişte çok geçmiş olsun yaa nasıl şimdi anjiyo yaradımı peki
kızkardeş varya can can iyiki varlar benimde iki tane var allahıma binlerce şükür

bende iyiyim canım şükür

29 yaşında abla dün kötüleşmiş kusmuş iki kere sonra hastaneyi aramış gelip götürmüşler bakmışlar anjio yapmışlar kimsenin haberi yok akşam haberimiz oldu bizimle çıktık gittik iyiydi çok şükür öyle damar tıkanıklığı falan çıkmamış ufak çaplı bişeyler çıktı dediler ama nedir bende tam bilmiyorum hoca gelsin konuşacam dedi rabbim cemi cümlesinin sevdiklerini ailesini koruyup kollasın bizimkileride duyduk şok okduk yani daha yaşı kaç işte sıkıntı şu bu çökertiyor vücudu abla

canım yaa yaşı çok genç 40lı yaşların başında çok duyuyorum ama ilk kez bu kadar genç duydum
rabbim sevdiklerine bağışlasın. ailede kalp hastalığı varmı peki dr ile konuşun iyice
bunla geçmiş gitmiş olsun bir tanem.

Herşeyi sorun etmemek gerekiyor biliyorum zaman zaman hayat zor geliyor maddi ve manevi olarak ama sağlık bir gittimi gerisinin bir önemi kalmıyor

Sağol canım Allah razı olsun

Hayırlı cumalar kuzum.. şükürler olsun iyiyim annemle babamı gece bıraktık evlerine alışmışım iki günde ev çıplak geliyor..
Bunun dışında korkarım mantar oldum sirkeli suya oturacağım fitil pomad için vakit yok yumurtlamam kapıda..

canım günaydın dün burası fena idi tekirdağda esen rüzgr olurdu dün yaprak kımıldamadı ama sabaha karşı ev uçuyordu rüzgar çıktı yağmur yağacak sanki allah kabul etsin canım

Burdada esse biraz ferahlayacak ortalık zira ben buharlaşma yaşayarak kayboliciiimm

evde kalabilığa alışınca bir anda sessizlik etkiliyor haklısın

aayy çok geçmiş olsun mantar çok fena ben son 6 ayda iki kere oldum

Kızlar nasılsınız çalıştığım için bakamıyorum az önce şöyle bi göz geçirdim yazdıklarınıza bu ay ilaçsız deneyecek sanırım dr konuşacam bugün öğleden sonra müsaitmiş M miyaz geçmiş olsun cnm varmı aramızda yeni hamişler

evde kalabilığa alışınca bir anda sessizlik etkiliyor haklısın

aayy çok geçmiş olsun mantar çok fena ben son 6 ayda iki kere oldum
Tam regl sonuna denk gelseydi 10 gün fitil pomad yapardım ama yapamıyorum şimdi.. umarım sirkeli suyla çözerim kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…