2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar ben bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım adete 6 gün var ama yapmak istedim ve 2. Çizgi silik çıktı yüklüyorum ama az önce pembe akıntı geldi peçeteye bi daha gelmedi şimdi beni bi korku sardı napacağım bilmiyorum ben hamile miyim değil miyim yerleşme kanaması mı anlamadım M miyaz P pastadelisi sende nasıl olmuştu? D Deli_manya A anneveoglusu

Eklentiler

• IMG-20170714-WA0000.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 58
Canım çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilir kanama normal zaten yerleşme olabilir sorun yapma

Canım çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilir kanama normal zaten yerleşme olabilir sorun yapma
Çizgi hemen çıktı canım yerleşme olabilir diye düşündüm ama ne bileyim korktum bi yandan kan versem mi bilemedim zaten versemde düşük çıkacak çünkü adete 6 gün var doktoruma gitsem düşüğe karşı jel ilaç falan verir mi yoksa erken mi acaba

Canım sen git içine sinmiyorsa biz ne desek olmaz kaçıncı ayındı senin kuzum

Anaaammmm gördüm var vallahi yerleşmedir o inşallah canım kan versene ay heyecan yaptım valla yaşasın :) çok sevindim o duygusal fırtınalar boşa değilmiş demek gidip kan ver kuzuu

Bu mantar nası bişey canm çok geçmiş olsun.işte birde bebek olmuyor yanı sıra mantardı sistitti uğraşmca daha zorlaşıyo sanki
Kuzum kaşıntı da oluyormuş ama bende kaşıntı olmadı söylemesi ayıp pamukcuk gibi beyazlıklar oluşuyor akıntı oluşuyor kötü kokulu koyu renkli.. Bende kötü kokulu değil ama sürekli ıslak geziyorum.. tamda yumurtlamama denk geldi sinir bozucu..

Risk yoktur inşallah korkmada varsa bile verir tabikide

Anaaammmm gördüm var vallahi yerleşmedir o inşallah canım kan versene ay heyecan yaptım valla yaşasın :) çok sevindim o duygusal fırtınalar boşa değilmiş demek gidip kan ver kuzuu
Verecem canım şimdi eşim getirdi doktora bakalım nasip kaç çıkacak ama ben mutlu değilim sanki içim huzursuz bu pembe lekeden mi bilmiyorum erken öğrenmek de iyi değil valla sağol bitanem güzel dileklerin için inşallah gerçekten bebiş vardır

Ayy huzursuz olma kuzu yerleşmedir o bence şimdi sonuç çıkınca mutlu okursun inşallah cümlemizde oluruz tabi güzel haberinle ayy valla kendim hamile kalmış gibi sevindim haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…