- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.101
Canım 15 kadar görürsünüz dediler.yani ağrılar o zamana kadar geçermiş.Günaydınlarr herkese hayırlı cumalar
sweetdreams1985 ne yaptın canım dr ile görüştün mü
@Humyuk canım durumun ne inşallah kırmızı kart yemedin
D Deli_manya sen nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasıl oldun iğnenin yararını gördün mü omzun nasıl
@KHENA cinsiyet belli oldumu canım
ardemir , M miyaz ebru_can_ebru @beren20 nasılsınız
Sivas Medicana da çalışıyordum Kayseri ile çalışıyorduk tüp bebek içinCanım sen çağlar beyi nerden biliyorsun kimi yönkendirdiniz ona?
Canım çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilir kanama normal zaten yerleşme olabilir sorun yapmaGünaydın kızlar ben bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım adete 6 gün var ama yapmak istedim ve 2. Çizgi silik çıktı yüklüyorum ama az önce pembe akıntı geldi peçeteye bi daha gelmedi şimdi beni bi korku sardı napacağım bilmiyorumben hamile miyim değil miyim yerleşme kanaması mı anlamadım M miyaz P pastadelisi sende nasıl olmuştu? D Deli_manya A anneveoglusu
Çizgi hemen çıktı canım yerleşme olabilir diye düşündüm ama ne bileyim korktum bi yandan kan versem mi bilemedim zaten versemde düşük çıkacak çünkü adete 6 gün var doktoruma gitsem düşüğe karşı jel ilaç falan verir mi yoksa erken mi acabaCanım çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilir kanama normal zaten yerleşme olabilir sorun yapma
Canım sen git içine sinmiyorsa biz ne desek olmaz kaçıncı ayındı senin kuzumÇizgi hemen çıktı canım yerleşme olabilir diye düşündüm ama ne bileyim korktum bi yandan kan versem mi bilemedim zaten versemde düşük çıkacak çünkü adete 6 gün var doktoruma gitsem düşüğe karşı jel ilaç falan verir mi yoksa erken mi acaba
Ben 7 aydır korunmuyorum geçen ay aşılama oldu tutmadı canım bu ay da soğan kürü yaptım böyle olduCanım sen git içine sinmiyorsa biz ne desek olmaz kaçıncı ayındı senin kuzum
Anaaammmm gördüm var vallahi yerleşmedir o inşallah canım kan versene ay heyecan yaptım valla yaşasın :) çok sevindim o duygusal fırtınalar boşa değilmiş demek gidip kan ver kuzuuGünaydın kızlar ben bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım adete 6 gün var ama yapmak istedim ve 2. Çizgi silik çıktı yüklüyorum ama az önce pembe akıntı geldi peçeteye bi daha gelmedi şimdi beni bi korku sardı napacağım bilmiyorumben hamile miyim değil miyim yerleşme kanaması mı anlamadım M miyaz P pastadelisi sende nasıl olmuştu? D Deli_manya A anneveoglusu
Canım benim ua çok sevindim inşallah güzel haberler alırsınBen 7 aydır korunmuyorum geçen ay aşılama oldu tutmadı canım bu ay da soğan kürü yaptım böyle oldu
Kuzum kaşıntı da oluyormuş ama bende kaşıntı olmadı söylemesi ayıp pamukcuk gibi beyazlıklar oluşuyor akıntı oluşuyor kötü kokulu koyu renkli.. Bende kötü kokulu değil ama sürekli ıslak geziyorum.. tamda yumurtlamama denk geldi sinir bozucu..Bu mantar nası bişey canm çok geçmiş olsun.işte birde bebek olmuyor yanı sıra mantardı sistitti uğraşmca daha zorlaşıyo sanki
Risk yoktur inşallah korkmada varsa bile verir tabikideÇizgi hemen çıktı canım yerleşme olabilir diye düşündüm ama ne bileyim korktum bi yandan kan versem mi bilemedim zaten versemde düşük çıkacak çünkü adete 6 gün var doktoruma gitsem düşüğe karşı jel ilaç falan verir mi yoksa erken mi acaba
Verecem canım şimdi eşim getirdi doktora bakalım nasip kaç çıkacak ama ben mutlu değilim sanki içim huzursuz bu pembe lekeden mi bilmiyorum erken öğrenmek de iyi değil vallaAnaaammmm gördüm var vallahi yerleşmedir o inşallah canım kan versene ay heyecan yaptım valla yaşasın :) çok sevindim o duygusal fırtınalar boşa değilmiş demek gidip kan ver kuzuu
Canım soğan kürü vesile oldu demek bide tüp bebek yaptıracam nasılsa rahatlığıda vardı heraldeBen 7 aydır korunmuyorum geçen ay aşılama oldu tutmadı canım bu ay da soğan kürü yaptım böyle oldu
Gözün aydın olsun kuzum benim MaşallahhhhhBen 7 aydır korunmuyorum geçen ay aşılama oldu tutmadı canım bu ay da soğan kürü yaptım böyle oldu
Sağol canım inşallah vardır bebiş ve tutunur Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine yüzümüze baksın bekliyorum şimdi birazdan Ian vercemCanım benim ua çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın
Tamam kuzum benim haber ver bize deSağol canım inşallah vardır bebiş ve tutunur Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine yüzümüze baksın bekliyorum şimdi birazdan Ian vercem
Hemen çıktı canım şimdi kan vercem bakalım dua edin de inşallah iyi bi deger çıksın ama adete 6 gün var dahasweetdreams1985 duygucum hemen çıktıysa geliyor inşallah güzel haberimiz.. Hayırlı haberler gelecek inşallah
Ayy huzursuz olma kuzu yerleşmedir o bence şimdi sonuç çıkınca mutlu okursun inşallah cümlemizde oluruz tabi güzel haberinle ayy valla kendim hamile kalmış gibi sevindim haaaVerecem canım şimdi eşim getirdi doktora bakalım nasip kaç çıkacak ama ben mutlu değilim sanki içim huzursuz bu pembe lekeden mi bilmiyorum erken öğrenmek de iyi değil vallasağol bitanem güzel dileklerin için inşallah gerçekten bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?