- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.121
Evet canım onun rahatlığı vardı bide bu ay bebek için yapmadım sanki olursa olur moduna girdim bilmiyorum yani onun da etkisi var mıCanım soğan kürü vesile oldu demek bide tüp bebek yaptıracam nasılsa rahatlığıda vardı heralde
Sağol canım yaa Allâh razı olsun hepinizden hadi bakalım inşallah vardır bebiş Rabbim bilir çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAyy huzursuz olma kuzu yerleşmedir o bence şimdi sonuç çıkınca mutlu okursun inşallah cümlemizde oluruz tabi güzel haberinle ayy valla kendim hamile kalmış gibi sevindim haaa
Rabbim bu cuma günü hürmetine sağlıklı sıhhatli evladını göndermiş olsun canım düşük çıksada daha erken yükselirki ooHemen çıktı canım şimdi kan vercem bakalım dua edin de inşallah iyi bi deger çıksın ama adete 6 gün var daha
İnşallah var kuzu geliyor bebişimiz :) allah senden de razı olsun ee sonuçlar ne zaman çıkar acaba ay çatlarım ben amaSağol canım yaa Allâh razı olsun hepinizden hadi bakalım inşallah vardır bebiş Rabbim bilir çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinebru_can_ebru ardemir
Nasip bu aya imiş kuzu ama kafanın rahat olmasıda önemli tabiki o da bi gerçekEvet canım onun rahatlığı vardı bide bu ay bebek için yapmadım sanki olursa olur moduna girdim bilmiyorum yani onun da etkisi var mı
Günaydın kızlar ben bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım adete 6 gün var ama yapmak istedim ve 2. Çizgi silik çıktı yüklüyorum ama az önce pembe akıntı geldi peçeteye bi daha gelmedi şimdi beni bi korku sardı napacağım bilmiyorumben hamile miyim değil miyim yerleşme kanaması mı anlamadım M miyaz @pastadelisi sende nasıl olmuştu? D Deli_manya A anneveoglusu
Canım herhalde 3-4 gibi bulur bende merak ediyorum valla daha poliklinik açılmadı vermedim kanİnşallah var kuzu geliyor bebişimiz :) allah senden de razı olsun ee sonuçlar ne zaman çıkar acaba ay çatlarım ben ama
hastaneyemi geldin canım sonucu yaz duacınım canım inşallah rabbim yüzünü güldürecekCanım herhalde 3-4 gibi bulur bende merak ediyorum valla daha poliklinik açılmadı vermedim kan
İnşallah canım benim inşallah :)sweetdreams1985 bide değerin düşük çıksa da yükselecek biliyoruz bak sakineye.. bekledik kalp atışını bile duyduk
aynen adete 6 gün kala değeri olacak dimi amma yükselecek allahın izniylesweetdreams1985 bide değerin düşük çıksa da yükselecek biliyoruz bak sakineye.. bekledik kalp atışını bile duyduk
Tamam canım doktora danışıp yazdırırum inşallah umarım bebeğim bana tutunur sımsıkıcanımmm yaaa inanmıyorum çok sevindim eğer tekrar gelmezse kan gitme adet gününde kan testi yaptır derim. aşılama sonrası ilaçların etkisi ile gebe kalanları duyardım inşallah tüp bebek tedavisine gitmeden seninde meleğin geliyordur sağlıkla
çok kafana takılıyorsa progestran 100 mglik al reçetesiz veriliyor canım sabah akşam iç
dr gitsen bu ilacı veriyorlar benim şubattaki gebeliğimde bunu vermişti
Mutlaka etiketlerim canım hepinizihastaneyemi geldin canım sonucu yaz duacınım canım inşallah rabbim yüzünü güldürecek
bende şubatta senin modda idim hamile kaldım bu ayda öyle aşılama olacak çünkü temmiz adeti ileEvet canım onun rahatlığı vardı bide bu ay bebek için yapmadım sanki olursa olur moduna girdim bilmiyorum yani onun da etkisi var mı
carfour veya migrosta ananas oluyor kızkardeşime acıbademdeki dr ananas önermiştiTamam canım doktora danışıp yazdırırum inşallah umarım bebeğim bana tutunur sımsıkı
Öyle mi onu bilmiyordum canım çok sağol bitanem biliyorum desteğinizi inşallah ben uğur getiririm hepimiz kavuşuruz bebeğimizeDuygucum soğan kürü kanama yapabiliyor onu çok takma kafana pembe su o nerdeyse..
Hep beraber bekliyoruz iyi haber kötü haber farketmez hep yanındayız canım benimsweetdreams1985
İnşallah canım benim aminnnnnÖyle mi onu bilmiyordum canım çok sağol bitanem biliyorum desteğinizi inşallah ben uğur getiririm hepimiz kavuşuruz bebeğimize
Acilde mi verseydin ki acabaCanım herhalde 3-4 gibi bulur bende merak ediyorum valla daha poliklinik açılmadı vermedim kan
Aynen bitanem.. 6 gün kala ne kadar çıkarsa 6 gün sonra toparlayacak..aynen adete 6 gün kala değeri olacak dimi amma yükselecek allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?