2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy huzursuz olma kuzu yerleşmedir o bence şimdi sonuç çıkınca mutlu okursun inşallah cümlemizde oluruz tabi güzel haberinle ayy valla kendim hamile kalmış gibi sevindim haaa
Sağol canım yaa Allâh razı olsun hepinizden hadi bakalım inşallah vardır bebiş Rabbim bilir çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ebru_can_ebru ardemir

Sağol canım yaa Allâh razı olsun hepinizden hadi bakalım inşallah vardır bebiş Rabbim bilir çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ebru_can_ebru ardemir
İnşallah var kuzu geliyor bebişimiz :) allah senden de razı olsun ee sonuçlar ne zaman çıkar acaba ay çatlarım ben ama

canımmm yaaa inanmıyorum çok sevindim eğer tekrar gelmezse kan gitme adet gününde kan testi yaptır derim. aşılama sonrası ilaçların etkisi ile gebe kalanları duyardım inşallah tüp bebek tedavisine gitmeden seninde meleğin geliyordur sağlıkla

çok kafana takılıyorsa progestran 100 mglik al reçetesiz veriliyor canım sabah akşam iç
dr gitsen bu ilacı veriyorlar benim şubattaki gebeliğimde bunu vermişti

Tamam canım doktora danışıp yazdırırum inşallah umarım bebeğim bana tutunur sımsıkı

Evet canım onun rahatlığı vardı bide bu ay bebek için yapmadım sanki olursa olur moduna girdim bilmiyorum yani onun da etkisi var mı
bende şubatta senin modda idim hamile kaldım bu ayda öyle aşılama olacak çünkü temmiz adeti ile

Duygucum soğan kürü kanama yapabiliyor onu çok takma kafana pembe su o nerdeyse..
Hep beraber bekliyoruz iyi haber kötü haber farketmez hep yanındayız canım benim sweetdreams1985
Öyle mi onu bilmiyordum canım çok sağol bitanem biliyorum desteğinizi inşallah ben uğur getiririm hepimiz kavuşuruz bebeğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…