2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım evet var çizgi, çok güzel çok mutlu oldum. Bende de böyleydi 5 gün kala. Ama kan falan gelmedi. Belki yerleşme kanaması ama riske atmayalım bence gir bi doktora. Sonra için içini yiyecek. Gitsem mi gitmesem mi diye. En iyisi git rahat ol. İnşalllah güzel haberlerle dön. Progeston hap falan verir belki. Bi tanıdığım böyle oldu doktor hap vermişti.

sweetdreams1985 canim benim hamilesin çok mutlu oldum tedaviden önce ne güzel gelbi melegin rabbim sen büyüksün. İnşallah guzel haberlerle dön hastaneden

canım çok sevindim bak boşuna sıkmışsın canını maşallah.. değerlerin de güzel çıkar inşallahh.. ben de bugün adet oldum denemeye devam :) yeni bat 10 ağust

canım test yaptınmı benim gebeliklerimde öyle oluyor cünkü iki kere gebe kaldım ikisinde leke geliyor sonrası olmuyor canım

M miyaz A anneveoglusu ebru_can_ebru D Deli_manya burciss ardemir H Humyuk Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...

canım seni etikeylemeyi unutmuşum kafa kalmadı kan falan veremedim doktor adetim geçmedi diye beni ciddiye almadı idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi.. yarın sabah özelde baktırıp kendi doktoruma gitcem

sweetdreams1985 canim benim hamilesin çok mutlu oldum tedaviden önce ne güzel gelbi melegin rabbim sen büyüksün. İnşallah guzel haberlerle dön hastaneden
canım kan vermedim doktor adetin geçsin öyle gel dedi (( eve geldim yarın kimseye demeden doktora gidip özelde vereceğim inş..umarım bebeğim benimledir.. ben anlamıyorum adetim geçmeden neden kimse ciddiye almıyo beni yaa hadi düşük tehlikesi varsa nolcakk

Hey Allahm Yarabbim ya sabıııııırrrrrrr

canım seni etikeylemeyi unutmuşum kafa kalmadı kan falan veremedim doktor adetim geçmedi diye beni ciddiye almadı idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi.. yarın sabah özelde baktırıp kendi doktoruma gitcem
Saçmalık böyle bi cvp duymadım. 3-4 gün geçmeden kanda bakılmazmış yok artık. Sen moralini bozma canım. Yat dinlen. Yarında ver inşalllah güzel haberler alalım

Ya yavrm o yerleşmedir neden illada düşüğe taktın kafayı biley yoktur merak etme sen yay dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…