- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.141
Rahatlık çok etkiliyor galiba onu anladım canımbende şubatta senin modda idim hamile kaldım bu ayda öyle aşılama olacak çünkü temmiz adeti ile
Burda kadın doğumcuya göstereyim dedim canım az kaldı sırayaAcilde mi verseydin ki acaba
Canım evet var çizgi, çok güzel çok mutlu oldum. Bende de böyleydi 5 gün kala. Ama kan falan gelmedi. Belki yerleşme kanaması ama riske atmayalım bence gir bi doktora. Sonra için içini yiyecek. Gitsem mi gitmesem mi diye. En iyisi git rahat ol. İnşalllah güzel haberlerle dön. Progeston hap falan verir belki. Bi tanıdığım böyle oldu doktor hap vermişti.Günaydın kızlar ben bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım adete 6 gün var ama yapmak istedim ve 2. Çizgi silik çıktı yüklüyorum ama az önce pembe akıntı geldi peçeteye bi daha gelmedi şimdi beni bi korku sardı napacağım bilmiyorumben hamile miyim değil miyim yerleşme kanaması mı anlamadım M miyaz P pastadelisi sende nasıl olmuştu? D Deli_manya A anneveoglusu
canım çok sevindim bak boşuna sıkmışsın canını maşallah.. değerlerin de güzel çıkar inşallahh.. ben de bugün adet oldum denemeye devam :) yeni bat 10 ağustVerecem canım şimdi eşim getirdi doktora bakalım nasip kaç çıkacak ama ben mutlu değilim sanki içim huzursuz bu pembe lekeden mi bilmiyorum erken öğrenmek de iyi değil vallasağol bitanem güzel dileklerin için inşallah gerçekten bebiş vardır
rabbim inşallah ağustos ayında yüzünü güldürür burcucanım çok sevindim bak boşuna sıkmışsın canını maşallah.. değerlerin de güzel çıkar inşallahh.. ben de bugün adet oldum denemeye devam :) yeni bat 10 ağust
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsunardemir senin içinde okudum canım rabbim kabul etsin inşallah. Böylelikle liste tamamlandı.
Merhaba kizlar. A anneveoglusu Bende adet gibi leke geliyo hala ama kan gelmedi daha. Gelir yakinda diye dusunuyorum. Benim icin bu son aydi. 4gun sonra Turkiyeye donuyorum. Bebek fasli uzun bi sure kapandi :)sweetdreams1985 insallah hamissindir cok mutlu oldum gorunce.
canım seni etikeylemeyi unutmuşum kafa kalmadı kan falan veremedim doktor adetim geçmedi diye beni ciddiye almadı idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi.. yarın sabah özelde baktırıp kendi doktoruma gitcemCanım evet var çizgi, çok güzel çok mutlu oldum. Bende de böyleydi 5 gün kala. Ama kan falan gelmedi. Belki yerleşme kanaması ama riske atmayalım bence gir bi doktora. Sonra için içini yiyecek. Gitsem mi gitmesem mi diye. En iyisi git rahat ol. İnşalllah güzel haberlerle dön. Progeston hap falan verir belki. Bi tanıdığım böyle oldu doktor hap vermişti.
canım kan vermedim doktor adetin geçsin öyle gel dedisweetdreams1985 canim benim hamilesin çok mutlu oldum tedaviden önce ne güzel gelbi melegin rabbim sen büyüksün. İnşallah guzel haberlerle dön hastaneden
M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru D Deli_manya burciss ardemir H Humyuk Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...
Saçmalık böyle bi cvp duymadım. 3-4 gün geçmeden kanda bakılmazmış yok artık. Sen moralini bozma canım. Yat dinlen. Yarında ver inşalllah güzel haberler alalımcanım seni etikeylemeyi unutmuşum kafa kalmadı kan falan veremedim doktor adetim geçmedi diye beni ciddiye almadı idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi.. yarın sabah özelde baktırıp kendi doktoruma gitcem
canım kan vermedim doktor adetin geçsin öyle gel dedi(( eve geldim yarın kimseye demeden doktora gidip özelde vereceğim inş..umarım bebeğim benimledir.. ben anlamıyorum adetim geçmeden neden kimse ciddiye almıyo beni yaa hadi düşük tehlikesi varsa nolcakk
ya yok böyle bişey eşim bile beni anlamıyo allah nasip edecekse eder modunda tabiki allah nasip ederse olur ama sen elinden gelen herşeyi yapar ondan sonra tevekkül edersinn.Hey Allahm Yarabbim ya sabıııııırrrrrrr
inş umarım geç kalmış olmam canım inş..Saçmalık böyle bi cvp duymadım. 3-4 gün geçmeden kanda bakılmazmış yok artık. Sen moralini bozma canım. Yat dinlen. Yarında ver inşalllah güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?