- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.161
Canını sıkma duygucum bebiş varsa da strese sokma fasulyeyi.. aptal doktora bak bi ...tan haberi yok demek ki.. ne demek yerleşme kanaması diye birşey yok.. boşver hiç takılma..M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru D Deli_manya @burciss ardemir @Humyuk @Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...
dinleniyorum canım zaten yok takılmayacağım yaa başka bi uğraş bulmam lazım veya azcık uyuyup sakinleşmem gerek.. doktor deli mi nedir yerleşme kanaması diye bişey yoktur dedi bana şaka gibi yaaaaaaaYa yavrm o yerleşmedir neden illada düşüğe taktın kafayı biley yoktur merak etme sen yay dinlen
canım ben erken öğrenince kanda değer yükseldimi stresi yaşamış biri olarak kanama olmadıkça çift çizgiyi görürsem 6. haftaya kadar dr gitmeyi düşünmüyorum allah bilyiyor ya şubat ve martta yıprandım. rahat ol sen dinlen kendini kasma ağır iş yapma ilişkide bulunma eşinle istersen özelde kan ver değerini öğren hamilelik netleşsinM miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru D Deli_manya @burciss ardemir @Humyuk @Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...
öyle yapacğım canım yattım şimdi dinleniyorum eşime de bişey demiycem eğer değerim yükselip kese falan görenene kadar eşime de bişey demiycemCanını sıkma duygucum bebiş varsa da strese sokma fasulyeyi.. aptal doktora bak bi ...tan haberi yok demek ki.. ne demek yerleşme kanaması diye birşey yok.. boşver hiç takılma..
Sen aynı dediğin gibi yap kalk yarın sabah git yaptır vesvese yapma..
Erkekler düz mantık düşünüyor anlamıyor bazen duymamazlıktan gel..
o zaman ben oğluma hamile iken adet oldum :))dinleniyorum canım zaten yok takılmayacağım yaa başka bi uğraş bulmam lazım veya azcık uyuyup sakinleşmem gerek.. doktor deli mi nedir yerleşme kanaması diye bişey yoktur dedi bana şaka gibi yaaaaaaa
sen eşine çok sinirlenmişsin kıyamam sana relaks ol bebişini düşünöyle yapacğım canım yattım şimdi dinleniyorum eşime de bişey demiycem eğer değerim yükselip kese falan görenene kadar eşime de bişey demiycem
öyle mi diyorsun canım belkide haklısın gerçekten her doktorun bi tarzı var yoruluyo insan..canım ben erken öğrenince kanda değer yükseldimi stresi yaşamış biri olarak kanama olmadıkça çift çizgiyi görürsem 6. haftaya kadar dr gitmeyi düşünmüyorum allah bilyiyor ya şubat ve martta yıprandım. rahat ol sen dinlen kendini kasma ağır iş yapma ilişkide bulunma eşinle istersen özelde kan ver değerini öğren hamilelik netleşsin
Bunlarda ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum nasıl yokmuş yerleşme kanaması diye bişeyM miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru D Deli_manya @burciss ardemir @Humyuk @Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...
Canım sakin ol belli ki bebegin yerlesiyor yarin inşallah kan verince için rahatlar.canım kan vermedim doktor adetin geçsin öyle gel dedi(( eve geldim yarın kimseye demeden doktora gidip özelde vereceğim inş..umarım bebeğim benimledir.. ben anlamıyorum adetim geçmeden neden kimse ciddiye almıyo beni yaa hadi düşük tehlikesi varsa nolcakk
öyle yapacam canım dinleniyorum şimdi takmamaya çalışcam..Kuzum sakinleş sen aynen yarın baktır üzüldüm şimdi herşey yoluna girer kuzum sağlıklı bir gebelikse bişey olmaz Allah ın izniyle merak etme sen
20 temmuz canım sat yumurtlamanın üstünden 10 gun falab geçtiCanım sakin ol belli ki bebegin yerlesiyor yarin inşallah kan verince için rahatlar.
Senin sat kaçtı yumurtlamanin uzerinden kaç gün gecti?
bat 20 temmuz20 temmuz canım sat yumurtlamanın üstünden 10 gun falab geçti
ne bileyim canım şok oldum bide öyle bi dedi ki sanki çok cahilmişim bişey bilmiyo gibiBunlarda ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum nasıl yokmuş yerleşme kanaması diye bişey
Yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçmiş bak testin cok da iyi çıkmış bence hiç canını sıkma rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah20 temmuz canım sat yumurtlamanın üstünden 10 gun falab geçti
amin inş canımm..Yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçmiş bak testin cok da iyi çıkmış bence hiç canını sıkma rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah
20 temmuz canım sat yumurtlamanın üstünden 10 gun falab geçti
canım seninde yakındır bayramın allahın izniyle rabbim dualarını kabul eylesinŞimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadeceYoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
Hepimizin gücü tükendi artik canım rabbim hepimize dayanma gücü versin sabır versin inşallah. O güzel günleri biz de göreceğiz allahin izniyleŞimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadeceYoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?