2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canını sıkma duygucum bebiş varsa da strese sokma fasulyeyi.. aptal doktora bak bi ...tan haberi yok demek ki.. ne demek yerleşme kanaması diye birşey yok.. boşver hiç takılma..
Sen aynı dediğin gibi yap kalk yarın sabah git yaptır vesvese yapma..
Erkekler düz mantık düşünüyor anlamıyor bazen duymamazlıktan gel..

Ya yavrm o yerleşmedir neden illada düşüğe taktın kafayı biley yoktur merak etme sen yay dinlen
dinleniyorum canım zaten yok takılmayacağım yaa başka bi uğraş bulmam lazım veya azcık uyuyup sakinleşmem gerek.. doktor deli mi nedir yerleşme kanaması diye bişey yoktur dedi bana şaka gibi yaaaaaaa

canım ben erken öğrenince kanda değer yükseldimi stresi yaşamış biri olarak kanama olmadıkça çift çizgiyi görürsem 6. haftaya kadar dr gitmeyi düşünmüyorum allah bilyiyor ya şubat ve martta yıprandım. rahat ol sen dinlen kendini kasma ağır iş yapma ilişkide bulunma eşinle istersen özelde kan ver değerini öğren hamilelik netleşsin

öyle yapacğım canım yattım şimdi dinleniyorum eşime de bişey demiycem eğer değerim yükselip kese falan görenene kadar eşime de bişey demiycem

dinleniyorum canım zaten yok takılmayacağım yaa başka bi uğraş bulmam lazım veya azcık uyuyup sakinleşmem gerek.. doktor deli mi nedir yerleşme kanaması diye bişey yoktur dedi bana şaka gibi yaaaaaaa
o zaman ben oğluma hamile iken adet oldum :))

öyle mi diyorsun canım belkide haklısın gerçekten her doktorun bi tarzı var yoruluyo insan..

Bunlarda ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum nasıl yokmuş yerleşme kanaması diye bişey

Canım sakin ol belli ki bebegin yerlesiyor yarin inşallah kan verince için rahatlar.
Senin sat kaçtı yumurtlamanin uzerinden kaç gün gecti?

Şimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadece Yoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
canım seninde yakındır bayramın allahın izniyle rabbim dualarını kabul eylesin

Şimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadece Yoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
Hepimizin gücü tükendi artik canım rabbim hepimize dayanma gücü versin sabır versin inşallah. O güzel günleri biz de göreceğiz allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…