- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.181
akıntım yok canım göğüste çok hafif nadiren batma hassasiyet var öyle hissediyorum sadece en belirgim şey sağ kasığıma birisi çimdik atıyo gibi sızlıyobenimde 21-22 temmuz seninle aynı dönem oluyor batlar yumurtalar varmı göğüste hassasiyetin beyaz akıntın
Canım hiç moralini bozma inşaallah yarın çıkacak testin sonucu ben senin için ya evvel okumamistim adet oldum diye ama şimdi okuyacağım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınM miyaz A anneveoglusu @ebru_can_ebru D Deli_manya @burcissardemir @Humyuk Halim rabbime malum kızlar doktora durumumu anlattım dedim adete 6 gün var bugün lekelnmem oldu sabah evde testim pozitif çıktı şimdi kan vermek istiyorum bebeğim tutunuyor mu yerleşme kanaması mı yoksa düşük tehlikesi mi var diye açık açık sordum bana cevabı şu oldu adetiniz 3-4 gün geçmeden kanda beta bakmıyoruz zaten yerleşme kanaması diye bişey yoktur idrar testi gebeliği doğrulamaz falan dedi beni dellendirdi bi hışım çıktım sinirlerim bozuldu eşimle de atıştım çok acele ediyor muşum biraz zaman bırakmam gerekiyormuş falan filann eve geldim yarın sabah eşime falan kimseye bişey söylemeden gidip özel hastanede baktırcam kana.. eve geldim uzanıyorum şimdi...
inşallah mucizen sağlıkla gelişiyor canımakıntım yok canım göğüste çok hafif nadiren batma hassasiyet var öyle hissediyorum sadece en belirgim şey sağ kasığıma birisi çimdik atıyo gibi sızlıyo
sağol canım ağzına sağlık :)Canım hiç moralini bozma inşaallah yarın çıkacak testin sonucu ben senin için ya evvel okumamistim adet oldum diye ama şimdi okuyacağım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın
inş canım seninde bebişin sana sımsıkı tutunmuştur...inşallah mucizen sağlıkla gelişiyor canım
bende göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı var krem gibi kokusuz ama geçen ayda olmuştu bunu belirti olarak görmüyorum
Böyleside var umurlarında değil ki neyse sen sıkma canını kuzu dediğin gibi yarın git yaptır bide sabah ilk idrarla bi test daha yap varsa eğer dahada koyu çıkar inşallahne bileyim canım şok oldum bide öyle bi dedi ki sanki çok cahilmişim bişey bilmiyo gibi
Duygu düğün ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok güzel haberler alırsinsağol canım ağzına sağlık :)
Kusurluk birşey yok hepimiz yaşıyoruz bu durumları ama napiyoruz esiyoruz gürlüyoruz yağıyoruz ama hemen duruluyoruz nolur kuzucum aklınızı başınıza toplayın.. Allah dermansız dert vermedi ya sadece zamanını bekletiyor bize.. sakin kalıyoruz mutlu kalıyoruz sabırla bekliyoruz gül bakiim bi.. hadiii..Şimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadeceYoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
tamam canım ağzına sağlıkDuygu düğün ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok güzel haberler alırsin
hayırlısı inş canım yapacam bakalım nolcak.. mutlaka atarım size resmiBöyleside var umurlarında değil ki neyse sen sıkma canını kuzu dediğin gibi yarın git yaptır bide sabah ilk idrarla bi test daha yap varsa eğer dahada koyu çıkar inşallah
Duygucuğum yazacaktım düğün çıkmış yaDuygu düğün ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok güzel haberler alırsin
Aşkım varsa eğeri test için dedim bu arada şimdi okudumda sanki bebiş için demiş gibi olmuş evde testin varsa yap sabah canım bebiş var inşallah kihayırlısı inş canım yapacam bakalım nolcak.. mutlaka atarım size resmi
Öyle allah evvela yanımızda olanlara bütün sevdiğimiz insanlara can sağlığı versin elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerek öncelikle allah onların eksikliklerini göstermesin inşallahsweetdreams1985 Canım kızlar dedi de yeni bakabildim komşu kızı vefat etmiş oraya gittik dönünce baktım. Öncelikle hayırlı olsun canım bu süreçte en çok morale ihtiyacın olucak o yüzden canını sıkmamaya bak. Önümüzde ölüm gibi bir gerçek varken bazen bazı şeylere fazla takıyoruz. Hepimiz yapıyoruz bunu. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Var canım inş yaparım sabah bakalım nolcak hayırlısı allahtanAşkım varsa eğeri test için dedim bu arada şimdi okudumda sanki bebiş için demiş gibi olmuş evde testin varsa yap sabah canım bebiş var inşallah ki
Doğru diyorsun ama insan her zaman mantıklı olamıyor duygularına kapılıyor. Allah rahmet eylesin bu aradasweetdreams1985 Canım kızlar dedi de yeni bakabildim komşu kızı vefat etmiş oraya gittik dönünce baktım. Öncelikle hayırlı olsun canım bu süreçte en çok morale ihtiyacın olucak o yüzden canını sıkmamaya bak. Önümüzde ölüm gibi bir gerçek varken bazen bazı şeylere fazla takıyoruz. Hepimiz yapıyoruz bunu. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Herşeyin hayırlısı canım testi atınca etiketle benide olur mu kuzuVar canım inş yaparım sabah bakalım nolcak hayırlısı allahtan
Tamam canımHerşeyin hayırlısı canım testi atınca etiketle benide olur mu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?