2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım hiç moralini bozma inşaallah yarın çıkacak testin sonucu ben senin için ya evvel okumamistim adet oldum diye ama şimdi okuyacağım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın

akıntım yok canım göğüste çok hafif nadiren batma hassasiyet var öyle hissediyorum sadece en belirgim şey sağ kasığıma birisi çimdik atıyo gibi sızlıyo
inşallah mucizen sağlıkla gelişiyor canım

bende göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı var krem gibi kokusuz ama geçen ayda olmuştu bunu belirti olarak görmüyorum

Şimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadece Yoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
Kusurluk birşey yok hepimiz yaşıyoruz bu durumları ama napiyoruz esiyoruz gürlüyoruz yağıyoruz ama hemen duruluyoruz nolur kuzucum aklınızı başınıza toplayın.. Allah dermansız dert vermedi ya sadece zamanını bekletiyor bize.. sakin kalıyoruz mutlu kalıyoruz sabırla bekliyoruz gül bakiim bi.. hadiii..

sweetdreams1985 Canım kızlar dedi de yeni bakabildim komşu kızı vefat etmiş oraya gittik dönünce baktım. Öncelikle hayırlı olsun canım bu süreçte en çok morale ihtiyacın olucak o yüzden canını sıkmamaya bak. Önümüzde ölüm gibi bir gerçek varken bazen bazı şeylere fazla takıyoruz. Hepimiz yapıyoruz bunu. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

D Deli_manya canım sakin geçip gidecek bugünlerde sonra niye bu kadar dert ettik ki diyeceğiz hepimizede oluyor bu ama arzunun dediği gibi geçip gidiyor ben testlerde boyuna silik çizgiyi görünce üstüne kan tahlili sonucu hastaneye güvenmedim bile düşün kızları delirttim resmen belirsizlik kötü bu bi gerçek ama herşey güzel olacak buda gerçek

Öyle allah evvela yanımızda olanlara bütün sevdiğimiz insanlara can sağlığı versin elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerek öncelikle allah onların eksikliklerini göstermesin inşallah

Doğru diyorsun ama insan her zaman mantıklı olamıyor duygularına kapılıyor. Allah rahmet eylesin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…