2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Şimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadece Yoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
Canım ya benide ağlattın inşaallah gelicek bebişin merak etme canım gençsiniz inşaallah olacak Rabbimin izniyle

Canım ya benide ağlattın inşaallah gelicek bebişin merak etme canım gençsiniz inşaallah olacak Rabbimin izniyle

Ah ablacm üzmek istemezdm senide ama iyiki sizler varsınız bırda sizlerle konşup ferahlıyorm çünkü eşimiz bile bi yere kadar anlıyo işte onlarda napsn bizim bu hormonlarımız yaradılışımız.Rabbm hepimzn yardmcısı olsun.

D Deli_manya hepsi geçecek kuzum bebişlerimizi seveceğiz bizde inşallah az daha sabır zaman sen çok iyi bir anne olacaksın Emin'im herşey güzel olacak

Ah canm benim.Benm hayatm da herşey üst iste gelir.yine bu ara bu dönemlerdeyim.Ama inşallah mutluluklarda üst üste gelir canm.Hepimizinde gönlüne ferahlk versn Rabbm

Kızlar giremedim bugün, aklım hep sizde kaldı. Hiç halim yok, tansiyonum düşüyor sürekli. D Deli_manya canım ben artık o kadar yorulmuştum ki tmm yaa olmayacak benim sonsuza kadar olmayacak artık diye umutsuzluğa kapıldım o kadar çok sn var ki. O yüzden çok iyi anlıyorum. Ama şöyle de bişey var. Gerçekten düşünmediğin an oluyor sanki. Ramazan geldi yaa ben dedim ki tamam ramazanda olması mümkün değil. Çünkü oruçtan çıkınca ben bi halsiz olurum, uyurum hemen o kadar. Ara vermiş olacaz, hiç beklemem ramazan çıksın devam dedim. O yüzden de hiç gün falan takip etmedim. Hatta adet yaklaşıyor diye eşime keçiboynuzu aldırdım bi sürü kaldı evde şimdi. O kadar düşünmedim yani. Ama noldu çok şükür hayalime kavuştum, hala inanamıyorum o ayrı. Yani biraz aklımızdan çıkarabilssk, bi de
sizlerin bizim gibi bi sorunu da yok. O yüzden stres malesef etkiliyor.

Canm ama gerçktn geçen ayda ve bu ayda baya rahattlattm ben girip belirtymiş falan incelemiyorm bakmıyorm kndime de ama yok yani .Kısmetten öte yol yok ya valla

Günaydın canlarr sabah ki idrar testi sanki bana daha pembe geldi ama çok farklı değil atıyorum.. Eşim gidince arkasınadan bende inş hastaneye gitcem bu arada akşam 10 dan sonra sızmışım ve sabaha kadar lekelenmr olmamış en son akşam baktığımda sarımsı falan gibiydi şimdi kupkuruyum bakalım hayırlısı

Eklentiler

• DSC_4442.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 46
Evet daha pembe canım o yerleşmeydi heralde

Evet düne göre daha pembe. Hadi inşallah güzel haberlerle grl

gunaydin kizlar bende 5 gun oldu tup bebek icin ignelere basladim beyin olarak cok doluyum dun gece hic uyuyamadim icimde hep kotu seyler olucak dusuncesi var kalbim sikisiyor tsh dusmezse doktor bu ay transfer yapmiycagibiz soyledi o yuzdenxe miralim bozuk biraz ilaclar bitiyor tekrar tekrar aliyoruz masraf ayri bisey cok bitkin hiasediyorum kendimi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…