- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.201
Sen de seviliyorsun canım birbirimizin yanında olucaz ki daha çabuk toparlanalim ve bebegimizin gelmesine odaklanalim.M miyazardemir beren20 A anneveoglusu sweetdreams1985
Canlar desteğiniz için saolun seviliyosunuz valla çok duygullaştm bianda canlar.Arzucanm gülümsüyorm canm senn msjını okurken gülmsedm canm saolasn
Canım ya benide ağlattın inşaallah gelicek bebişin merak etme canım gençsiniz inşaallah olacak Rabbimin izniyleŞimdi seccadenn başında bi anda tutamadım gözyaşlarımı.Ağladm ağladım sadeceYoruldum..Dayanck gücüm tükeniyoo .Herkes başka bi psikolojide benmde kusuruma bkmayın
Sende sağol kuşum sıkma canınıM miyazardemir beren20 A anneveoglusu sweetdreams1985
Canlar desteğiniz için saolun seviliyosunuz valla çok duygullaştm bianda canlar.Arzucanm gülümsüyorm canm senn msjını okurken gülmsedm canm saolasn
Canım ya benide ağlattın inşaallah gelicek bebişin merak etme canım gençsiniz inşaallah olacak Rabbimin izniyle
Seviyorm seniSende sağol kuşum sıkma canını
Bende seni seviyorum yavrum hisler karşılıklıSeviyorm seni
canım test yaptınmı benim gebeliklerimde öyle oluyor cünkü iki kere gebe kaldım ikisinde leke geliyor sonrası olmuyor canım
D Deli_manya hepsi geçecek kuzum bebişlerimizi seveceğiz bizde inşallah az daha sabır zaman sen çok iyi bir anne olacaksın Emin'im herşey güzel olacak
Amin kuzum benim inşallah canımAh canm benim.Benm hayatm da herşey üst iste gelir.yine bu ara bu dönemlerdeyim.Ama inşallah mutluluklarda üst üste gelir canm.Hepimizinde gönlüne ferahlk versn Rabbm
Kızlar giremedim bugün, aklım hep sizde kaldı. Hiç halim yok, tansiyonum düşüyor sürekli. D Deli_manya canım ben artık o kadar yorulmuştum ki tmm yaa olmayacak benim sonsuza kadar olmayacak artık diye umutsuzluğa kapıldım o kadar çok sn var ki. O yüzden çok iyi anlıyorum. Ama şöyle de bişey var. Gerçekten düşünmediğin an oluyor sanki. Ramazan geldi yaa ben dedim ki tamam ramazanda olması mümkün değil. Çünkü oruçtan çıkınca ben bi halsiz olurum, uyurum hemen o kadar. Ara vermiş olacaz, hiç beklemem ramazan çıksın devam dedim. O yüzden de hiç gün falan takip etmedim. Hatta adet yaklaşıyor diye eşime keçiboynuzu aldırdım bi sürü kaldı evde şimdi. O kadar düşünmedim yani. Ama noldu çok şükür hayalime kavuştum, hala inanamıyorum o ayrı. Yani biraz aklımızdan çıkarabilssk, bi de
sizlerin bizim gibi bi sorunu da yok. O yüzden stres malesef etkiliyor.
Evet daha pembe canım o yerleşmeydi heraldeGünaydın canlarr sabah ki idrar testi sanki bana daha pembe geldi ama çok farklı değil atıyorum.. Eşim gidince arkasınadan bende inş hastaneye gitcem bu arada akşam 10 dan sonra sızmışım ve sabaha kadar lekelenmr olmamış en son akşam baktığımda sarımsı falan gibiydi şimdi kupkuruyum bakalım hayırlısı
İnşallah canım kan sonucu çıkınca haber vereceğim burdan hepinize duanı eksik etme Allâh hayırla versin inşallahEvet daha pembe canım o yerleşmeydi heralde
Amin canım benim dualarım seninle var ama buna inanıyorum çıktın mı senİnşallah canım kan sonucu çıkınca haber vereceğim burdan hepinize duanı eksik etme Allâh hayırla versin inşallah
Evet düne göre daha pembe. Hadi inşallah güzel haberlerle grlGünaydın canlarr sabah ki idrar testi sanki bana daha pembe geldi ama çok farklı değil atıyorum.. Eşim gidince arkasınadan bende inş hastaneye gitcem bu arada akşam 10 dan sonra sızmışım ve sabaha kadar lekelenmr olmamış en son akşam baktığımda sarımsı falan gibiydi şimdi kupkuruyum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?