2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım yaa kötü düşünme nolur, inşallah güzel düşünelim güzel olsun. Bunu söylemesi kolay uygulaması çok zor biliyorum, ama nolur umutsuz olma. Dua edelim inşallah. Listemiz bitti mi tam bilmiyorum ama yeni dualara başlayalım

ayyy cnm listeyi biteremedum ben yaa bide o var kafamda benim

Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
ayy hadi hayırlı olsun zaten adetine daha var katlanır sen erken yakaladın hadi hayırlısı olsun iki gün sonra iki katı olması lazım cnm olucak inşallah gözün aydin

Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Hayırlı olsun canım benim çok güzel çıkmış daha var adetine Çan'ını sıkma bekle adet günü tekrar baktır

Ayy masallah cok sevindim. Bikac gune test yine yaptir artarsa o doktorunda esininde gozune sok o tahlili hele o doktorun yuzune carp kagidi dengesiz sey

Ayyy çok sevindim çok güzel bence. Maşallah katlanarak artsın ş şallah. 6 gün var. 25 gayet iyi canım. Doktora vçbakna sen. Çok mutlu oldum hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…