- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.221
Evet canım şimdi hastanedeyim birazdan vereceğim öğleden sonra çıkarmış netten bakabilirsiniz dedi yoğunluk varmış haftasonuya ondanAmin canım benim dualarım seninle var ama buna inanıyorum çıktın mı sen
Hadi bakalım hayırlısı canım çıkacak bence var yani bebek. Benide etiketle unutma tamam mı canımEvet canım şimdi hastanedeyim birazdan vereceğim öğleden sonra çıkarmış netten bakabilirsiniz dedi yoğunluk varmış haftasonuya ondan
Tamam canımHadi bakalım hayırlısı canım çıkacak bence var yani bebek. Benide etiketle unutma tamam mı canım
Hayırlısı canım, çıkacak inşallah.Evet canım şimdi hastanedeyim birazdan vereceğim öğleden sonra çıkarmış netten bakabilirsiniz dedi yoğunluk varmış haftasonuya ondan
Canım yaa kötü düşünme nolur, inşallah güzel düşünelim güzel olsun. Bunu söylemesi kolay uygulaması çok zor biliyorum, ama nolur umutsuz olma. Dua edelim inşallah. Listemiz bitti mi tam bilmiyorum ama yeni dualara başlayalımgunaydin kizlar bende 5 gun oldu tup bebek icin ignelere basladim beyin olarak cok doluyum dun gece hic uyuyamadim icimde hep kotu seyler olucak dusuncesi var kalbim sikisiyor tsh dusmezse doktor bu ay transfer yapmiycagibiz soyledi o yuzdenxe miralim bozuk biraz ilaclar bitiyor tekrar tekrar aliyoruz masraf ayri bisey cok bitkin hiasediyorum kendimi bugun
ayyy cnm listeyi biteremedum ben yaa bide o var kafamda benimCanım yaa kötü düşünme nolur, inşallah güzel düşünelim güzel olsun. Bunu söylemesi kolay uygulaması çok zor biliyorum, ama nolur umutsuz olma. Dua edelim inşallah. Listemiz bitti mi tam bilmiyorum ama yeni dualara başlayalım
ayy hadi hayırlı olsun zaten adetine daha var katlanır sen erken yakaladın hadi hayırlısı olsun iki gün sonra iki katı olması lazım cnm olucak inşallah gözün aydinKızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Hayırlı olsun canım benim çok güzel çıkmış daha var adetine Çan'ını sıkma bekle adet günü tekrar baktırKızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Hadi gözümüz aydın artacak inşallah daha adetinede var zaten canım çok şükür çok sevindimKızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Hadi maşallah canım çok sevindim adet öncesi normal o değer.. katlanacak inşallah şükürler olsun..Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Canım inşaallah değerin yükselir bebeğin en yakın zamanda kavuşursunKızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
Ayyy çok sevindim çok güzel bence. Maşallah katlanarak artsın ş şallah. 6 gün var. 25 gayet iyi canım. Doktora vçbakna sen. Çok mutlu oldum hayırlı olsunKızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?