- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.241
Aynen ben olsam giderim, yerleşme kanamasıymış derimAyy masallah cok sevindim. Bikac gune test yine yaptir artarsa o doktorunda esininde gozune sok o tahlilihele o doktorun yuzune carp kagidi dengesiz sey
Teşekkürler canım benim inş :)ayy hadi hayırlı olsun zaten adetine daha var katlanır sen erken yakaladın hadi hayırlısı olsun iki gün sonra iki katı olması lazım cnm olucak inşallah gözün aydin
Çok sağol kuzum evet çok şükür iyi gibi bakalım katlanır inş :)Hayırlı olsun canım benim çok güzel çıkmış daha var adetine Çan'ını sıkma bekle adet günü tekrar baktır
Ahhh canım kız şarjım bitti şimdi az bi yerde taktım dışardayım yoksa hamileyiiiiiiiimmm diye kendimi bağırasım varKız bu haber böyle mi verilir ya hani heyecaaaannn
Hadi hayrlı olsn bu kadr varken adete gayet iyi değer vay beeee
Çok sağol bitanem allah razı olsun inşallah burda çorap söküğü gibi gelir haberler öpüyorum seni :)Hadi gözümüz aydın artacak inşallah daha adetinede var zaten canım çok şükür çok sevindim
Çok şükür canım çok sağol allah razı olsun hepinizdenHadi maşallah canım çok sevindim adet öncesi normal o değer.. katlanacak inşallah şükürler olsun..
Ayy çok güldüm canım sana valla şimdi kendi doktorum baktı iğne ve progestan verdi inşallah tutunur bebişim baba sımsıkıAyy masallah cok sevindim. Bikac gune test yine yaptir artarsa o doktorunda esininde gozune sok o tahlilihele o doktorun yuzune carp kagidi dengesiz sey
Canım inşaallah değerin yükselir bebeğin en yakın zamanda kavuşursun
Sağol bitanem allah razı olsun hayırla kucağımıza alalım inşAyyy çok sevindim çok güzel bence. Maşallah katlanarak artsın ş şallah. 6 gün var. 25 gayet iyi canım. Doktora vçbakna sen. Çok mutlu oldum hayırlı olsun
Ayy çok güldüm canım sana valla şimdi kendi doktorum baktı iğne ve progestan verdi inşallah tutunur bebişim baba sımsıkı
Ahhh canım kız şarjım bitti şimdi az bi yerde taktım dışardayım yoksa hamileyiiiiiiiimmm diye kendimi bağırasım var
cnm benim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaallahSağol bitanem allah razı olsun hayırla kucağımıza alalım inş
İnşallah kuzu inşallahÇok sağol bitanem allah razı olsun inşallah burda çorap söküğü gibi gelir haberler öpüyorum seni :)
dedim canım dedim o da şimdi ayakları yere basmıyorEsine de dedin mi
Bizden sır çıkmaz :)dedim canım dedim o da şimdi ayakları yere basmıyorama aNnemlere falan kimseye demedim ne olur ne olmaz.. bide siz biliyorsunuz....
Bizden sır çıkmaz :)
M miyaz D Deli_manya H HumyukHalim rabbime malum beren20 ardemir P pastadelisi A anneveoglusu burciss Y yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
çok sağol canım darısı başına tez zamanda inş tüp bebeğin tutar ikizlerinin alırsın sende kucağına :)cnm benim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?