- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.261
canım dün pembe lekelenme olmuştu bugün kahveye döndü kanama değil ben yanlış söyledim... degerime şu an için iyi katlanır ve tutuynursa herşey yolunda dedi.. umarım katlarCanm kanaman mı oluyo senin anlamdm neden ilaç verdi. Değerine ne dedi
canım dün pembe lekelenme olmuştu bugün kahveye döndü kanama değil ben yanlış söyledim... degerime şu an için iyi katlanır ve tutuynursa herşey yolunda dedi.. umarım katlar
Canımmm çok şükür, çok mutlu oldum yaa, dedim size hissediyorum arka arkaya gelecek haberler.M miyaz D Deli_manya @Humyuk @Halim rabbime malumberen20 @ardemir P pastadelisi @anneveoglusu @burciss @yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
Canım benim çok şükür kavuştun melegine. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin 9 ay 10 günün rahat geçsin inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin canim. Çok sevindim inan.M miyaz D Deli_manya @Humyuk @Halim rabbime malumberen20 @ardemir P pastadelisi @anneveoglusu @burciss @yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
Beni de eklermısınız ? Bu ara duaya cok ihtiyacım varBaşka kim vardı ay aklınıza geleni etiketleyin kuzular hamile yada değil şimdi duaya katılmasalar bile kimseyi arkamızda bırakmayalım isteyen girip yazsınn yani sohbete dahil olsunlar
Tabiki canım adet tarihini yaz D Deli_manya kuzu arkadaşa yardımcı olur musun lütfenBeni de eklermısınız ? Bu ara duaya cok ihtiyacım var
Kız ne kahrı aşkolsunartık hepiniz dualarımdasınız inş rabbim tez elden annelik duygusunu tattırır bize çok sağolun 2 gündür kahrımı çekiyorsunuz .. bu arada dün ve bugünün yaEVVELİ okuyamadım bugün tamamlayacağım inşş
Çok şükür kuzu doğru demiş artacak değerin allahın izniyleM miyaz D Deli_manya @Humyuk @Halim rabbime malumberen20 @ardemir P pastadelisi @anneveoglusu @burciss @yagmur_20 etiketlemediğim başkası varsa kusura bakmasın arkadaşlar kendi doktorumdan geliyorum bu saate kadar bekledim randevulu hastalarının bitmesini... alttan ultrasonda baktı kanamanın devamı yok gibi ama ben yinede progesteron başlıyorum dedi birde bir iğne verdi günde 1 karından .. sürekli beta baktırmana gerek yok o zaman psikopata bağlarsın bence ilaçları düzenli al ve dikkat et kendine 10 gün sonra gel dedsi kontrole :))
:) ne oldu kızAhahah ay ablaaa :) :)
Sende cansın kuzucansınız hepiniz
Sağol canım inşallah katlanırCanımmm çok şükür, çok mutlu oldum yaa, dedim size hissediyorum arka arkaya gelecek haberler.
Canım çok sağol güzel dileklerin için Rabbim en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin gönlünüze göre versin :)Canım benim çok şükür kavuştun melegine. Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin 9 ay 10 günün rahat geçsin inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin canim. Çok sevindim inan.
İnş canım artar dediğin gibi allah razı olsun sana da nasip etsin tez vakittesweetdreams1985 Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin tam da vaktinde geldi bence Değerinde artacak Allahın izniyle. Artık keyfini çıkarmaya bak.
Olsun ister istemez bi sürü kendi sorununuz varken benimle de uğraştınız yinede sağolun canımKız ne kahrı aşkolsun
Canımmm çok şükür, çok mutlu oldum yaa, dedim size hissediyorum arka arkaya gelecek haberler.
Tabiki canım adet tarihini yaz D Deli_manya kuzu arkadaşa yardımcı olur musun lütfen
:) ayy kuzu çok yaşa emi bu kahır değil ki mutlu olduk bizde içte ne güzel pay çıkardık kendimizede keşke de bütün kahırlar böyle güzel olsa yaniOlsun ister istemez bi sürü kendi sorununuz varken benimle de uğraştınız yinede sağolun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?