2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Benim durumum farklı biraz 17 haftalık hamıleyim ama test sonuclarım kotu amnıyosentez ilk asama sonuc kotu dıgerlerını beklıyoruz belki bı mucıze olur
O zaman sana ya musavvir okuruz canım ya şafi de olur ikisinide okurum ben bide ya nafi var o da şifa için üçünüde okuyayım se moralini yüksek tut herşey yaradandan inşallah diğerleri iyi çıkar rabbimin mucizesi çok katından bi mucizede sana verir inşallah

Allah razı olsun ne diyim ki gozlerım doldu yazdıklarına hıc tanımıyorum burda kımseyı ama nasıl da ıcten nasılda kendi gbi goruyo herkes Hayırlısı neyse o olsun Derdi verende o dermanı verecek olan da

Allah razı olsun ne diyim ki gozlerım doldu yazdıklarına hıc tanımıyorum burda kımseyı ama nasıl da ıcten nasılda kendi gbi goruyo herkes Hayırlısı neyse o olsun Derdi verende o dermanı verecek olan da
Bi insanın sıkıntısını derdini görmeyen insan değildir canım illa başa gelmesi gerekmez biz duamızı ederiz gerisini allah bilir ki inşallah kötü olmayacak sonrası iyi düşün kötüyü çağırmayalım allaha inanıyoruz ondan umudun kesilmeyeceğinide bilmemiz gerek herşeyin güzel olacağına inan rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah. Allah senden de razı olsun biz yeni eski farketmez gelen herkesede elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz canım sanada oluruz inşallah

Ayrıca üzülmek yok bebekte etkileniyor senden biliyorsun içini ferah tut herşey doktorların dediği gibi olmaz onlsrın ilmide rabbim istediği kadar en iyisini o bilir kendini korkutma çünkü en çok korkutuğumuz şeylerle sınanıyoruz srnde ya şafi ya nafi çek bol bol canım allaha emanet et vardır bi bildiği elbet sonu hayırlı olacak inşallah senin içinde bebeğin içinde

Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım maşallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :

Benim durumum farklı biraz 17 haftalık hamıleyim ama test sonuclarım kotu amnıyosentez ilk asama sonuc kotu dıgerlerını beklıyoruz belki bı mucıze olur
İsmini söyle hemen okuyalım inşallah. Benim bitmişti liste. Şimdi bile okurum. Rabbim yardım etsin bi mucize olsun in şallah

İsmini söyle hemen okuyalım inşallah. Benim bitmişti liste. Şimdi bile okurum. Rabbim yardım etsin bi mucize olsun in şallah

Canım şu anda vurulduğun iğnelerden dolayı hormonların altı üst duyguların normal değil merak etme güzel haberlerini alacağız inşallah sana özel dua edeceğim gelişmeleri yaz içinde yaşama yanındayız senin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Kızlar şarjım bitmek üzere herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın degerim 25 çıkmış doktor katlanması gerek dedi çok emin konuşmadı sizi çok seviyorum canlarım

Allah'ıma binlerce şükür tüp bebek tedavisi yapacaklarını mucizesini gösterdi inşallah kat ve kat artacak değerin canım adet öncesinde çok güzel bir değer masallah Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallah

Edacim senin içinde dua okuyacağım Ya şafi çekelim senin içinde inşallah benim az kaldı tesbihim senin içinde okuruz kaç yaşındasın canım yasa bağlı değer yüksek çıkabiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…