- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.301
Seviliyorsun canım:) ayy kuzu çok yaşa emi bu kahır değil ki mutlu olduk bizde içte ne güzel pay çıkardık kendimizede keşke de bütün kahırlar böyle güzel olsa yani
Sağol balımmmKatlanır kuzum benim Maşallahhhhh sana
Bende miyazin gebeyim haberini almayı istiyorum bayram yapalım beraberSeviliyorsun canımhamile kaldığın günleri de görüp bi bayram etsek burda inş
Bende ya Şafi okuyayım canım inşallah Allâh hayıra çevirsin inş içinde bulunduğun durumu hiiiçç üzülme benimde arkadaşımA sorunlu gebelik dediler amniyosentez yaptırmadı ama 9 ay bayağı tedirgindi hep dua okudu şimdi sapasağlam maviş bi kızı var darısı sanaO zaman sana ya musavvir okuruz canım ya şafi de olur ikisinide okurum ben bide ya nafi var o da şifa için üçünüde okuyayım se moralini yüksek tut herşey yaradandan inşallah diğerleri iyi çıkar rabbimin mucizesi çok katından bi mucizede sana verir inşallah
Allah razı olsun canım hepimize nasip etsin inşallahCanım maşallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :
Sağol bitanem güzel dileklerin için için bende ona dua ediyorum umarım katlanır :)Allah'ıma binlerce şükür tüp bebek tedavisi yapacaklarını mucizesini gösterdi inşallah kat ve kat artacak değerin canım adet öncesinde çok güzel bir değer masallah Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallah
Canım sende durumlar nasıl
:) hee çıkmaz tabiki de gülmek iyidir kuzu
Dur bakalım kırmızı kart yiyene kadar ümidimiz varAblacm bnde acayip bi gaz var baya bi akntı var bu ay.Yarn gelcekmi bakalm kırmızı.Gelcek gibi hissediyorm abla ya
Sağol bitanem Rabbim başta sizlere isteyen herkese nasip etsin :)Canım maşallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :
Edacim senin içinde dua okuyacağım Ya şafi çekelim senin içinde inşallah benim az kaldı tesbihim senin içinde okuruz kaç yaşındasın canım yasa bağlı değer yüksek çıkabiliyor çünkü
Allah raZı olsun herkesten 35 yasındayım ama sadece ultrason sonucu degil bizim ki kanda bakılan dna ve amnıyosentez( yani yanılma payı mucize
İnşallah canım hayırlısı o da olur inşallahSeviliyorsun canımhamile kaldığın günleri de görüp bi bayram etsek burda inş
Dur bakalım kırmızı kart yiyene kadar ümidimiz var
:) ayy seviyorum siziiBende miyazin gebeyim haberini almayı istiyorum bayram yapalım beraber
Oku kuzu allah kabul etsinBende ya Şafi okuyayım canım inşallah Allâh hayıra çevirsin inş içinde bulunduğun durumu hiiiçç üzülme benimde arkadaşımA sorunlu gebelik dediler amniyosentez yaptırmadı ama 9 ay bayağı tedirgindi hep dua okudu şimdi sapasağlam maviş bi kızı var darısı sana
Allahın mucizeleri çok sanada verecek inşallahAllah raZı olsun herkesten 35 yasındayım ama sadece ultrason sonucu degil bizim ki kanda bakılan dna ve amnıyosentez( yani yanılma payı mucize
allah tazi olsun cnm rabbim kimseyi bulara kadar getirmeden evlat sahibi yapsin yaaaCanım şu anda vurulduğun iğnelerden dolayı hormonların altı üst duyguların normal değil merak etme güzel haberlerini alacağız inşallah sana özel dua edeceğim gelişmeleri yaz içinde yaşama yanındayız senin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?