2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah raZı olsun herkesten 35 yasındayım ama sadece ultrason sonucu degil bizim ki kanda bakılan dna ve amnıyosentez ( yani yanılma payı mucize
Ne çıktı ki canım neyden şüpheleniliyor trizomi mi down filan mı bu arada sağlıkçıyım ama mucizelere inanırım amcamın oğlu %90 engelli demişlerdi oda şuan 11 yaşında okula gidiyor çok akıllı teyzesi darısı sana inş

Trizomi 21 yapılan testler kesin sonuc

Canım bizimde morfoloji 3 çıkmıştı. Aynı şekilde varikosel başlangıcı dedi. Ameliyat ve aşılama dan falan bahsetti. Ama önce bi ilaç verdi. Omepa-q10 diye. 3 ay kullan gel dedi. Ama biz çok araştırdık. Çakşır suyu kullandık. Toplamda 5 şişe bitirdik. 1 şişe 1 haftada bitiyordu. Çok düzenli içti eşim sabah akşam. Hiç aksatmadı. Bi de soğuk pres keçiboynuzu almıştım aktardan.aynı zamanda onu da içti. İbrahim saraçoğlu dan okudum, dinledim bunları. Bi de e vitamini için evicap diye bi hap aldım. 2.ay hamile kaldım çok şükür. Doktor çokta takılma. Ne üzülmüştüm bende

Canım walla icim rahatlatti bizim doktor sirekt ameliyat dedi. Senin esin ameliyat olmadan mi hamile kaldin cnm. Çakşır suyu olarak satiliyor dimi yoksa bitkiden sen mi hazirladin

Canım walla icim rahatlatti bizim doktor sirekt ameliyat dedi. Senin esin ameliyat olmadan mi hamile kaldin cnm. Çakşır suyu olarak satiliyor dimi yoksa bitkiden sen mi hazirladin
Yok canım ameliyat falan olmadı. Çakşır suyu da direk şişede hazır satılıyor. Ben hazırlamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…