- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.321
Ne çıktı ki canım neyden şüpheleniliyor trizomi mi down filan mı bu arada sağlıkçıyım ama mucizelere inanırım amcamın oğlu %90 engelli demişlerdi oda şuan 11 yaşında okula gidiyor çok akıllı teyzesi darısı sana inşAllah raZı olsun herkesten 35 yasındayım ama sadece ultrason sonucu degil bizim ki kanda bakılan dna ve amnıyosentez( yani yanılma payı mucize
Ne çıktı ki canım neyden şüpheleniliyor trizomi mi down filan mı bu arada sağlıkçıyım ama mucizelere inanırım amcamın oğlu %90 engelli demişlerdi oda şuan 11 yaşında okula gidiyor çok akıllı teyzesi darısı sana inş
Amin tesekkur ederım hayır bir bebek daha kaybetmıstım gecen seneAllahm yardmcn olsun mucizilerinden göndersn sana inşallah canm üzülme lütfen.Başka bebeğin varmı
Hayırlısı olsun canımTrizomi 21 yapılan testler kesin sonuc
Eda hanım Allah gönlünüze serinlik versin inşallah nur topu gibi sağlıkla gelir yavrunuz.. zor biliyorum ama her şey yoluna girecek.. Allah büyüktür..Amin tesekkur ederım hayır bir bebek daha kaybetmıstım gecen sene((
Allah razı olsun ınsallah en dogru hayırlı kararı verebılırızEda hanım Allah gönlünüze serinlik versin inşallah nur topu gibi sağlıkla gelir yavrunuz.. zor biliyorum ama her şey yoluna girecek.. Allah büyüktür..
Ayy cansın bitanem ağzına sağlık Rabbim tez zamanda seninde iyi haberlerini almayı nasip etsinsweetdreams1985 ve @anneveoglusu canlarım size de 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum ikinizde ayrı ayrı rabbim gönlünüzden geçtiği gibi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin gelmesin o zaman o bat :)Bat 27 temmuz :)
Günaydın hamişim..Günaydın kıssçelerrnasılsınız benim sabah sınav görevim vardı yeni eve geldim kahvaltı hazırlıyorum :)
Canım bizimde morfoloji 3 çıkmıştı. Aynı şekilde varikosel başlangıcı dedi. Ameliyat ve aşılama dan falan bahsetti. Ama önce bi ilaç verdi. Omepa-q10 diye. 3 ay kullan gel dedi. Ama biz çok araştırdık. Çakşır suyu kullandık. Toplamda 5 şişe bitirdik. 1 şişe 1 haftada bitiyordu. Çok düzenli içti eşim sabah akşam. Hiç aksatmadı. Bi de soğuk pres keçiboynuzu almıştım aktardan.aynı zamanda onu da içti. İbrahim saraçoğlu dan okudum, dinledim bunları. Bi de e vitamini için evicap diye bi hap aldım. 2.ay hamile kaldım çok şükür. Doktor çokta takılma. Ne üzülmüştüm bendeP pastadelisi cnm merhaba esimin dünkü sperm testinde sorun çıktı morfoloji 4 çıktı Varikosel başlangıcı dedi doktor ameliyat önerdi başka doktora da gösterelim dedik senin de vardı öyle bişeyler sen naptın cnm
İnşallah canım çok sağol. Allah razı olsunBenimde bitiyor P pastadelisi seninkini yarıladım diğerlerinin hepside okudum bitti kuzular rabbim çok aratmasın hayırlısıyla gelsin minikleriniz sizinde yavrularınızı bağışlasın korusun inşallah
Evet canım bugündü eşim girdi ama çalışmadığı için iyi değilmiş bende gözetmendim.. Kız hep uyukladım kalkmadım yerimdenGünaydın hamişim..
Kpss öabt bugündü dimi? Yorma sakın kendini emi?
Evet canım bugündü eşim girdi ama çalışmadığı için iyi değilmiş bende gözetmendim.. Kız hep uyukladım kalkmadım yerimden
Canım walla icim rahatlatti bizim doktor sirekt ameliyat dedi. Senin esin ameliyat olmadan mi hamile kaldin cnm. Çakşır suyu olarak satiliyor dimi yoksa bitkiden sen mi hazirladinCanım bizimde morfoloji 3 çıkmıştı. Aynı şekilde varikosel başlangıcı dedi. Ameliyat ve aşılama dan falan bahsetti. Ama önce bi ilaç verdi. Omepa-q10 diye. 3 ay kullan gel dedi. Ama biz çok araştırdık. Çakşır suyu kullandık. Toplamda 5 şişe bitirdik. 1 şişe 1 haftada bitiyordu. Çok düzenli içti eşim sabah akşam. Hiç aksatmadı. Bi de soğuk pres keçiboynuzu almıştım aktardan.aynı zamanda onu da içti. İbrahim saraçoğlu dan okudum, dinledim bunları. Bi de e vitamini için evicap diye bi hap aldım. 2.ay hamile kaldım çok şükür. Doktor çokta takılma. Ne üzülmüştüm bende
Yok canım ameliyat falan olmadı. Çakşır suyu da direk şişede hazır satılıyor. Ben hazırlamadım yani.Canım walla icim rahatlatti bizim doktor sirekt ameliyat dedi. Senin esin ameliyat olmadan mi hamile kaldin cnm. Çakşır suyu olarak satiliyor dimi yoksa bitkiden sen mi hazirladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?