- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.341
Hoşgeldin gelmesin o zaman o bat :)
Canım o değildir herhalde bu kadar erken olur muVaayy hamiş uykusu heee
Canım progeston inanılmaz uyku yapıyor, gözümü açamıyordum ben, baygın gibi geziyırdumCanım o değildir herhalde bu kadar erken olur muprogestan yapıyo diye düşündüm :)
Haklısın galiba canımCanım progeston inanılmaz uyku yapıyor, gözümü açamıyordum ben, baygın gibi geziyırdum
O yüzden bazı doktorlar fitil gibi kullandırıyorlar canım, içince çok fazla uyku yapıyor diye. Ben evde misafir varken uyumuştum, bine zaman gittiğini falan hatırlamıyorumHaklısın
Haklısın galiba canım
Markasını adını yazarsan super olur cnm :) inşallah bize de faydasi olurYok canım ameliyat falan olmadı. Çakşır suyu da direk şişede hazır satılıyor. Ben hazırlamadım yani.
Arkadaşlar nacizane fikrimi söylemek istedim ben bu ay soğan kürü yapmıştım ve yumurtlama döneminde acayip akıntı olmuştu birde FETİH TERTİPİ okudum onun da etkisine inanıyorum bi başka diycem yanlış anlamayın affınıza ve samiyetinize sığınarak söylüyorum spermin yumurta ve rahime daha kolay ulaşmasını sağlayan beraberlikler var onları da göz önünde bulubdurun derim umarım yanlış anlamadınız
Canım o değildir herhalde bu kadar erken olur muprogestan yapıyo diye düşündüm :)
Allah razı olsun canım rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ilesweetdreams1985 ve A anneveoglusu canlarım size de 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum ikinizde ayrı ayrı rabbim gönlünüzden geçtiği gibi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba arkadaşlar pazar günü evde daha çok yorulduguma bir kez daha anladım duş aldım uzandım yoruldum yaa
D Deli_manya nasılsın canım varmı gelişme seninde duanın okudum rabbim sanada hayırlı sağlıklı ve Salih bir evlad nasip etsin inşallah
Ahhh keşke canım ama gelecek gibi duruyorHoşgeldin gelmesin o zaman o bat :)
Merhaba canım hoşgeldinMerabalar kızlaarrr
Saoln siz hoşgeldinzMerhaba canım hoşgeldin
Allah razı olsun canım benim inşAyy cansın bitanem ağzına sağlık Rabbim tez zamanda seninde iyi haberlerini almayı nasip etsin
Son ki hariç diğerlerini anladımArkadaşlar nacizane fikrimi söylemek istedim ben bu ay soğan kürü yapmıştım ve yumurtlama döneminde acayip akıntı olmuştu birde FETİH TERTİPİ okudum onun da etkisine inanıyorum bi başka diycem yanlış anlamayın affınıza ve samiyetinize sığınarak söylüyorum spermin yumurta ve rahime daha kolay ulaşmasını sağlayan beraberlikler var onları da göz önünde bulubdurun derim umarım yanlış anlamadınız
Hadi inş güzel haberlerini alalım kuzum YaAblacm biz bayanların işi bitmiyo ki hele de çalışan olunca.Valla abla gelen giden yok da salıya kadr normal sayıyorm çünkü 30. Güne kadar 3 4 kez gecikti onun için bekliyorm yani
Amiiinnn inşallah ablacm bnde okudum seninkini Rabbim hayrlı sağlıklı bi kardeş versin oğluşuna inşallah
Merhabalar canım sende hoş geldinMerhaba canım hoşgeldin
Ben fetih tertibine çok inanarak okudum canım :) neye çalışırken onu anlamadım canım??Çalışırkn nasıl yaptn fetih tertibi canm dediğin şeyi bnde duymştm daha önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?