2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Arkadaşlar nacizane fikrimi söylemek istedim ben bu ay soğan kürü yapmıştım ve yumurtlama döneminde acayip akıntı olmuştu birde FETİH TERTİPİ okudum onun da etkisine inanıyorum bi başka diycem yanlış anlamayın affınıza ve samiyetinize sığınarak söylüyorum spermin yumurta ve rahime daha kolay ulaşmasını sağlayan beraberlikler var onları da göz önünde bulubdurun derim umarım yanlış anlamadınız

Çalışırkn nasıl yaptn fetih tertibi canm dediğin şeyi bnde duymştm daha önce :)

Merhaba arkadaşlar pazar günü evde daha çok yorulduguma bir kez daha anladım duş aldım uzandım yoruldum yaa

D Deli_manya nasılsın canım varmı gelişme seninde duanın okudum rabbim sanada hayırlı sağlıklı ve Salih bir evlad nasip etsin inşallah

Ablacm biz bayanların işi bitmiyo ki hele de çalışan olunca.Valla abla gelen giden yok da salıya kadr normal sayıyorm çünkü 30. Güne kadar 3 4 kez gecikti onun için bekliyorm yani
Amiiinnn inşallah ablacm bnde okudum seninkini Rabbim hayrlı sağlıklı bi kardeş versin oğluşuna inşallah

Son ki hariç diğerlerini anladım

Hadi inş güzel haberlerini alalım kuzum Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…