- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.361
Açık kahverengiye döndü ve şimdi sarımsı artık.. Bu arada bende hiç akıntı yok kupkuruyumValla bilemedim kuzum olur mu olur artk herşeyi buna yorabilrsin ohhh rahtça belirti arayabilrsn :) bu arada lekelnmen geçti mi
Ya ayıp olur diye açıkça yazamadım ben netten bakmıştım canım diz dirsek yazarsan çıkar daha fazla açıklama yapmıyımSon ki hariç diğerlerini anladım
Ya ayıp olur diye açıkça yazamadım ben netten bakmıştım canım diz dirsek yazarsan çıkar daha fazla açıklama yapmıyım
Ben fetih tertibine çok inanarak okudum canım :) neye çalışırken onu anlamadım canım??
Canm inşallah ama karnmda ağrılar başladı yavaştan.Geliyo sanrmHadi inş güzel haberlerini alalım kuzum Ya
Dur kuzum gelmeden stres olma gebelikte de adet de de oluyorCanm inşallah ama karnmda ağrılar başladı yavaştan.Geliyo sanrm
Dur kuzum gelmeden stres olma gebelikte de adet de de oluyor
Anladım canımcım teşekkür ederimYa ayıp olur diye açıkça yazamadım ben netten bakmıştım canım diz dirsek yazarsan çıkar daha fazla açıklama yapmıyım
Fetih tertibi bu mu kuzum
Teşekkür ederim cnmMerhabalar canım sende hoş geldin
Ilacın uyku yapıyor tatlım.. 1 hafta sonrada gebelik uykun başlar.. yerim seniiiiEvet canım bugündü eşim girdi ama çalışmadığı için iyi değilmiş bende gözetmendim.. Kız hep uyukladım kalkmadım yerimden
Yok kuzum alan sınavına girdim ben zaten bu iktisatçılar için değil..Canm sende sınava girmiyormuydn ya alan sınvı mı demiştn
Sen tavsiye mi veriyorsun duyguşuum.. cansın..Arkadaşlar nacizane fikrimi söylemek istedim ben bu ay soğan kürü yapmıştım ve yumurtlama döneminde acayip akıntı olmuştu birde FETİH TERTİPİ okudum onun da etkisine inanıyorum bi başka diycem yanlış anlamayın affınıza ve samiyetinize sığınarak söylüyorum spermin yumurta ve rahime daha kolay ulaşmasını sağlayan beraberlikler var onları da göz önünde bulubdurun derim umarım yanlış anlamadınız
Hayırlısı.. sabırla bekliyoruz hepimiz..Ahhh keşke canım ama gelecek gibi duruyor(
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun inşallah benim için ne diliyorsan bin katı karşılık bul seviyorum seni..ardemir ablam canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Canım ben öğretmenim yaz tatilindeyiz.. Evdeyim ama bazen sınavlarda gözetmenlik görevi veriyo milli Eğitim oraya gidip geliyorumCanm sen çalşmıyo muydun yani işe gidip gelmiyomsn
Mecitefendi canım. Su bardağının yarısından biraz az koyup üstünü suyla tamamlayıp içti sabah akşam.Markasını adını yazarsan super olur cnm :) inşallah bize de faydasi olur
Canım o hep öyle bende adet oldum diye gittim hep lavaboya o his hep var ama inş gelmez bi 9 ay kadar adetinCanm inşallah ama karnmda ağrılar başladı yavaştan.Geliyo sanrm
Nacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canımIlacın uyku yapıyor tatlım.. 1 hafta sonrada gebelik uykun başlar.. yerim seniiii
Yok kuzum alan sınavına girdim ben zaten bu iktisatçılar için değil..
Sen tavsiye mi veriyorsun duyguşuum.. cansın..
Hayırlısı.. sabırla bekliyoruz hepimiz..
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun inşallah benim için ne diliyorsan bin katı karşılık bul seviyorum seni..
Evet canım bu. Bende bu u yapmıştımFetih tertibi bu mu kuzum
Allah razı olsun canım benim.. sevgi karşılıklı.. evlâdın hayırlı evlat olsun bereket getirsin yuvana inşallahNacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canımtabi öncelikle Rabbimin sayesinde.. Seviyorum sizi şurda gebeliklerimiz de aynı zamana gelsin onları da paylaşalım istiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?