2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar tüm listeyi bitirdim böyle bir duaya vesile olduk Allah hepinizden razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda

Eklentiler

• IMG_2632.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 29
Evet canım bugündü eşim girdi ama çalışmadığı için iyi değilmiş bende gözetmendim.. Kız hep uyukladım kalkmadım yerimden
Ilacın uyku yapıyor tatlım.. 1 hafta sonrada gebelik uykun başlar.. yerim seniiii

Canm sende sınava girmiyormuydn ya alan sınvı mı demiştn
Yok kuzum alan sınavına girdim ben zaten bu iktisatçılar için değil..
Sen tavsiye mi veriyorsun duyguşuum.. cansın..
Ahhh keşke canım ama gelecek gibi duruyor (
Hayırlısı.. sabırla bekliyoruz hepimiz..

ardemir ablam canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun inşallah benim için ne diliyorsan bin katı karşılık bul seviyorum seni..

Nacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canım tabi öncelikle Rabbimin sayesinde.. Seviyorum sizi şurda gebeliklerimiz de aynı zamana gelsin onları da paylaşalım istiyorum canım

Nacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canım tabi öncelikle Rabbimin sayesinde.. Seviyorum sizi şurda gebeliklerimiz de aynı zamana gelsin onları da paylaşalım istiyorum canım
Allah razı olsun canım benim.. sevgi karşılıklı.. evlâdın hayırlı evlat olsun bereket getirsin yuvana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…