- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.381
Maşallah canım eger yine bi dua zinciri başlatırsanız ben hepsine katılırım inşKızlar tüm listeyi bitirdim böyle bir duaya vesile olduk Allah hepinizden razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda
Amin canım sağlıklı ahlaklı hayırlı evlat versin cümlemize inşAllah razı olsun canım benim.. sevgi karşılıklı.. evlâdın hayırlı evlat olsun bereket getirsin yuvana inşallah
Tadı kötü olduğu için mi öyle yaptı cnm yoksa öyle mi kullanmak gerekiyor.. Yarın alıcam bakalım. Şimdi keciboynuzu özüne başladık. Birde l-arginin iyi geliyormus e vitamini de alsa hepsi ağır gelir mi bilemedim. Esin de bi halsizlik falan olmusmuydu cnmMecitefendi canım. Su bardağının yarısından biraz az koyup üstünü suyla tamamlayıp içti sabah akşam.
Hımmö bakaceğiz göreceğiz inşallah cankuşCanım o hep öyle bende adet oldum diye gittim hep lavaboya o his hep var ama inş gelmez bi 9 ay kadar adetin
Canım aktar öyle tarif etti. Tadı biraz kötüymüşTadı kötü olduğu için mi öyle yaptı cnm yoksa öyle mi kullanmak gerekiyor.. Yarın alıcam bakalım. Şimdi keciboynuzu özüne başladık. Birde l-arginin iyi geliyormus e vitamini de alsa hepsi ağır gelir mi bilemedim. Esin de bi halsizlik falan olmusmuydu cnm
Anladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler içinCanım aktar öyle tarif etti. Tadı biraz kötüymüşiçemeyen çok. Ama valla eşimi takdir ettim bu konuda azimle hiç aksatmadan içti. E vitamini ben kendim aldım canım saraçoğlu kullanılmalı diyordu. Neredeyse tüm videolarını izledim. Eczaneye gittim, eczacıya durumu anlattım, kullandığın ilacı falan söyledim. Ben ekstra bunu almak istiyorum bi zararı, bi yan etkisi olur mu veya diğer ilaçla ağır gelir mi falan diye sordum. Hiç bişey olmayacağını söyledi. Bende aldım., zaten 1 kutu bitmedi bile. Bu arada hiç halsizlik falan olmadı. Aksine bi enerji bi enerji. Çakşır suyunun etkisiymiş. Nette de yazıyor zaten
Canım belini zorladin mi bu aralar gebelik için bu ağrı fazla adet olmadın dimiKızçeler kasığımda daha doğru bacakla kasık aradı gibi bi ağrı girdi kalkıpta yürüyünce adım atamıyorum yaa(
Erkekler ameliyattan korkar benimki de öyle test bile yaptirmadi şubatta adet beklerken gebe kalmasaydim test yaptıracaktı gebe kalınca yırttı şimdi ise ne olsa yarayacak onu yiyor soğuk pres keçiboynuzu içti kaşık kaşık ceviz yedi keçiboynuzu yedi havuç yedi çekirdek citlrdi bir çakşır suyu kullanmadı bu ay onuda içer yeterli Dr gitmesinAnladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler için
Canım belini zorladin mi bu aralar gebelik için bu ağrı fazla adet olmadın dimi
Yarın bi test yap sen kuzumKızçeler kasığımda daha doğru bacakla kasık aradı gibi bi ağrı girdi kalkıpta yürüyünce adım atamıyorum yaa(
İnşallah kuzum benim Maşallahhhhh sana da valla çok mutlu olurum sen bizim ilk gebemiz oldunMaşallah canım eger yine bi dua zinciri başlatırsanız ben hepsine katılırım inş
Kist bi anda ortaya çıkmaz önceden ağrı sızı yapar canım.. Bencede bi test yap ilk idrarla :)Yok abla zorlamadm aslnda adet olamadm ya belkide ondandr hı? Yani böyle bi dolgunluk hissi var orda yürürken acıtıyo otururknde dolgunluğu hissediyorm kist falan deildir demi ya
Canım yer gök dua ile hamiş kaldım diye sizleri neden bırakayım kaç aydır benimle gün saydınız hem size hem kendi evladıma okurum :) bak önce pastadelisi şimdi ben sonra nasıl herkes patır patır hamiş kalacak ard arda inşİnşallah kuzum benim Maşallahhhhh sana da valla çok mutlu olurum sen bizim ilk gebemiz oldun
Amin canım benim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlıkberen20 canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Günaydınn :) benim geçen seneki düşüğümün kalitesiz sperm döllenmesinden kaynaklı olabileceğini söyledi doktor... Aslında ilk doktora gittiğimizde çocuk istiyoruz diye eşe de bakılmalı 6 ay deneyin sonra gelin yerine... Geç kaldık biraz nasip... çakşır suyunu bilmiyorum da e vitamini 200 luk kullanabilir ablacım bi zararı yokmuş hayırlısı :)Erkekler ameliyattan korkar benimki de öyle test bile yaptirmadi şubatta adet beklerken gebe kalmasaydim test yaptıracaktı gebe kalınca yırttı şimdi ise ne olsa yarayacak onu yiyor soğuk pres keçiboynuzu içti kaşık kaşık ceviz yedi keçiboynuzu yedi havuç yedi çekirdek citlrdi bir çakşır suyu kullanmadı bu ay onuda içer yeterli Dr gitmesin
daha iyi olmana sevindim canım benimde bat yaklaştı. test ne zaman yapmayı düşünüyorsunsweetdreams1985 canm ne bileyim bi dolgunlk hissettim internettende baknca kisttede oluyomuş korkuyorm.testte yapamadm ya sabah ama bekliyim diyorm az daha ya o negatifi görmek istemiyorm A anneveoglusu ablacm durmlar böyle biraz rahtlamş kasığım ebru_can_ebru yapmadım teesstttt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?