2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canimm. Hos buldum hipo hipo 2 tüp bebek yaptim ilki dustu 4 hafyalik 2. De tutmadi yumurtaliklari oluşturan hormun ne calismiyor anca ignelerle oluşuyor
rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah yeni bir tedaviyemi başlayacaksın

rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah yeni bir tedaviyemi başlayacaksın
Evet canimm gene tüp bebege baslayacaz ben biraz kendimi toprlamayi istiyomm 4 yılıdır evliyimm 20 yasindan beri doktorlarla ugrasiyoruz kim bilr daha ne kadar surecek sen kac evliisn canimm

Evet canimm gene tüp bebege baslayacaz ben biraz kendimi toprlamayi istiyomm 4 yılıdır evliyimm 20 yasindan beri doktorlarla ugrasiyoruz kim bilr daha ne kadar surecek sen kac evliisn canimm
seni o kadar iyi anlıyorum ki kızkardeşimde senin gibi ilk bebeğine kavuşmak için 4 yıl uğraştı bu süreçte 3 aşılama 2 tüp bebek biri erken doğum oldu vefat etti oğluna 2015 mart ayında kavuştu ama çok yıprandı inşallah seninde olacak arkadaşım oğlu 1 yaşını yeni geçmişti nasıl olsa olmuyor diye korunma yoktu kendiğiliğinden gebe kaldı veee ocakta kızı doğru 2 yaş oldu araları darısı sana olsun canım tez zamanda inşallah

ben 12 yıllık evliyim canım benim 9 yaşında bir oğlum var. onuda korunmayı bıraktığımız 14 ay sonra gebe kalmıştım. ikinci evladımı 5 yıldır istiyorum bu süreçte iki kere kapalı miyon operasyonu oldum. geçtiğimiz şubatta gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı canım.

şimdi yine ikinci evladım için yola devam ediyorum bata 4 günüm kaldı buayda olmasa aşılama olacak benimde sonrası tüp bebek nasipten ötesi yok inşallah rabbim bizede hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip eder inşallah

bizi gelişmelerden haber et duanı yaparız hep beraber bu sayfada bu ay tüp bebek deneyen arkadaşımız var

hoşgeldin canım bende iyiyim şükür sen nasılsın
allah razı olsun benimde iki kişi kaldı bu akşam bitiririm inşallah
Hosbuldum canim eşyaları topla topla bitmiyor onunla uğraşıyorum biraz da bat yaklaştı ya stres oluyorum gene olmadı diye. İnşallah rabbim yüzüme güler de bebeğim tutunuyordur canim senin de az kaldı bata ilk güzel haber senden olsun.

Sagoll tatlimm tm oldu ben seni izlemeye aliyomm rabbim evladini sana bagislasin❤❤

bizde de tayin açıklanmadı bir tanem yaa onun gerginliği var bende de kalıcımıyız gidicimiyiz bilemiyorum.
inşallah mucizelerimiz geliyordur bu ayda ikinci ve üçünçü hamiş olursa bu bir rekor olacak sayfamıza duygu kapıyı açtı darısı arkadan gelenlere olsun

Canım bizim Y yagmur_20 arkadaş da tüp bebek tedavisine başladı. Rabbim hepimize nasip eder inşallah halaumutvar Canım ben de sana ya Şafi okurum Rabbimden ümit kesilmez.
Ayyy insallah tutunur bebekleriniz bende sizin için okuyacam cok zor bi süreç sabir gerektiriyor rabbim safi ismiyle sizn yaninida yumuslarinizada tutunma gücü versin❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…