- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.481
Peçeteye geliyo silince canım aşırı değil ama varÇok mu oldu kanaman canım
Kuzu kardeşimde eltiside doğurana kadar böyle lekelenme halinde kanama oldular korkutma kendini bişey olmayacak inşallahPeçeteye geliyo silince canım aşırı değil ama var
İnş canım bilmiyorum rabbim hayırlısını versin bişey diyemiyorum başka ama mutlulugum golgelendi. . İçimde bi his korkma bişey olmayacak diyo ama bi tarafım huzursuzKuzu kardeşimde eltiside doğurana kadar böyle lekelenme halinde kanama oldular korkutma kendini bişey olmayacak inşallah
İnş canım bilmiyorum rabbim hayırlısını versin bişey diyemiyorum başka ama mutlulugum golgelendi. . İçimde bi his korkma bişey olmayacak diyo ama bi tarafım huzursuz
Sağol canım Allah razı olsunCanım üzme kendini. Senin için de Ya şafi çekeriz. Elimizden geldiğince de dua ederiz. Rabbim korur bebişini inşallah
İnş rabbim hayırlısını versin canımsweetdreams1985 canim içini ferah tut inşallah bebeğin sımsıkı tutunsun sana saglikla ilerlesin gebeligin
Geçmiş olsun canım benim geçici bir durum inşallah dinlen sen stresten uzak durİnş rabbim hayırlısını versin canım
Merhaba hoş geldin inşallah güzel haberlerini alırız bat günündeKızlar merhaba. Yeniyim oldukça. Mesajların hepsini okuyamadım ama bat tarihimi yazmak istedim. 24 Temmuz
Aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırızEvet canimm gene tüp bebege baslayacaz ben biraz kendimi toprlamayi istiyomm 4 yılıdır evliyimm 20 yasindan beri doktorlarla ugrasiyoruz kim bilr daha ne kadar surecek sen kac evliisn canimm
Günaydın güzellikler
Eeeeee sonuç hadi inş iyi haber canımAblaaaa ben test yaptıımm
Eeeeee sonuç hadi inş iyi haber canım
Hadi canim çatladım meraktanCanm atıyorm resmiiii gerçek mi bu hele bi bakın
Hiiiiiii ayyy canım benim yaaaaa maşallah maşallah çok şükür allahımmm gözün aydın kuzuuuuuEki Görüntüle 2022238 Kızlaarr bakıın
Ayy duyguu oldu mu yani şimdii yaaa kız heycndan kalbm çıkacakHiiiiiii ayyy canım benim yaaaaa maşallah maşallah çok şükür allahımmm gözün aydın kuzuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?