- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.421
Yok canım olmadı hiçP pastadelisi canım sende de gebeliğin ilk hatalarında çarpıntı oldu mu?bugün carpintim var acaba progestan mi yaptı bilemedim.
nasılsın güzelim hoşgeldin merak ettim sesin çıkmayıncaBurdayım canımmmmm
Bende bugün oldu sabah biraz 90 falan gibi gebeliğin ilk haftaları olabilir progesteron seviyesi yukselince diyorlar olmazsa pazartesi doktoruma sorayım. .Yok canım olmadı hiç
İyiyim ablacım ağrım var biraz hala adette olmadım olsam rahatlarım inşallah. Sen nasılsın canımcımnasılsın güzelim hoşgeldin merak ettim sesin çıkmayınca
Sor canım normalde de gebelikte çarpıntı olur ama kan düşük olunca artıyor öyle durumlarda da ilaç veriliyor kan içinCanım bende minör talasemi var yani kan degerim hemoglobin sınırda genelde genetik bir hastalık acaba o mu yapıyo pazartesi doktora sorayım olmazsa
Kuzu girip baktım akşam kimsecikler yok dün pazardı ya eşim evdeydi bide sıcaktan mıdır yoksa yine taş mı yaptı böbrekler bilmiyorum ama hem bulantım var hem ağrı kuzuDün yoktun hiç??
Bulantı mı?? Allah allah bu arada sen adet oldun mu canım ben kaçırdım mı??? Yoksa bulantının sebebi başka mıKuzu girip baktım akşam kimsecikler yok dün pazardı ya eşim evdeydi bide sıcaktan mıdır yoksa yine taş mı yaptı böbrekler bilmiyorum ama hem bulantım var hem ağrı kuzu
Adet olmadım gecikti yine canım ama geçen pazartesi kan verdim negatifti yani bebiş yok ondan değil kuzucumBulantı mı?? Allah allah bu arada sen adet oldun mu canım ben kaçırdım mı??? Yoksa bulantının sebebi başka mı
İyiyim ablacım ağrım var biraz hala adette olmadım olsam rahatlarım inşallah. Sen nasılsın canımcım
hoşgeldin canım bende iyiyim şükür sen nasılsınMerhaba kızlarnasılsınız?
Hepimizin duasını okudum rabbim tez zamanda kabul eyleyip sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah.
Anladım canım inş taştan değildir öylesine bi bulantıkır canımAdet olmadım gecikti yine canım ama geçen pazartesi kan verdim negatifti yani bebiş yok ondan değil kuzucum
çok geçmiş olsun sıcak tut kendiniKuzu girip baktım akşam kimsecikler yok dün pazardı ya eşim evdeydi bide sıcaktan mıdır yoksa yine taş mı yaptı böbrekler bilmiyorum ama hem bulantım var hem ağrı kuzu
aramıza hoşgeldin canım.Benide eklermisn cnimm 4 yil oldu bende katilamk istiyomm dua ya @ Deli maya
Canimm. Hos buldum hipo hipo 2 tüp bebek yaptim ilki dustu 4 hafyalik 2. De tutmadi yumurtaliklari oluşturan hormun ne calismiyor anca ignelerle oluşuyoraramıza hoşgeldin canım.
canım olmama nedeni drlar ne diyor
Canimm. Hos buldum hipo hipo 2 tüp bebek yaptim ilki dustu 4 hafyalik 2. De tutmadi yumurtaliklari oluşturan hormun ne calismiyor anca ignelerle oluşuyor
Yok ablacım ilaçlar düzenimi altüst etti yine yaben senin adet oldun yumurtlama dönemindesin sanıyordum canım yaa
bende iyiyim şükür canım. uykum var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?