- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.461
Aminn allah razı olsun ablacımçok geçmiş olsun rabbim şifa versin sevdiklerine bağışlasın
Canım benimde tahliller yapıldı, demir depolarında azalma var. Ama doktor ilaç falan vermeyecek dedi. 3.ayfan sonra verecem dedi. Yine de çarpıntı falan yok. Ama tansiyonum sürekli düşüyor. Ben bunu doktora söylemedim. O gün heyecandan. Bunla alakası varımdır tansiyonunDemir eksikliği var mıydı sende kuzu gebelikte oluyor nabız yükseliyor ya ama demir eksikliğinde artıyor
İnşallah hiç biri e gerek kalmadan bebişine kavuşacaksın, Rabbim mucizeni gönderir inşallah hayırlısı ile. Veee o bat da hiiiçççç gelmesin. 9 at sonra buyursun inşallahseni o kadar iyi anlıyorum ki kızkardeşimde senin gibi ilk bebeğine kavuşmak için 4 yıl uğraştı bu süreçte 3 aşılama 2 tüp bebek biri erken doğum oldu vefat etti oğluna 2015 mart ayında kavuştu ama çok yıprandı inşallah seninde olacak arkadaşım oğlu 1 yaşını yeni geçmişti nasıl olsa olmuyor diye korunma yoktu kendiğiliğinden gebe kaldı veee ocakta kızı doğru 2 yaş oldu araları darısı sana olsun canım tez zamanda inşallah
ben 12 yıllık evliyim canım benim 9 yaşında bir oğlum var. onuda korunmayı bıraktığımız 14 ay sonra gebe kalmıştım. ikinci evladımı 5 yıldır istiyorum bu süreçte iki kere kapalı miyon operasyonu oldum. geçtiğimiz şubatta gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı canım.
şimdi yine ikinci evladım için yola devam ediyorum bata 4 günüm kaldı buayda olmasa aşılama olacak benimde sonrası tüp bebek nasipten ötesi yok inşallah rabbim bizede hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip eder inşallah
bizi gelişmelerden haber et duanı yaparız hep beraber bu sayfada bu ay tüp bebek deneyen arkadaşımız var
Allah razı olsun kuzucumAh abla ya tühh çık geçmiş olsunn
İlaç vermedi mi canım bide benden tavsiye ıspanak ye hem folic asid var hem demir iyi gelirCanım benimde tahliller yapıldı, demir depolarında azalma var
İnşallah hiç biri e gerek kalmadan bebişine kavuşacaksın, Rabbim mucizeni gönderir inşallah hayırlısı ile. Veee o bat da hiiiçççç gelmesin. 9 at sonra buyursun inşallah
Canım benimde tahliller yapıldı, demir depolarında azalma var. Ama doktor ilaç falan vermeyecek dedi. 3.ayfan sonra verecem dedi. Yine de çarpıntı falan yok. Ama tansiyonum sürekli düşüyor. Ben bunu doktora söylemedim. O gün heyecandan. Bunla alakası varımdır tansiyonun
İnşallah hiç biri e gerek kalmadan bebişine kavuşacaksın, Rabbim mucizeni gönderir inşallah hayırlısı ile. Veee o bat da hiiiçççç gelmesin. 9 at sonra buyursun inşallah
Amin canım inşallah belirsizlik insanı bunaltıyor inşallah çabuk açıklanır.bizde de tayin açıklanmadı bir tanem yaa onun gerginliği var bende de kalıcımıyız gidicimiyiz bilemiyorum.
inşallah mucizelerimiz geliyordur bu ayda ikinci ve üçünçü hamiş olursa bu bir rekor olacak sayfamıza duygu kapıyı açtı darısı arkadan gelenlere olsun
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canim rabbim kabul etsin inşallahŞemsime ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Hos buldum canimmHoşgeldiniz
Aşkım sen bişey yiyemiyorsun ki düşük olması normal yaniCanım benimde tahliller yapıldı, demir depolarında azalma var. Ama doktor ilaç falan vermeyecek dedi. 3.ayfan sonra verecem dedi. Yine de çarpıntı falan yok. Ama tansiyonum sürekli düşüyor. Ben bunu doktora söylemedim. O gün heyecandan. Bunla alakası varımdır tansiyonun
Sağolasın adaşım Ağzına sağlık Allah kabul etsinArzu adaşım senin için ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
İlaç vermedi canım, şimdi vermem 3 aydan sonra verecem ilaç dediİlaç vermedi mi canım bide benden tavsiye ıspanak ye hem folic asid var hem demir iyi gelir
Kızlar akşam üstü kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta artmış ama kanama neden oldu bilmiyorum bi igne yaptılar progesteron içeren doktorumu aradım onun oldugu hastaneye gitmistim carsamba kontrole çağırdı bilmiyorum ama bebeğim tutunamayacak galiba nolur dua edin bana..
Canim acildeki doktor hemen doktorumu aradı oda talimat verdi beta ve progesteron bakıldı ve Değerler normal çıktı ama kırmızı kan olduğu için endiselendiriciCanm doktorun ne dedi knama için Allah korusun körü düşünme inşallah tutunur sna bebeğin sağlıkla
Canim acildeki doktor hemen doktorumu aradı oda talimat verdi beta ve progesteron bakıldı ve Değerler normal çıktı ama kırmızı kan olduğu için endiselendiricikese ve bebek hiçbir şekilde gorunmeyecek kadar yeni olduğu için gebelik doktor da fikir yurutemiyo hemen tutunmasu için igne yapıldı eve geldim istirahat ediyorum böyle ilk haftaalarda her kanama sıkıntı yaratmaz mis illaki düşük diye bişey yok dedi ama tedbir alalım dedi
Korkma duygucum her kanama düşük tehdidi değildir.. şimdi erken olduğu için keseyi göremiyorlar ondan muallakta kalıyorlar Ferah tut içini Allah yardım edecek bize inşallahKızlar akşam üstü kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta artmış ama kanama neden oldu bilmiyorum bi igne yaptılar progesteron içeren doktorumu aradım onun oldugu hastaneye gitmistim carsamba kontrole çağırdı bilmiyorum ama bebeğim tutunamayacak galiba nolur dua edin bana..
Çok mu oldu kanaman canımKızlar akşam üstü kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta artmış ama kanama neden oldu bilmiyorum bi igne yaptılar progesteron içeren doktorumu aradım onun oldugu hastaneye gitmistim carsamba kontrole çağırdı bilmiyorum ama bebeğim tutunamayacak galiba nolur dua edin bana..
Hayır hafif hafif geliyo lavaboda peçeteye 54 çıktıTmm o zaman balım bak işte olabilirmiş iğnenide yapmşlar betan kaç çıktı iyi düşün ki iyi olsn tmm daha olmadı kanama deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?