2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Demir eksikliği var mıydı sende kuzu gebelikte oluyor nabız yükseliyor ya ama demir eksikliğinde artıyor
Canım benimde tahliller yapıldı, demir depolarında azalma var. Ama doktor ilaç falan vermeyecek dedi. 3.ayfan sonra verecem dedi. Yine de çarpıntı falan yok. Ama tansiyonum sürekli düşüyor. Ben bunu doktora söylemedim. O gün heyecandan. Bunla alakası varımdır tansiyonun
İnşallah hiç biri e gerek kalmadan bebişine kavuşacaksın, Rabbim mucizeni gönderir inşallah hayırlısı ile. Veee o bat da hiiiçççç gelmesin. 9 at sonra buyursun inşallah

İlaç vermedi mi canım bide benden tavsiye ıspanak ye hem folic asid var hem demir iyi gelir

inşallah canım inşallah ama ben kendimi aşılamaya alıştırdım forumda aşılama sayfalarına bakıyorum ben neler yaşayacağım diye öğrenme amaçlı

Amin canım inşallah belirsizlik insanı bunaltıyor inşallah çabuk açıklanır.

Aşkım sen bişey yiyemiyorsun ki düşük olması normal yani

Kızlar akşam üstü kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta artmış ama kanama neden oldu bilmiyorum bi igne yaptılar progesteron içeren doktorumu aradım onun oldugu hastaneye gitmistim carsamba kontrole çağırdı bilmiyorum ama bebeğim tutunamayacak galiba nolur dua edin bana..

Canm doktorun ne dedi knama için Allah korusun körü düşünme inşallah tutunur sna bebeğin sağlıkla

Canm doktorun ne dedi knama için Allah korusun körü düşünme inşallah tutunur sna bebeğin sağlıkla
Canim acildeki doktor hemen doktorumu aradı oda talimat verdi beta ve progesteron bakıldı ve Değerler normal çıktı ama kırmızı kan olduğu için endiselendirici kese ve bebek hiçbir şekilde gorunmeyecek kadar yeni olduğu için gebelik doktor da fikir yurutemiyo hemen tutunmasu için igne yapıldı eve geldim istirahat ediyorum böyle ilk haftaalarda her kanama sıkıntı yaratmaz mis illaki düşük diye bişey yok dedi ama tedbir alalım dedi

Tmm o zaman balım bak işte olabilirmiş iğnenide yapmşlar betan kaç çıktı iyi düşün ki iyi olsn tmm daha olmadı kanama deil mi

Korkma duygucum her kanama düşük tehdidi değildir.. şimdi erken olduğu için keseyi göremiyorlar ondan muallakta kalıyorlar Ferah tut içini Allah yardım edecek bize inşallah

Çok mu oldu kanaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…