- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.401
daha iyi olmana sevindim canım benimde bat yaklaştı. test ne zaman yapmayı düşünüyorsun
haklısın negatif görmekten üzülüyoruz sonra bende geç yapacağım bu ay testiAbla salı gününü bekliycem inşallah çarşambada olmasaa o zamn bakarm ya şimdi cesartim yok hiç
Rica ederim canım, inşallah sizde hemen fayda görürsünüz. E vitaminibemde 200lğk aldım. Testi tekrarlayacaktı doktor 3 ay sonra, gerek kalmadı şükür. Me kadar düzeldi dAnladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler için
Anladım cnm inşallah faydasi olur sayi hareketlilik normal tek sıkıntı morfoloji o da önemli işte.. saraçoğlu 200 luk e vitamini diyo.. dünden bu yana ben de herşeyi izleyip okuyorum.. zehir olsa icerim diyor şimdi ama bakalım kac gün içecek :) ameliyattandan da korkuyor belki o yüzden içer :) hayırlısı bakalım. Cok tesekkur ederim bilgiler için[/QUOTE rica ederim canım benim. İnşallah sizde hemen fayda görürsünüz. E vitamini bende 200 lük almıştım. Bizimde sadece morfolojiydi. Doktora hiç kafa takma sen. Bizim li sizden daha düşükmüş. Sizde daha da çabuk etki gösterir belki. Doktor bizi de korkuttu yok ameliyat yok aşılama diye. Ne kadar üzülmüştüm.
haklısın negatif görmekten üzülüyoruz sonra bende geç yapacağım bu ay testi
belirti aramıyorum negahancım çünkü geçen ay belirtinin her türlüsünü gördüm kendimde eşim ile çok umutlandı. 3 günde gecikti geçen ay anlayacağın ekşın oldu geçen ay. cumartesine olmamış isem test yaparım sabahtanAynen abla.oeki sende varmı bişiler?
ben iyiyim şükür canım sen nasılsınCanlar nasılsınız yoğunluktan bakamıyorum eskisi gibi
Hayırlı günler arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşaallah misafirlerimiz vardı pek bakamadım
Hamdolsun çok şükür iyiyimben iyiyim şükür canım sen nasılsın
İyi ediyosun abla bolver yıprandık iyice Allahm yardm etsn beterinden korusunbelirti aramıyorum negahancım çünkü geçen ay belirtinin her türlüsünü gördüm kendimde eşim ile çok umutlandı. 3 günde gecikti geçen ay anlayacağın ekşın oldu geçen ay. cumartesine olmamış isem test yaparım sabahtan
Burdayım canımmmmm
Demir eksikliği var mıydı sende kuzu gebelikte oluyor nabız yükseliyor ya ama demir eksikliğinde artıyorP pastadelisi canım sende de gebeliğin ilk hatalarında çarpıntı oldu mu?bugün carpintim var acaba progestan mi yaptı bilemedim.
Canım bende minör talasemi var yani kan degerim hemoglobin sınırda genelde genetik bir hastalık acaba o mu yapıyo pazartesi doktora sorayım olmazsaDemir eksikliği var mıydı sende kuzu gebelikte oluyor nabız yükseliyor ya ama demir eksikliğinde artıyor
Dün yoktun hiç??Burdayım canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?