- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.501
Aman yarabbim sabah sabah bu ne guzel bir haberEki Görüntüle 2022238 Kızlaarr bakıın
Balll gibi oldu hemde canıııımmmm Rabbîm inş ilerisini de nasip etsin hamilesin güzel annecikkkkAyy duyguu oldu mu yani şimdii yaaa kız heycndan kalbm çıkacak
Balll gibi oldu hemde canıııımmmm Rabbîm inş ilerisini de nasip etsin hamilesin güzel annecikkkkhafi gir çık oyna bakalım
Eki Görüntüle 2022238 Kızlaarr bakıın
Nagehan canım yaaa nasıl sevindim anlatamam meleğin gelmiş bu ay 2. hamişte çıktı allahıma binlerce şükür çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağında göstersin kuzunu. kan testi yaptır hemen canım
Canmm senin duanı okurken alıyorm bu haberide inşallah hayrlısyla çıkarda sizlerede dua etmeye başlarm çünkü hala inanamıyorm korkuyormAman yarabbim sabah sabah bu ne guzel bir haberHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ayyy bu ay bu topiktekilerin ayi olsun hamiş sayımız giderek artsın inşallah.
çok normal canım en umutsuz olduğun ayda geliyor mucizen rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bir tanem. Çizgin çok iyi canım merak etme bence değerin 100 ve üstü bir değer çıkacak allahın izniyleAbla çizgi iyi deil mi ya verdm şmdi kan 2 saate çıkar inşallah balla ben inanamıyorm abla kalbim ağzmda sanki
Hadi inşallah senden bana bulaşsın hamilelikCanmm senin duanı okurken alıyorm bu haberide inşallah hayrlısyla çıkarda sizlerede dua etmeye başlarm çünkü hala inanamıyorm korkuyorm
Hiç bişey olmaz gör bak 50 nin üstünde çıkacak bence o koyulukta :) dert hiç bitmiyor demi şimdi kanı dert ediyoruz sonra kutlanmasını annelik çok farklı bişeyAh canm ya inşallah inşallahhhh çizgi iyi diye şmdi kan verdm canm bakalm ne olacak
Canım hayırlı olsuuunn çok sevindimmm :))Ah canm ya inşallah inşallahhhh çizgi iyi diye şmdi kan verdm canm bakalm ne olacak
yaaa senin yanında olup dövmek istiyorum seni ama kıyamam bebek var artık sende Nagehan çok güzel sonucun sen ne bakıyorsun önemli olan bu değerin iki katı olarak iki günde bir artması geresi yalan canım. sen milletin dediğine kapa kulağını dua et değerin kat ve kat artsın allahın izniylede artacak kendini strese sokma bırak sağı solu bizi dinle oldumukızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
beni de eklermisin 23 temmuz adet tarihim. 8 temmuzda çatlatma iğnemi oldum klomen kullandım. bu ay gayet iyi idi yumurtam. tahmini doğum günü 31 mart çıkıyor 30 martı belirlemek için henüz erken değil mi?en son dün çalışma yaptık.yumurtalarımın ikisinde baskı hissi oluyor ani hareketlerde.3 yıllık evliyim pko.gizli şeker haşimato birde doktorların zararsız bulduğu rahmimin tam ortasında miyomum var.nasip işte.Allah aratmasın D Deli_manyaHiç bişey olmaz gör bak 50 nin üstünde çıkacak bence o koyulukta :) dert hiç bitmiyor demi şimdi kanı dert ediyoruz sonra kutlanmasını annelik çok farklı bişey
İyiyim cnm bu ay tedavi yok benim hastane taşınıyo aşılama yapılamayacağı için bu ay kendi haline bıraktık nasip diyorum artıkben iyiyim şükür canım sen nasılsın
canım aramıza hoşgeldin bende de zararsız bir miyon var diyor dr inşallah seninde güzel haberini alırızbeni de eklermisin 23 temmuz adet tarihim. 8 temmuzda çatlatma iğnemi oldum klomen kullandım. bu ay gayet iyi idi yumurtam. tahmini doğum günü 31 mart çıkıyor 30 martı belirlemek için henüz erken değil mi?en son dün çalışma yaptık.yumurtalarımın ikisinde baskı hissi oluyor ani hareketlerde.3 yıllık evliyim pko.gizli şeker haşimato birde doktorların zararsız bulduğu rahmimin tam ortasında miyomum var.nasip işte.Allah aratmasın D Deli_manya
HAYIRLISI OLSUN EBRUCUM BENDE TEMMUZ ADETİNİ BEKLİYORUM AŞILAMA İÇİNİyiyim cnm bu ay tedavi yok benim hastane taşınıyo aşılama yapılamayacağı için bu ay kendi haline bıraktık nasip diyorum artık
yaaa senin yanında olup dövmek istiyorum seni ama kıyamam bebek var artık sende Nagehan çok güzel sonucun sen ne bakıyorsun önemli olan bu değerin iki katı olarak iki günde bir artması geresi yalan canım. sen milletin dediğine kapa kulağını dua et değerin kat ve kat artsın allahın izniylede artacak kendini strese sokma bırak sağı solu bizi dinle oldumu
Canım benimki oto atik hesaplamaya göre yaptım doğumu bilmem gebeliğimin devam edeceği bile belli değil dün kanamam vardı nasip herşey.. Ekleme işini deli manya yapıyo canım ben beceremiyorum :)inşallah çabaların sonuçsuz kalmaz meleğin bu ay gelmiştirbeni de eklermisin 23 temmuz adet tarihim. 8 temmuzda çatlatma iğnemi oldum klomen kullandım. bu ay gayet iyi idi yumurtam. tahmini doğum günü 31 mart çıkıyor 30 martı belirlemek için henüz erken değil mi?en son dün çalışma yaptık.yumurtalarımın ikisinde baskı hissi oluyor ani hareketlerde.3 yıllık evliyim pko.gizli şeker haşimato birde doktorların zararsız bulduğu rahmimin tam ortasında miyomum var.nasip işte.Allah aratmasın D Deli_manya
değerin gayet iyi cnm zaten adet günlerin değil mi geç döllenmedir daha yükselir cnm herkese kulak asma... maşllah haberin tadını çıkarkızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?