2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

değerin gayet iyi cnm zaten adet günlerin değil mi geç döllenmedir daha yükselir cnm herkese kulak asma... maşllah haberin tadını çıkar

Canm saolasn ama insanda keyif bırakmadıkar yani deil mi gayet iyi bi sevnçle gttim yanına bana böyle dedi ya. Sakineninki falan da böyle deilmiydi yani düşük başlıyo neyse Takmamaya çalışıcam canm inşallah sağlıklı olur

Arkadaşım gitmek yok ama bak tmm açtığımdan beri bi sürü kişi geldi benide ekle diye ama daha isimlerini eklemeden gittiler ya.bat tarihin ve ismin nedir

Saçmalamasın cnm degerin çok iyi benim 98 sonra 200 kusur çıkmıştı bak 3 aylık gebeyim güzel olucak sen olumlu düşün çok iyi sonucun hadi hayırlı olsun

herkesin öyle ilk 30 küsür çıkan arkadaşlarım var doğurdu.. bünyeyle ilgili birazda ama 126 değerine de direkt yok gibi diyen doktor bile olacağını sanmıyorum 2 gün sonra 2 katına çıkınca zaten bi daha bakmayıp düzenli gebelik takibine başlıyorlar.. o ebenin kafası karışmış cnm boşver :)

Evet canm bnde onu diyorm ama yok hani iyide bildiğim biriydi ama naplm bekliycez cuma baktırırm tekrar inşallah

inşallah tutunur bebişin son beş gün uzay mekiği fırlatması gibi hissediyor insan

Ama abla ben bi sevndm görüünce gittim ebe öyle diyince şok yaa artması gerk bu yok gibi bişey dedi resmn ya insan yumurtladı diye beta hcg değeri böyle çıkar mı ya ilk defa duydum

SEN ABLA SÖZÜ DİNLE GÖNLÜNÜ FERAH TUT DEĞERİN GÜZEL VE SAĞLIKLA TUTUNACAK İNŞALLAH ANNESİNE MUCİZEN

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin ben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin Sevinsene kuzu uç uç havalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…