- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.521
değerin gayet iyi cnm zaten adet günlerin değil mi geç döllenmedir daha yükselir cnm herkese kulak asma... maşllah haberin tadını çıkar
beni de eklermisin 23 temmuz adet tarihim. 8 temmuzda çatlatma iğnemi oldum klomen kullandım. bu ay gayet iyi idi yumurtam. tahmini doğum günü 31 mart çıkıyor 30 martı belirlemek için henüz erken değil mi?en son dün çalışma yaptık.yumurtalarımın ikisinde baskı hissi oluyor ani hareketlerde.3 yıllık evliyim pko.gizli şeker haşimato birde doktorların zararsız bulduğu rahmimin tam ortasında miyomum var.nasip işte.Allah aratmasın D Deli_manya
Saçmalamasın cnm degerin çok iyi benim 98 sonra 200 kusur çıkmıştı bak 3 aylık gebeyim güzel olucak sen olumlu düşün çok iyi sonucun hadi hayırlı olsunkızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
herkesin öyle ilk 30 küsür çıkan arkadaşlarım var doğurdu.. bünyeyle ilgili birazda ama 126 değerine de direkt yok gibi diyen doktor bile olacağını sanmıyorum 2 gün sonra 2 katına çıkınca zaten bi daha bakmayıp düzenli gebelik takibine başlıyorlar.. o ebenin kafası karışmış cnm boşver :)Canm saolasn ama insanda keyif bırakmadıkar yani deil mi gayet iyi bi sevnçle gttim yanına bana böyle dedi ya. Sakineninki falan da böyle deilmiydi yani düşük başlıyo neyse Takmamaya çalışıcam canm inşallah sağlıklı olur
bat:23 temmuzArkadaşım gitmek yok ama bak tmm açtığımdan beri bi sürü kişi geldi benide ekle diye ama daha isimlerini eklemeden gittiler ya.bat tarihin ve ismin nedir
herkesin öyle ilk 30 küsür çıkan arkadaşlarım var doğurdu.. bünyeyle ilgili birazda ama 126 değerine de direkt yok gibi diyen doktor bile olacağını sanmıyorum 2 gün sonra 2 katına çıkınca zaten bi daha bakmayıp düzenli gebelik takibine başlıyorlar.. o ebenin kafası karışmış cnm boşver :)
sayfamızda hamiş cetvelleri olmaya başladı harika hep artarak devam etsin inşallah
MeLMuR_2016 Meltem sende durumlar nasıl canım
inşallah tutunur bebişin son beş gün uzay mekiği fırlatması gibi hissediyor insanCanım benimki oto atik hesaplamaya göre yaptım doğumu bilmem gebeliğimin devam edeceği bile belli değil dün kanamam vardı nasip herşey.. Ekleme işini deli manya yapıyo canım ben beceremiyorum :)inşallah çabaların sonuçsuz kalmaz meleğin bu ay gelmiştir
bat:23 temmuz
adım :sare
HAYIRLISI OLSUN CANIM. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZCanım ben dün kırmızı kart yedimBu ay da nasip değilmiş.
teşekkür ederim inşallah bol hamişli bir ay olur.Tmm birinci sayfadan listeye bakabilrsinz ordan sırayla okuyn zaten biz bitrmek üzereyi listeyi size geçeriz
birdehalaumutvar ya şafi okuycaktn sana burdamsn
Ama abla ben bi sevndm görüünce gittim ebe öyle diyince şok yaa artması gerk bu yok gibi bişey dedi resmn ya insan yumurtladı diye beta hcg değeri böyle çıkar mı ya ilk defa duydum
Canm saolasn ama insanda keyif bırakmadıkar yani deil mi gayet iyi bi sevnçle gttim yanına bana böyle dedi ya. Sakineninki falan da böyle deilmiydi yani düşük başlıyo neyse Takmamaya çalışıcam canm inşallah sağlıklı olur
HAYIRLISI OLSUN CANIM. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
BENİMDE BAT 21 TEMMUZ CANIMbat:23 temmuz
adım :sare
Aminn isteyen herkesin bide benimm sagol arkadasimAramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız
AYNEN CANIM SIRAMIZ GELECEK ALLAHIN İZNİYLE BİZİMDEİnşallah canım kendim olmasa da hamiş haberleri almak beni çok mutlu ediyor. Onlar hep bize umut vesilesi. Duaların çok büyük etkisi oluyor. Sadece sıramızı bekliyoruz.
CANIM SENİN BAT NE ZAMANAminn isteyen herkesin bide benimm sagol arkadasim
CANIMM BİLMİYORUM KULLANDIĞIM ILACLARA BAĞLICANIM SENİN BAT NE ZAMAN
AYNEN CANIM SIRAMIZ GELECEK ALLAHIN İZNİYLE BİZİMDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?