2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Şüphelendin demek haaa :) :) canmsn melom inşallah hep beraber güzel günleri göreceğizzzz

Canım 72 Di benim. Değerin gayet güzel. Bakma sen o çok bilmişlwre. Çok sevindim. O kadar mutlu oldum ki. Çığlık atıp bağırasım var. Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Şüphelendin demek haaa :) :) canmsn melom inşallah hep beraber güzel günleri göreceğizzzz

İnşallah canım ara ara yaşadıklarımızı yazıyoruz ya seninkiler şüphelendirdi en son bacağımla kasığımın arasında ağrı var fln diyodun. Ben kırmızı kartı yedim ama çok sevindim ya seni duyunca. Yeni aya umut oldun. Bak sakın üzmüyosun kendini her şey güzel olacak canım.

Canm benm Allah razı oldun bu mutluluğunun bin katını sanada bersn Allahm inşallah hepimz birbirimize umuduz burda canm benm

Kuzum sonucun çok iyi ne zaman dölkenme oldu bilemeyiz o yüzden boşuna stres olma yani

Yaa bu nasıl bişey, yemin ederim D Deli_manya testi paylaştı yaa o ikinci çizgiyi görünce kendim kadar sevindim. Kalbim nasıl çarptı, gözlerim doldu. Çok tuhaf gerçekten. Kendimde görünce bu kadar sevinemedim çünkü test yanlış, kesin bozuk diye türlü türlü şeyler düşünmekten sevinemedim doğru dürüst. O kadar mutlu oldum ki. Bu ay 2.güzel haber. İnşallah devamı gelecek. Niyeyse aklımda fulya var ama hadi hayırlı A anneveoglusu

Senin gebeliğin hangi haftasında oldu?? Bende 4. Haftaya yeni giriyorum bilmiyorum tedirgin oldum bu sabah çamur. Gibiydi ve azdı

canım ben dün test yaptım adete 4 gün kala negatif ben aşılama için artık adet bekliyorum canımsın inşallah hamişim seni sevindiririm gelecek ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…