- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.541
ben dün test yaptım yumurtlamadan sonraki 11. günde ama gel görki negatif canımİnşallah bu ay senin de gelir canım
SEN ABLA SÖZÜ DİNLE GÖNLÜNÜ FERAH TUT DEĞERİN GÜZEL VE SAĞLIKLA TUTUNACAK İNŞALLAH ANNESİNE MUCİZEN
Canım inan hamile kalıncada stres bitmiyor Rabbim gönlümüze göre versininşallah tutunur bebişin son beş gün uzay mekiği fırlatması gibi hissediyor insan
Amin. Allah razı olsunSakine canım senin için ya musavvir okudum Rabbim hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişinben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin Sevinsene kuzu uç uç havalara
ben dün test yaptım yumurtlamadan sonraki 11. günde ama gel görki negatif canım
aşılama olacak benim adetle artık kırmızılar gelsinde tedaviye başlamak istiyorum
Canım 72 Di benim. Değerin gayet güzel. Bakma sen o çok bilmişlwre. Çok sevindim. O kadar mutlu oldum ki. Çığlık atıp bağırasım var. Rabbim tamamına erdirsin inşallahCanm saolasn ama insanda keyif bırakmadıkar yani deil mi gayet iyi bi sevnçle gttim yanına bana böyle dedi ya. Sakineninki falan da böyle deilmiydi yani düşük başlıyo neyse Takmamaya çalışıcam canm inşallah sağlıklı olur
Şüphelendin demek haaa :) :) canmsn melom inşallah hep beraber güzel günleri göreceğizzzz
İnşallah canımara ara yaşadıklarımızı yazıyoruz ya seninkiler şüphelendirdi en son bacağımla kasığımın arasında ağrı var fln diyodun. Ben kırmızı kartı yedim ama çok sevindim ya seni duyunca. Yeni aya umut oldun. Bak sakın üzmüyosun kendini her şey güzel olacak canım.
Hadi gözün aydın kuzum benim Ya hayırlı olsun
Kuzum sonucun çok iyi ne zaman dölkenme oldu bilemeyiz o yüzden boşuna stres olma yanikızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
Artar kuzum benim inşallahhhh hiç takmaSaolasn kuzuuuummm inşallah artarda hayrsyla darısı size diyebilirimmmm
Anneemmmm çıkmış vallahide çok sevindiiimmm demek boşa rabbim o zikri iki kere öektirtmemiş çok şükür koyu bide yaa maşallaaahhhhEki Görüntüle 2022238 Kızlaarr bakıın
Senin gebeliğin hangi haftasında oldu?? Bende 4. Haftaya yeni giriyorum bilmiyorum tedirgin oldum bu sabah çamur. Gibiydi ve azdısweetdreams1985 canım kanama için moralini bozma. Benimde ilk gebeliğimde olmuştu. Hemde öyle peçeteyle silince falan değil, baya baya kanama olmuştu. Ama çok şükür ki hiç bişey olmadı. Rabbim büyük. Dua et, dinlen. Gerisini düşünme
canım ben dün test yaptım adete 4 gün kala negatif ben aşılama için artık adet bekliyorum canımsın inşallah hamişim seni sevindiririm gelecek ayYaa bu nasıl bişey, yemin ederim D Deli_manya testi paylaştı yaa o ikinci çizgiyi görünce kendim kadar sevindim. Kalbim nasıl çarptı, gözlerim doldu. Çok tuhaf gerçekten. Kendimde görünce bu kadar sevinemedim çünkü test yanlış, kesin bozukdiye türlü türlü şeyler düşünmekten sevinemedim doğru dürüst. O kadar mutlu oldum ki. Bu ay 2.güzel haber. İnşallah devamı gelecek. Niyeyse aklımda fulya var ama hadi hayırlı A anneveoglusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?