- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.561
Geldim abla geldim çoktan uyandım günaydın mesajıda attım buraya. Temizlik yapıyordum ebuş söyledi ya çok sevindim valla
kalp kalbe karşı imiş nerdesin dedim geldinAnneemmmm çıkmış vallahide çok sevindiiimmm demek boşa rabbim o zikri iki kere öektirtmemiş çok şükür koyu bide yaa maşallaaahhhh
Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim eCanım hayırlı uğurlu olsun bebişinben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin Sevinsene kuzu uç uç havalara
Canım 72 Di benim. Değerin gayet güzel. Bakma sen o çok bilmişlwre. Çok sevindim. O kadar mutlu oldum ki. Çığlık atıp bağırasım var. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim eCanım hayırlı uğurlu olsun bebişinben şüphelenmiştim bu ay senden çok şükür ki çıktı. Sen değilmiydin kafanıza takmayın moralinizi bozmayın diyen? Şimdi senin de moralini yüksek tutman lazım canım. Döllenmen geç olmuştur ama hamilesin Sevinsene kuzu uç uç havalara
Aynen ablacımkalp kalbe karşı imiş nerdesin dedim geldin
Canım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallahSenin gebeliğin hangi haftasında oldu?? Bende 4. Haftaya yeni giriyorum bilmiyorum tedirgin oldum bu sabah çamur. Gibiydi ve azdı
Sende iyi ki varsın canım, kendini hiççç boşuna üzmeYaniiii deil mi canm çok saolun canlarımmm bana moral oldunz dedtk oldunz ya iyiki varsnz
Ayy nasılda güzel çıkmış yaa çok şükür ohhh misss keyfim yerine geldi vallahiEki Görüntüle 2022238 Kızlaarr bakıın
sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıklaCanım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallah
Harbidena el sallıyor ki hemde koyu koyuAy ay ayyyyy
Nagehanımay nasıl mutlu olduğumu anlatamam ya Maşallah sana! O konuşan tanıdığına da diyecek lafım yok.. beta hcg gebelik ve iğneler dışında artamaz hikaye o iş.. var benim yeğenim ya vaaarrr
El sallıyor çocuumm
ütYaa bu nasıl bişey, yemin ederim D Deli_manya testi paylaştı yaa o ikinci çizgiyi görünce kendim kadar sevindim. Kalbim nasıl çarptı, gözlerim doldu. Çok tuhaf gerçekten. Kendimde görünce bu kadar sevinemedim çünkü test yanlış, kesin bozukdiye türlü türlü şeyler düşünmekten sevinemedim doğru dürüst. O kadar mutlu oldum ki. Bu ay 2.güzel haber. İnşallah devamı gelecek. Niyeyse aklımda fulya var ama hadi hayırlı A anneveoglusu
Aynen öyle canım, bende o zaman yatarken bana da derlerdi, yiyecek ekmeği varsa napar san yap gelir diye.o zaman biraz kızardım böyle diyenlere anlamazdım, cahillik işte. Ama gerçekten öyle.sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıkla
nerdesiniz yahu bayram var burda biz yoksunuz sizsiz cümbüş olurmu
Kendi testim gibi sevindim valla bayram ki ne bayramnerdesiniz yahu bayram var burda biz yoksunuz sizsiz cümbüş olurmu
İnş canım bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inş... Bende progestan iğnesi vurdu ondan sonra kesildi şu an kahverengi ve az canımCanım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallah
Sevom aynen vallaHarbidena el sallıyor ki hemde koyu koyu
He ebe çok biliyor zaten tövbe yarabbi takılma artacaaakkk gayette iyide çıkmışkızlar canm skldı biraz ya Değerim 126 çıktı ama bizim burdaki bi ebeye gösterdim yok gibi bişey 300 500 olması lazım diyo yaa.adete bi hafta kala yumurtladıysan ovulasyondan snra çıkıyomuş böyle öyle dedi çok canm skkn şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?