2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim e

Aynen kuzum Ya valla umut oldu neşe oldu bize de çok şükür rabbim e

Senin gebeliğin hangi haftasında oldu?? Bende 4. Haftaya yeni giriyorum bilmiyorum tedirgin oldum bu sabah çamur. Gibiydi ve azdı
Canım benim 7.haftada olmuştu. Ama kalp atışı falan duymadık zaten diye doktor çok korkutmuştu.kalp atışı falan da yok dedi. Progeston verdi sadece. Çok umutsuz konuşmuştu ama çok şükür sorun olmadı. Ama benim uzun sürmüştü düşük tehlikem. 1 at falan kalkmadan yatmıştım. Ama dediğim gibi benim ki senin gibi lekelenme şeklinde değildi. Baya kanamaydı. Diyeceğim sen korkma bişey olmaz inşallah

sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıkla

Harbidena el sallıyor ki hemde koyu koyu

Sorma canım ya kalbim küt küt
üt

A
sakine seninde başından geçmiş yiyecekleri ekmek varsa ne yaşanırsa yaşansın kuzular geliyor zağlıkla
Aynen öyle canım, bende o zaman yatarken bana da derlerdi, yiyecek ekmeği varsa napar san yap gelir diye.o zaman biraz kızardım böyle diyenlere anlamazdım, cahillik işte. Ama gerçekten öyle.

İnş canım bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inş... Bende progestan iğnesi vurdu ondan sonra kesildi şu an kahverengi ve az canım yarın kontrol var kese için daha erken olduğu için fikir yürütemiyorlar neden oluyor umarım beta katlanır canım

He ebe çok biliyor zaten tövbe yarabbi takılma artacaaakkk gayette iyide çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…