2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Nagihan canım ne dedim ben sana içini rahat tut degerin çok iyi bak goruceksin yükselecek inşallah sen hic kotu düşünme olumlu düşün tadını çıkar

Kızlar okuyorum hep yazdıklarınızı ama cevap vermiyorum pek kanaması olanlar üzülmeyin benimde oldu hastanede iğne vurdular bi daha olması ve 12 haftaya kadar protestan kullandım çok şükür şimdi tehlikem yok olumlu düşünün hep ve yormayın kendinizi

bende miyom var diye kabız oluyorum sanırım.insalla bebek olurda öldürür o miyomu.

canım benim miyon varken oğluma gebe kaldım ve sezeryan doğum ile miyon alındı
sonra tekrardan yeniledi miyon ikinci bebek istediğimde öğrendim ve iki kez kapalı ameliyat oldum bu sefer bulunduğu nokta gebeliğe engeldi. ikinci oparasyon kasımda oldu şubatta gebe kaldım oda dış gebelik ile sonlandırıldı. eğer dr gebeliğe engel demiyorsa korkma benimkinden daha büyük miyonu olan ama yer itibariyle sorun oluşturmayan miyonu olan bir iş arkadaşım gebe kaldı ve kızı oldu. darısı bizlere olsun sağlıkla inşallah

Canım benim kanamam oldu daha 4 haftalık hamileyim iğne yapılınca geçti bugün kahve çok az az lekelenme var.. Seninki de kırmızı taze kan mıydı??

Bende de pko var canım

canım benim rahmin arka duvarının ortasında 2.7cm oluyor adette.bebek yerleşim yerindeymiş ama prof bile muayene edince miyom zararsız dedi bilmiyorum nasibimiz varsa miyom filan dinlemez tutunur diye düşünüyorum.neden yenilemiş yaa i içeriden kazıyıp mı alıtyorlar? miyom ameliyatın zor oldu mu?doğumdan sonra da ne kadar da düzeldin.?yengemin miyomdan olmasa bile kanaması durmayınca rahmini aldılar sezeryanda.

prof dediyse korkma yoksa öhce operasyon önerirdi. canım kapalı olduğundan mı bilemedim benim son iki operasyon öyle aman aman bir sıkıntım olmadı. uyutuldum uyandım biraz kanama o kadar. sezeryanda ise ağrım oldu ama miyondan mı yoksa miyonun alınmış olmasından mi bilemedim o zaman daha bir cahilmişim 10 yıl önce idi. miyonun bu kadar önemli olduğunu bile bilmiyordum. oğlanın kalp atışını duymaya gittiğimde dr miyonun var dedi. ilk dört ayda miyonda büyüme yapabilir düşük yapabilirsin dedi o zaman korkmuştum şükür birşey olmadı oğlum doğdu.

banada drum pko görüntüsü var sen de demişti oysa düzenli adet görüyorum bende

Canm zaten snradan istedi sonucu tekrar baktı pozitif pozitif sadece düşük diye dedim dedi demekki düşündü anladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…