- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.601
allah korusun sel filan olmasın yaaaAynen canım İstanbul da ye, gece hiç durmadan yağdı neredeyse. Hatta valilik açıklama yapmış saat 14:00den sonra gerekmedikçe dışarı çıkmayın diye. Yine yağmur başlayacakmış
Henüz belli olmadı 13. haftadayız.Günaydınlarr herkese hayırlı cumalar
sweetdreams1985 ne yaptın canım dr ile görüştün mü
@Humyuk canım durumun ne inşallah kırmızı kart yemedin
D Deli_manya sen nasılsın canım
@Halim rabbime malum sen nasıl oldun iğnenin yararını gördün mü omzun nasıl
KHENA cinsiyet belli oldumu canım
@ardemir, M miyaz @ebru_can_ebruberen20 nasılsınız
Ne belli olmadı canım nasıl gidiyor gebelikHenüz belli olmadı 13. haftadayız.
Henüz belli olmadı 13. haftadayız.
Aynen meltemim.. şükürler olsun güzel haber verdiren Rabbime.. sizlerinde haberini almayı nasip etsin bana inşallah
hoşbuldum. benim zaten 5 günde ne olduğu çıkacak.adete yakında böyle kabız gibi oluyorum.
bende miyom var diye kabız oluyorum sanırım.insalla bebek olurda öldürür o miyomu.Benim de ishal oluyor tam tersi.
bende miyom var diye kabız oluyorum sanırım.insalla bebek olurda öldürür o miyomu.
Canım benim kanamam oldu daha 4 haftalık hamileyim iğne yapılınca geçti bugün kahve çok az az lekelenme var.. Seninki de kırmızı taze kan mıydı??Kızlar okuyorum hep yazdıklarınızı ama cevap vermiyorum pek kanaması olanlar üzülmeyin benimde oldu hastanede iğne vurdular bi daha olması ve 12 haftaya kadar protestan kullandım çok şükür şimdi tehlikem yok olumlu düşünün hep ve yormayın kendinizi
Bende de pko var canımbeni de eklermisin 23 temmuz adet tarihim. 8 temmuzda çatlatma iğnemi oldum klomen kullandım. bu ay gayet iyi idi yumurtam. tahmini doğum günü 31 mart çıkıyor 30 martı belirlemek için henüz erken değil mi?en son dün çalışma yaptık.yumurtalarımın ikisinde baskı hissi oluyor ani hareketlerde.3 yıllık evliyim pko.gizli şeker haşimato birde doktorların zararsız bulduğu rahmimin tam ortasında miyomum var.nasip işte.Allah aratmasın D Deli_manya
canım benim rahmin arka duvarının ortasında 2.7cm oluyor adette.bebek yerleşim yerindeymiş ama prof bile muayene edince miyom zararsız dedi bilmiyorum nasibimiz varsa miyom filan dinlemez tutunur diye düşünüyorum.neden yenilemiş yaa i içeriden kazıyıp mı alıtyorlar? miyom ameliyatın zor oldu mu?doğumdan sonra da ne kadar da düzeldin.?yengemin miyomdan olmasa bile kanaması durmayınca rahmini aldılarcanım benim miyon varken oğluma gebe kaldım ve sezeryan doğum ile miyon alındı
sonra tekrardan yeniledi miyon ikinci bebek istediğimde öğrendim ve iki kez kapalı ameliyat oldum bu sefer bulunduğu nokta gebeliğe engeldi. ikinci oparasyon kasımda oldu şubatta gebe kaldım oda dış gebelik ile sonlandırıldı. eğer dr gebeliğe engel demiyorsa korkma benimkinden daha büyük miyonu olan ama yer itibariyle sorun oluşturmayan miyonu olan bir iş arkadaşım gebe kaldı ve kızı oldu. darısı bizlere olsun sağlıkla inşallah
bende de pko var adet olabilmeme rağmenBende de pko var canım
Benim döngü yine dengesizleşti ilaçlardan sonra şanslısın enazından adet oluyorsun buda bişeydir inşallah bebeğinde gelir senin yumurta büyümüyor muydu kendiliğindenbende de pko var adet olabilmeme rağmen
canım benim rahmin arka duvarının ortasında 2.7cm oluyor adette.bebek yerleşim yerindeymiş ama prof bile muayene edince miyom zararsız dedi bilmiyorum nasibimiz varsa miyom filan dinlemez tutunur diye düşünüyorum.neden yenilemiş yaa i içeriden kazıyıp mı alıtyorlar? miyom ameliyatın zor oldu mu?doğumdan sonra da ne kadar da düzeldin.?yengemin miyomdan olmasa bile kanaması durmayınca rahmini aldılarsezeryanda.
Canm benim ağrım pazar günüydü yani aslnda adet olmam gerekn günD Deli_manya canim az önce okudum senin kasiktan bacağa vuran agrin mi vardi. Benim de bu şekilde agrim var bugün senin ne zamandi agrin?
D Deli_manya canım benim degerim 25 ken iğne ilaç başladılar nasıl 126 ya yok gibi der ne bekliyordu adetinşn ertesi günü 2000 falan mı bırak yaa onları allah devlete kimseyi bana doğum evindeki doktorun sende zaten bebek yok dediği gibi gerzekboşver kendine özelde iyi bir doktor bul ve ona devam et hemen
Anladım canim benim şu sıralar hep ağrım var adete kaldi beş 9 ay boyunca hiç gelmesin istemiyorumCanm benim ağrım pazar günüydü yani aslnda adet olmam gerekn gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?