- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.621
sanırım değildi ki çörekotu+klomenle 22mmye ulaştı ilk denediğimde 15 mm olmuştu.bana drlar ilaç kullanmaksızın nedense yumurta mm si söylemedi şaka gibi inan.Benim döngü yine dengesizleşti ilaçlardan sonra şanslısın enazından adet oluyorsun buda bişeydir inşallah bebeğinde gelir senin yumurta büyümüyor muydu kendiliğinden
inşallah burda özle hastaneler insanı kurbanlık gibi kesiverecekprof dediyse korkma yoksa öhce operasyon önerirdi. canım kapalı olduğundan mı bilemedim benim son iki operasyon öyle aman aman bir sıkıntım olmadı. uyutuldum uyandım biraz kanama o kadar. sezeryanda ise ağrım oldu ama miyondan mı yoksa miyonun alınmış olmasından mi bilemedim o zaman daha bir cahilmişim 10 yıl önce idi. miyonun bu kadar önemli olduğunu bile bilmiyordum. oğlanın kalp atışını duymaya gittiğimde dr miyonun var dedi. ilk dört ayda miyonda büyüme yapabilir düşük yapabilirsin dedi o zaman korkmuştum şükür birşey olmadı oğlum doğdu.
Saolasn canm beniim desteğin için saolNagihan canım ne dedim ben sana içini rahat tut degerin çok iyi bak goruceksin yükselecek inşallah sen hic kotu düşünme olumlu düşün tadını çıkar
Evet canım gerçekten hissediyorum hem de çok istiyorum. İnşallah Rabbim devamını getirsin hayırlısıyla. Çok güzel gidiyor, çok şükür. Maşallah MaşaAllahP pastadelisi canm ne demiştin çok iyi hatrlıyorm ya demiştn ki hissediyorum arka arkaya gelecek diye ve ben gerçktn çok inanark söylediğini acayip hissetmştm ve bunuda söylemiştim sana önce duygu snra ben tabiki inşllah yükselrseee çok şükür Allahm inşallah arka arkaya gelsn inşallah
D Deli_manya o zaman sana gebelik hediyem 1000 tane Ya musavvir okudum kuzum rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim İnşallah Senin bat ne zamanMerhaba hoş geldin inşallah güzel haberlerini alırız bat gününde
Evet canım gerçekten hissediyorum hem de çok istiyorum. İnşallah Rabbim devamını getirsin hayırlısıyla. Çok güzel gidiyor, çok şükür. Maşallah MaşaAllah
Canım ben çokta güzel yumurtluyordum dokyor müsvettesinin biri boşa ilaç kullandırttı banasanırım değildi ki çörekotu+klomenle 22mmye ulaştı ilk denediğimde 15 mm olmuştu.bana drlar ilaç kullanmaksızın nedense yumurta mm si söylemedi şaka gibi inan.
inşallah burda özle hastaneler insanı kurbanlık gibi kesiverecek
Ne demek canım.benim ❤Saolasn canm beniim desteğin için saol
Canım 11 ağustos ama malesef eşim yanımda değil yumurtlamama yetişemeyecek eylül De inşallah diyelimTeşekkür ederim İnşallah Senin bat ne zaman
Sende benim canımsın kuzumİşte biz böyle dostluklar biriktirdik burda gerçek hayatta bulamadığımız..Duygulandrdn beni canm benm
Kuzummm 1000 tane Ya musavvir de senin için okudum şimdi rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok güzel geçsin tüm gebeliğin ve sonrasıNe demek canım.benim ❤
Hakkınızda hayırlısı canım gözünaydınKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Kızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Gözün aydın abla ua çok sevindim hadi hayırlısıKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
İnşallah tatlım hayırlı zamanda nasip olsun hepimizeCanım 11 ağustos ama malesef eşim yanımda değil yumurtlamama yetişemeyecek eylül De inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?