2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Benim döngü yine dengesizleşti ilaçlardan sonra şanslısın enazından adet oluyorsun buda bişeydir inşallah bebeğinde gelir senin yumurta büyümüyor muydu kendiliğinden
sanırım değildi ki çörekotu+klomenle 22mmye ulaştı ilk denediğimde 15 mm olmuştu.bana drlar ilaç kullanmaksızın nedense yumurta mm si söylemedi şaka gibi inan.

inşallah burda özle hastaneler insanı kurbanlık gibi kesiverecek

P pastadelisi canm ne demiştin çok iyi hatrlıyorm ya demiştn ki hissediyorum arka arkaya gelecek diye ve ben gerçktn çok inanark söylediğini acayip hissetmştm ve bunuda söylemiştim sana önce duygu snra ben tabiki inşllah yükselrseee çok şükür Allahm inşallah arka arkaya gelsn inşallah

Evet canım gerçekten hissediyorum hem de çok istiyorum. İnşallah Rabbim devamını getirsin hayırlısıyla. Çok güzel gidiyor, çok şükür. Maşallah MaşaAllah

D Deli_manya o zaman sana gebelik hediyem 1000 tane Ya musavvir okudum kuzum rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat nasip etsin inşallah

İşte biz böyle dostluklar biriktirdik burda gerçek hayatta bulamadığımız..Duygulandrdn beni canm benm

Canım ben çokta güzel yumurtluyordum dokyor müsvettesinin biri boşa ilaç kullandırttı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…