- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.581
Canım doktorda demiş ya zaten gayet normal. 3 ay böyle kanamaların olması. Beta artmış çok şükür ki. İğne vurmalar daha iyi olmuş tabi, haptan daha çabuk etki eder sonuçta.inşaşalh tutunur bebişin. Sen bol bol yat dinlen. Hiç bişey de yapmaİnş canım bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inş... Bende progestan iğnesi vurdu ondan sonra kesildi şu an kahverengi ve az canımyarın kontrol var kese için daha erken olduğu için fikir yürütemiyorlar neden oluyor umarım beta katlanır canım
allahın izni ile bu topic uğurlu gelsin canım.herkes hamiş olsun.Canım inan hamile kalıncada stres bitmiyor Rabbim gönlümüze göre versin
Canm benm Allah razı oldun bu mutluluğunun bin katını sanada bersn Allahm inşallah hepimz birbirimize umuduz burda canm benm
Hoşgeldin..allahın izni ile bu topic uğurlu gelsin canım.herkes hamiş olsun.
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık taze hamişim. Rabbim kabul etsin inşallah
Sağol canım öyle yapıyorum inş :)Bu topik bize uğurlu geldi, maşallah maşallah. Devamı gelsin.ca
Canım doktorda demiş ya zaten gayet normal. 3 ay böyle kanamaların olması. Beta artmış çok şükür ki. İğne vurmalar daha iyi olmuş tabi, haptan daha çabuk etki eder sonuçta.inşaşalh tutunur bebişin. Sen bol bol yat dinlen. Hiç bişey de yapma
İnşallah devamı da gelecek Allah ın izniyle
Hiç kafana takma canım hamilesin inşaallah tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanm saolasn ama insanda keyif bırakmadıkar yani deil mi gayet iyi bi sevnçle gttim yanına bana böyle dedi ya. Sakineninki falan da böyle deilmiydi yani düşük başlıyo neyse Takmamaya çalışıcam canm inşallah sağlıklı olur
Ayy keşke burda da yağsa abla yandık sıcaktan yaKızlar tekirdağda çok yağmur yağıyor yazın bu kadar yağmur ilk kez görüyorum dün geceden beri hiç durmadı sağnak şekilde
Dün ankara da felaket yağdı bugün daha çok kızdırdı hava fulyam.. temmuzda böyle hava.. hayrolsun..Kızlar tekirdağda çok yağmur yağıyor yazın bu kadar yağmur ilk kez görüyorum dün geceden beri hiç durmadı sağnak şekilde
Aynen canım İstanbul da ye, gece hiç durmadan yağdı neredeyse. Hatta valilik açıklama yapmış saat 14:00den sonra gerekmedikçe dışarı çıkmayın diye. Yine yağmur başlayacakmışKızlar tekirdağda çok yağmur yağıyor yazın bu kadar yağmur ilk kez görüyorum dün geceden beri hiç durmadı sağnak şekilde
allah korusun sel filan olmasın yaaaAynen canım İstanbul da ye, gece hiç durmadan yağdı neredeyse. Hatta valilik açıklama yapmış saat 14:00den sonra gerekmedikçe dışarı çıkmayın diye. Yine yağmur başlayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?