2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bu topik bize uğurlu geldi, maşallah maşallah. Devamı gelsin.ca
Canım doktorda demiş ya zaten gayet normal. 3 ay böyle kanamaların olması. Beta artmış çok şükür ki. İğne vurmalar daha iyi olmuş tabi, haptan daha çabuk etki eder sonuçta.inşaşalh tutunur bebişin. Sen bol bol yat dinlen. Hiç bişey de yapma

Sağol canım öyle yapıyorum inş :)

D Deli_manya canım benim degerim 25 ken iğne ilaç başladılar nasıl 126 ya yok gibi der ne bekliyordu adetinşn ertesi günü 2000 falan mı bırak yaa onları allah devlete kimseyi bana doğum evindeki doktorun sende zaten bebek yok dediği gibi gerzek boşver kendine özelde iyi bir doktor bul ve ona devam et hemen

T tugsem_10 hoş geldin canım. ardemir Arzumun dediği gibi biz bir aileyiz burda birlikte sevinir birlikte üzülürüz. Birbirimizin duacısıyız.
Aynen meltemim.. şükürler olsun güzel haber verdiren Rabbime.. sizlerinde haberini almayı nasip etsin bana inşallah

Kızlar ben ilk hamile olduğumu öğrendim, kan testi falan yapıldı. Hatta ultrason da hee de gözüktü. Kese gözükür ve doktor bazı testler istiyor yaa, benden de istedi. Bende devlet g hastanesinde yaptırsam olurmu diye sordum. Hastanede çok pahalı tutuyırdu. Neyse gittim hastaneye doktor önce muayane edelim dedi. Ultrason la baktı bana ne dedi biliyor musunuz. Senin hamile değilsin ki. Yaşadığım şok tahmin edersiniz. Nasıl olur doktora gittim kese yi gördü falan dedim. Yok öyle bişey dedi. Gebelik yok sizde bende tahlil veremem şimdi. Hastanenin önüne oturup ne kadar ağladım bilmiyorum. Sonra hemen sağlık ocağı vardı oraya gittim durumu anlattım, tekrar test yapıldı pozitif. Kendi doktoruma gittim bebişim orda. Yani o doktora gidip suratına atmamak için zor tuttum kendimi. Her doktora inananıp takılmamak gerekiyor aslında. Bi daha o hastaneye adım atmadım. Bak kızım doğdu bile. Bebek yokmuş. Hehh tabi tabi. Yok değer şu olacak bu olacak diye bi kural yok ki. Önemli olan artıyor mu artıyor bitti.

Hiç kafana takma canım hamilesin inşaallah tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar tekirdağda çok yağmur yağıyor yazın bu kadar yağmur ilk kez görüyorum dün geceden beri hiç durmadı sağnak şekilde
Aynen canım İstanbul da ye, gece hiç durmadan yağdı neredeyse. Hatta valilik açıklama yapmış saat 14:00den sonra gerekmedikçe dışarı çıkmayın diye. Yine yağmur başlayacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…