2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaaydın nasılsınız. A anneveoglusu ben bile çok sevindim canım. İnsan aynı şehirde bile doktor değiştirmek istemiyorum. En başından beri herşeyinş bilen doktorla devam etmek daha farklı tabi. Hayırlısı inşallah.

Günaydın kızlar sabah doktora gittim alttan aktif kanama görmedi istirahat et dedi çok şükür allahıma dış gebelik veya kimyasal gebelikte olurmuş böyle kanamalar ama onları tespit etmek in çok erken keseyim göremezsek ihtimal veririz dedi.. Şu an progesteronA devam edeceğim bol su içip yatacağım inşallah.. Dualarınız sağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Canm iyi olmana sevndm lekeler geçti mi tekrar beta baktrdn mı

Canm iyi olmana sevndm lekeler geçti mi tekrar beta baktrdn mı
Canım kahverengi ama çok açık bazen peçeteye geliyo doktor o olabilir dedi endişe etme dedi bende hiç kalkmıyorum işim olmadığı sürece :) evet beta katlanmış canım 330 çıktı ama bence bi tutarsızlık var herhalde laboratuvar farklı olunca deger tutmuyor en son yaptırdığım farklı yerdi artık sürekli aynı yerde baktırcam kafam karışıyor.. Sen nasılsın taze annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…