- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.641
Sevindim canım hayırlısı buymuş demek kiKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Günaydın canımGünaydın canlaarr
Hakkınızda hayırlısı canım gözünaydın
Demek hakkında hayrlısı buymş ablacm.inşallah bebeğnde bunlara gerek kalmdn gelck inşallahhhh
Gözün aydın abla ua çok sevindim hadi hayırlısı
hayırlı olsun ablacım.. seneye kadar bebiş kucağınızda olur inşallahhKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Sevindim canım hayırlısı buymuş demek ki
canım benim inşallah burda drum beni biliyor miyon operasyonlarımı o yaptı hep diyor seni bebek sahibi yapacağız diyor hep gördügümde :))hayırlı olsun ablacım.. seneye kadar bebiş kucağınızda olur inşallahh
İnşallah ablacmevet canım rabbim eylerse güzel eyler
Aminnn. Allah razı olsun canım benim. Rabbim inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsinP pastadelisi sakine 1000 ya musavir'in tamamdır Sağlıkla kucağına al inşallah Allah kabul etsin
Günaaydın nasılsınız. A anneveoglusu ben bile çok sevindim canım. İnsan aynı şehirde bile doktor değiştirmek istemiyorum. En başından beri herşeyinş bilen doktorla devam etmek daha farklı tabi. Hayırlısı inşallah.
Canım hayırlı olsun bebiş sana tekirdağ da gelecek demek kiiKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Şimdi daha iyi hareket edersin kafana takacak Bir şey kalmadı Rabbim hayırlı evlat versin inşallahKızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
Günaydın kızlar sabah doktora gittim alttan aktif kanama görmedi istirahat et dedi çok şükür allahıma dış gebelik veya kimyasal gebelikte olurmuş böyle kanamalar ama onları tespit etmek in çok erken keseyim göremezsek ihtimal veririz dedi.. Şu an progesteronA devam edeceğim bol su içip yatacağım inşallah.. Dualarınız sağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Canım kahverengi ama çok açık bazen peçeteye geliyo doktor o olabilir dedi endişe etme dedi bende hiç kalkmıyorum işim olmadığı sürece :) evet beta katlanmış canım 330 çıktı ama bence bi tutarsızlık var herhalde laboratuvar farklı olunca deger tutmuyor en son yaptırdığım farklı yerdiCanm iyi olmana sevndm lekeler geçti mi tekrar beta baktrdn mı
Adettwn 3 gün önce baktırdım canımCanm sen ilk kan verdiğinde günün geçmişmiydi ? Adet öncesimi baktrmltn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?