2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Oh çok şükür canm sağlıkla inşallah.Nedenki çok fazla mı arttı daha düşüktü seninki deil mi.?
Kuzum bnde yarını bekliyorm işte katlanr inşallah diye ama baş dönmesi var sersem gibiyim ya bundan sanırm yani :)

Canım benim şimdiden başlamış belirtiler bakalım :) bende de progestan sersemlik yapıyo birden kalkarsam başım dönüyo falan ama daha bunlar bişey değil bakalım neler bekliyo bizi.. Doktor aradı az önce haftaya çarşamba kontrole çağırıyor kese için Rabbim inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.. Sende yarın yaptır kan testini inş katlanır haber ver mutlaka

canım benim inşallah sağlık ve güzel haberlerini alalım

oooyy maşallah önceki test kaç ve kaç gün önce yapılmıştı
bence değer çok iyi ama katılıyorum bende aynı hastane lab. yapılmalı daha net sonuç almak için

oooyy maşallah önceki test kaç ve kaç gün önce yapılmıştı
bence değer çok iyi ama katılıyorum bende aynı hastane lab. yapılmalı daha net sonuç almak için
Canım önceki başka yerdi zaten ondan dolayı gerçekten 3 e katlamış mı emin değilim ama çok şükür bu deger iyi gidiyo şimdilik umarım bi daha kanama yaşamam canım dediğin gibi daima aynı laboratuvarda yapılsa daha net olur.. Haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı Rabbim izin verirse inşallah :) sen bu ay adet olursan aşılama hemen yapılacak mı

Duygucm evet yani bi baş dönmesi yaşıyorm yni.İnşallah güzel şeyler bekler bizi canm.Hadi bakim sende git çarşmba günü güzel haberlerle gel.Bende sanrm hafta sonu doktora giderim

Duygucm evet yani bi baş dönmesi yaşıyorm yni.İnşallah güzel şeyler bekler bizi canm.Hadi bakim sende git çarşmba günü güzel haberlerle gel.Bende sanrm hafta sonu doktora giderim
İnş canım inş şimdi bi kitaba falan başlayıp vakit geçireyim diyorum sürekli netin başında paranoyak oluyo insan

İNŞALLAH GÜZEL OLACAK SONUÇ VE KESEYİDE GÖRECEKSİN STRES YAPMA

EVET ARKADAŞIM DR SEKRETERİ İLE GÖRÜŞTÜM ADET OL GEL ABLACIM DEDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…