- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.661
Canım kahverengi ama çok açık bazen peçeteye geliyo doktor o olabilir dedi endişe etme dedi bende hiç kalkmıyorum işim olmadığı sürece :) evet beta katlanmış canım 330 çıktı ama bence bi tutarsızlık var herhalde laboratuvar farklı olunca deger tutmuyor en son yaptırdığım farklı yerdiartık sürekli aynı yerde baktırcam kafam karışıyor.. Sen nasılsın taze annecik
Adettwn 3 gün önce baktırdım canım
Canım benim şimdiden başlamış belirtiler bakalım :) bende de progestan sersemlik yapıyo birden kalkarsam başım dönüyo falan ama daha bunlar bişey değil bakalım neler bekliyo bizi.. Doktor aradı az önce haftaya çarşamba kontrole çağırıyor kese için Rabbim inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.. Sende yarın yaptır kan testini inş katlanır haber ver mutlakaOh çok şükür canm sağlıkla inşallah.Nedenki çok fazla mı arttı daha düşüktü seninki deil mi.?
Kuzum bnde yarını bekliyorm işte katlanr inşallah diye ama baş dönmesi var sersem gibiyim ya bundan sanırm yani :)
Oh çok şükür canm sağlıkla inşallah.Nedenki çok fazla mı arttı daha düşüktü seninki deil mi.?
Kuzum bnde yarını bekliyorm işte katlanr inşallah diye ama baş dönmesi var sersem gibiyim ya bundan sanırm yani :)
Canım kahverengi ama çok açık bazen peçeteye geliyo doktor o olabilir dedi endişe etme dedi bende hiç kalkmıyorum işim olmadığı sürece :) evet beta katlanmış canım 330 çıktı ama bence bi tutarsızlık var herhalde laboratuvar farklı olunca deger tutmuyor en son yaptırdığım farklı yerdiartık sürekli aynı yerde baktırcam kafam karışıyor.. Sen nasılsın taze annecik
Şimdi daha iyi hareket edersin kafana takacak Bir şey kalmadı Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Canım önceki başka yerdi zaten ondan dolayı gerçekten 3 e katlamış mı emin değilimoooyy maşallah önceki test kaç ve kaç gün önce yapılmıştı
bence değer çok iyi ama katılıyorum bende aynı hastane lab. yapılmalı daha net sonuç almak için
canım benim inşallah sağlık ve güzel haberlerini alalım
Duygucm evet yani bi baş dönmesi yaşıyorm yni.İnşallah güzel şeyler bekler bizi canm.Hadi bakim sende git çarşmba günü güzel haberlerle gel.Bende sanrm hafta sonu doktora giderimCanım benim şimdiden başlamış belirtiler bakalım :) bende de progestan sersemlik yapıyo birden kalkarsam başım dönüyo falan ama daha bunlar bişey değil bakalım neler bekliyo bizi.. Doktor aradı az önce haftaya çarşamba kontrole çağırıyor kese için Rabbim inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.. Sende yarın yaptır kan testini inş katlanır haber ver mutlaka
Ayy meloşuumm ağzına yüreğine sağlık Rabbim sizlerede yaşatsın tez vakitte inşallahhhsweetdreams1985 D Deli_manya
Canlarım 1000 er Ya Musavvir okudum size. Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy meloşuumm ağzına yüreğine sağlık Rabbim sizlerede yaşatsın tez vakitte inşallahhh
Ayy canım Allah razı olsun ağzına sağlık :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş başta sizler olmak üzere..sweetdreams1985 D Deli_manya
Canlarım 1000 er Ya Musavvir okudum size. Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnş canım inş şimdi bi kitaba falan başlayıp vakit geçireyim diyorum sürekli netin başında paranoyak oluyo insanDuygucm evet yani bi baş dönmesi yaşıyorm yni.İnşallah güzel şeyler bekler bizi canm.Hadi bakim sende git çarşmba günü güzel haberlerle gel.Bende sanrm hafta sonu doktora giderim
Ayy canım Allah razı olsun ağzına sağlık :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş başta sizler olmak üzere..
İnşallah canım benimyeğenlerimize iyi bakın haaa burda teyzoşları onları bekliyor
Tabiki kuzu aynen evdesn sen şmdi bide kitap oku bnde okuyorm Veysel Karani nin hayatınıİnş canım inş şimdi bi kitaba falan başlayıp vakit geçireyim diyorum sürekli netin başında paranoyak oluyo insan
İNŞALLAH GÜZEL OLACAK SONUÇ VE KESEYİDE GÖRECEKSİN STRES YAPMACanım önceki başka yerdi zaten ondan dolayı gerçekten 3 e katlamış mı emin değilimama çok şükür bu deger iyi gidiyo şimdilik umarım bi daha kanama yaşamam canım dediğin gibi daima aynı laboratuvarda yapılsa daha net olur.. Haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı Rabbim izin verirse inşallah :) sen bu ay adet olursan aşılama hemen yapılacak mı
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah iyi haberlerle gel :)İNŞALLAH GÜZEL OLACAK SONUÇ VE KESEYİDE GÖRECEKSİN STRES YAPMA
EVET ARKADAŞIM DR SEKRETERİ İLE GÖRÜŞTÜM ADET OL GEL ABLACIM DEDİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?