- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.681
MeLMuR_2016 canım hadi sende bombayı patlat arkandan diğer kızlar sırayla hamiş olursa bu topiğin ismini " 2017 HAMİŞ ANNELER GELSİN BEBEKLER " diye değiştiririz
MeLMuR_2016 kuzum var mı regl belirtisi? Ne safhadayız?
MeLMuR_2016 canım hadi sende bombayı patlat arkandan diğer kızlar sırayla hamiş olursa bu topiğin ismini " 2017 HAMİŞ ANNELER GELSİN BEBEKLER " diye değiştiririz
Evet evettt bencede bekliyoruuzzzMeLMuR_2016
Kız duyguş sen cetvel yaptn senide ekliyorrm 2.umut olarak listeyeeee ?
Benim akibetim belli değil inş Rabbim bebeğimi bağışlar canım hadi ekle bakalım kuzumm :)Evet evettt bencede bekliyoruuzzzMeLMuR_2016
Kız duyguş sen cetvel yaptn senide ekliyorrm 2.umut olarak listeyeeee ?
Hadi bekliyoruz kuzuBir gün de patlatırım bombayı inşallah canım benimadetin 3.günündeyim bu ay güzel bir çalışma yapıcam inşallah
İnsan eksikliği hissediyor buraya girmeyince demi canım iyi varlar arkadaşlar :)İyi geceler canlar, bugün yine tüm gün dışardaydm pek giremedim bi bakayım dedim ama sizlerde yoksunuz, nerelerdesiniz. Valla öyle alıştım ki size 1 gün konuşmasak büyük eksiklik hissediyorum. Seviyorum hepinizi. İnşallah inşallah arka arkaya hamiş haberleri gelsin.
Bu ay güzel çalışmalar yap o zaman kuzucum hep destek tam destekBen yedim kırmızı kartıkuzum ya 3.günüm bugün. Darısı bi sonraki aya.
Hadi bekliyoruz kuzu
Bu ay güzel çalışmalar yap o zaman kuzucum hep destek tam destek
Çok şükür canım aynen dediğin gibiP pastadelisisweetdreams1985
Uğraşsak böyle biraraya gelemezdik?
Arada kilometreler var ama maşallah bağımız 10 numara 5 yıldız
Günaydın canımmmm bende diyorum sevgül nerelerde hiç yazmıyor :) evet canım degerim katlandı ama kalp atışını duyana kadar heyecan devam edecek galiba inş Rabbim nasip ederAbooo bir sürü mesajlaşma var ben mesaj yazmasam göremeyecektim bildirim yok hadi o oluyordu da sayfaya girdim o kadar mesajda yoktu sonrakilerin hiç biri yoktu bende nerde bu kızlar diyorum kendi kendime hay allahsweetdreams1985 canım artmış beta gözümüz aydın kesede görünecek inşallah sonra kalp atışlarını duyacaksın. fındık büyümeye devam edecek sağlıklı sıhhatli bi şekilde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?