- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.701
Saol ablcm inşallah ya ama kasık ağrısı sadecee adette deil ki ablaaaGünaydınlarr hayırlı sabahlar
Nagehan güzel haberlerini bekliyoruz canım ben adet olacağım gibi kasık ağrım var
İnşallah canım. Evet ya girip baktım o kadar bu sabah mesajı yazınca göründü yazdıklarınızGünaydın canımmmm bende diyorum sevgül nerelerde hiç yazmıyor :) evet canım degerim katlandı ama kalp atışını duyana kadar heyecan devam edecek galiba inş Rabbim nasip eder
Senin bebiş geleceeekkkGünaydınlarr hayırlı sabahlar
Nagehan güzel haberlerini bekliyoruz canım ben adet olacağım gibi kasık ağrım var
Saol ablcm inşallah ya ama kasık ağrısı sadecee adette deil ki ablaaa
Senin bebiş geleceeekkk
Kızlaarrrrrr 296 çıktıııı
Oooo çok güzel canım katlanış 2 ye hatta biraz daha fazla ohh misssKızlaarrrrrr 296 çıktıııı
Oooo çok güzel canım katlanış 2 ye hatta biraz daha fazla ohh misssgözünaydın canım inşallah böyle devam eder
Evet ablacım saolasnnnn darısı tez zamanda sizlere sana inşallah ama olcak biliyorm .Bak ben hiç bişey yapmadm Rabbm ol dediiŞimdi geçmiş mesajlarına baktım iki katından yüksek değerin 126*2=252 yapar senin değer ondan da yüksek maşallah maşallah D Deli_manya
Bence de, bende öyle hissediyorumSenin bebiş geleceeekkk
Çok güzel canım maşallah. Çok sevindimKızlaarrrrrr 296 çıktıııı
Evet ablacım saolasnnnn darısı tez zamanda sizlere sana inşallah ama olcak biliyorm .Bak ben hiç bişey yapmadm Rabbm ol dedii
Saolasn tatlım benm sen naslsn bakim nasıl gidiyooo iyi misnÇok güzel canım maşallah. Çok sevindim
Benim gelmiyor adette bebekte abla :) bekliyorum bakalım sen nasılsın canımcıminşallah inşallah tatlım nasılsın görüşmeyeli adet oldun mu
Bu bayağı bi süredir böyle içimden geçiyor kuzu yazdım ya buraya hisler birmiş demek kiiii hadi inşallahhBence de, bende öyle hissediyorum
adet beklemek kadar sıkıntı birşey yok canım yaa inşallah tez zamanda gelirBenim gelmiyor adette bebekte abla :) bekliyorum bakalım sen nasılsın canımcım
siz cansız inşallah sizi mahçup etmem :)Bu bayağı bi süredir böyle içimden geçiyor kuzu yazdım ya buraya hisler birmiş demek kiiii hadi inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?