- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.721
P pastadelisi D Deli_manya kızlar akıntınız var mı?? Böyle su gibi veya normal krem gibi?? Bende yok denecek kadar az acaba bende mi bir terslik var
P pastadelisi D Deli_manya kızlar akıntınız var mı?? Böyle su gibi veya normal krem gibi?? Bende yok denecek kadar az acaba bende mi bir terslik var
Benimki de peçeteye geliyo yani yumurtlama dönemindeki gibi çok mu seninki onu merak ettimCanm benm var akntım sarı kremsi ama herkeste olack diye biley yoktur ya canm
Kızzz kim hamiş sen mi yoksa kimKızlar herkese günaydıb bol bol hamişli günler olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinsanırım 3 Hamiş oldu bile
Sizlere dedim kuzum YaKızzz kim hamiş sen mi yoksa kim
Amaaaaaannn bende sen sandımSizlere dedim kuzum Ya
Sakine sen Nagehan kuzum 3 umudumuz ile devamKızzz kim hamiş sen mi yoksa kim
Canım kişisel bilgilerinize gir orda aşağıya doğru hamilelik takvimi yazıyo orda doğum tarihi hesaplama var ona tıkla son adet tarihini yaz sana doğum tarihini hesaplayıp yazıyo sende bi önceki sayfada hamilelik takvimine o tarihi yazıp değişiklikleri kaydet diyorsunebru_can_ebru he balım bnde yapayım bi cetvel demi yaaa ama nası yapcam hiç bilmiyorm :))))))
Aynen hemde nasıl sıkıntı hava zaten çok sıcak bide bunun sıkıntısı bitirdi beni.olmayacaksııınadet beklemek kadar sıkıntı birşey yok canım yaa inşallah tez zamanda gelir
benim bat yarın kasık ağrım var olayım pazartesi günü dr kontrolüm olacak
Herkeste bir değil ki kuzu yani onu terslik olarak görmeP pastadelisi D Deli_manya kızlar akıntınız var mı?? Böyle su gibi veya normal krem gibi?? Bende yok denecek kadar az acaba bende mi bir terslik var
İnşallaaahhhh umarım hislerimiz yanılmaz bizimdesiz cansız inşallah sizi mahçup etmem :)
Canım kişisel bilgilerinize gir orda aşağıya doğru hamilelik takvimi yazıyo orda doğum tarihi hesaplama var ona tıkla son adet tarihini yaz sana doğum tarihini hesaplayıp yazıyo sende bi önceki sayfada hamilelik takvimine o tarihi yazıp değişiklikleri kaydet diyorsun[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?