- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.741
Kızlar hepinizin zikirleri çekildi allah kabul etsin epey bi oldu yazdım ben ama görülmedi heralde şimdi hepinizi tek tek etiketlemeyeyim :) rabbim olmayanlara tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla olanlarada bu ismi şerifi hürmetine yavrularını koruyup bağışlasın amiiinnnnn
Yani oda doğru herkesin belirtisi farklıHerkeste bir değil ki kuzu yani onu terslik olarak görme
Yani oda doğru herkesin belirtisi farklı
Ablacm çok garip oldm bnde ya aslnda benmki 4+3 olarak çıkıyo abla ama 3 günden dolayı sanırım 5 hafta olarak gösteriyoD Deli_manya cetvelin ne güzel olmuş, maşallah maşallah
O banada oluyor bide mesaj yazmasaydım yazılanları göremeyecektim yaBende diyorumki kimse girmemis bildirim gelmemiş bana yaaa
Canım ben ağızdan almıştım. Ama günde kaç kez hatırlamıyorum, 7 yıl olduP pastadelisi canım sen progestanı ağızdan mı yoksa vajinal mi kullandın?? Günde kaç kez??
Benim bulantı fena canın yaa, inan hiç halim olmuyor. Tüm gün baygın gibi yatıyorum aç susuz:-( eşim de garibim hergün işten gelip bişeyler hazırlıyor. Mutfağa hiç giremiyorum. Bugünkü menüsü makarnaydı"Saolasn tatlım benm sen naslsn bakim nasıl gidiyooo iyi misn
Benim bulantı fena canın yaa, inan hiç halim olmuyor. Tüm gün baygın gibi yatıyorum aç susuz:-( eşim de garibim hergün işten gelip bişeyler hazırlıyor. Mutfağa hiç giremiyorum. Bugünkü menüsü makarnaydı"bende durumlar böyle. Çok şükür, bin şükür bu günlere. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Çok güzel olmuş cetvel kuzum benimAh canm bulantı çok zor ya Allah yardmcn olsuun inşallah.Tabiki canm bugünleri çok bekledin şükretmezsek olmaz
Tamam canım sağol :)Canım ben ağızdan almıştım. Ama günde kaç kez hatırlamıyorum, 7 yıl oldu
Tamam canım takılmam ona önemli olan beta benim içinsweetdreams1985 kuzum akıntı her zaman olmuyor ki. Bi bakıyorum su gibi geliyor, bi bakıyorum hiç bişey yok. Yani hep aynı seyirde gitmiyor. Rahat oldugun yoktur yarın olur
Çok güzel olmuş cetvel kuzum benim
Sende durmlr nası canm :))Tamam canım takılmam ona önemli olan beta benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?