2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sende durmlr nası canm :))
ProgestanA devam ediyorum canım sersemletiyor baş dönmesi yapıyo ama yapacak bişey yok kanama yok çok şükür şimdilik ama diken üstündeyim azcık ıslaklık hissetsem koşuyorum lavaboya birde bazen vajinamda ağrı oluyo o normalmiş galiba böyle işte haftaya çarşamba keseyi görmeye çağırdı bakalım

Gerçekten tedirgin bi süreçmiş.Çünkü bide bekleyince baya korkularda artıyo.Ama Allaha sığınıp sakince bekliycez kuzum.Rabbim inşallah herkesn yardmcısı olsn.

beren20 ve A anneveoglusu sizde durumlar nasıl bat yaklaştı

canım benim bat bu gün yumurtlamaya göre
adet olmadım ama geçen ay 3 gün geçti bayramın birinci günü oldum o yüzden pazartesine kadar yolu var beklemedeyim olsunda aşılamaya geçelim modundayım
dün gece adet sancısı çektim her an olacam sandım uyuya kaldım sabah sorun olmadan uyandım

Abla günaydn sen bu sefer direkt adet bekleme moduna girdin yaa belki gelesi yok 9 ay yani ne biliyosn :)))))

Abla günaydn sen bu sefer direkt adet bekleme moduna girdin yaa belki gelesi yok 9 ay yani ne biliyosn :)))))
Nagehan eşim bile kızıyor adet beklediğin için bebek yoksa bile adetini geciktireceksin diye
canım 9 ay olup olmayacağıma pazartesine kadar adet olmazsam o zaman acaba diye düşünürüm hakkımızda hayırlısı

Haklı eniştm ablacm.Hem bnde bu ay aynen senn gibiydm ablacm biliyosn dedimki size gecikme oluyo 2 gün geçmeyi saymıyorm snrasnda olmazsam bakarm demiştm

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum belki beni unuttunuz ne bileyim biraz uzaklaşmak istedim ama ara ara bakıyorum güzel haberler gördüm bugün hamile kalan arkadaşlarım gözünüz aydın sweetdreams1985 çok sevindim cnm geçen ay sanırım aşılama olmuştun o mu tuttu kaçırmışım.
onun dışında herkes iyidir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…