- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.761
ProgestanA devam ediyorum canım sersemletiyor baş dönmesi yapıyo ama yapacak bişey yokSende durmlr nası canm :))
Ne oldu ki canm hayır olsn ?Ege tarafında olan var mı? Iyi mısınız?
ProgestanA devam ediyorum canım sersemletiyor baş dönmesi yapıyo ama yapacak bişey yokkanama yok çok şükür şimdilik ama diken üstündeyim azcık ıslaklık hissetsem koşuyorum lavaboya birde bazen vajinamda ağrı oluyo o normalmiş galiba böyle işte haftaya çarşamba keseyi görmeye çağırdı bakalım
Tabiki ömrü varsa zaten tutunur bebişler sakin olmak lazım dediğin gibi :)Gerçekten tedirgin bi süreçmiş.Çünkü bide bekleyince baya korkularda artıyo.Ama Allaha sığınıp sakince bekliycez kuzum.Rabbim inşallah herkesn yardmcısı olsn.
Günaydın canımmmm mutlu sabahlarGünaydın kuzular
Tabiki ömrü varsa zaten tutunur bebişler sakin olmak lazım dediğin gibi :)
canım benim bat bu gün yumurtlamaya göre
adet olmadım ama geçen ay 3 gün geçti bayramın birinci günü oldum o yüzden pazartesine kadar yolu var beklemedeyim olsunda aşılamaya geçelim modundayım
dün gece adet sancısı çektim her an olacam sandım uyuya kaldım sabah sorun olmadan uyandım
Nagehan eşim bile kızıyor adet beklediğin için bebek yoksa bile adetini geciktireceksin diyeAbla günaydn sen bu sefer direkt adet bekleme moduna girdin yaa belki gelesi yok 9 ay yani ne biliyosn :)))))
Nagehan eşim bile kızıyor adet beklediğin için bebek yoksa bile adetini geciktireceksin diye
canım 9 ay olup olmayacağıma pazartesine kadar adet olmazsam o zaman acaba diye düşünürüm hakkımızda hayırlısı
Ne oldu ki canm hayır olsn ?
Allahm afetlerden korusun milletimizi arzuşumDün gece deprem ve küçük çaplı bir tsunami oldu kuzucum Çok endişelendim..
Sanada mutlu sabahlar canım benimGünaydın canımmmm mutlu sabahlar
Hadi hayırlısı canım inşallah 4. Hamikemiz sen olursunNagehan eşim bile kızıyor adet beklediğin için bebek yoksa bile adetini geciktireceksin diye
canım 9 ay olup olmayacağıma pazartesine kadar adet olmazsam o zaman acaba diye düşünürüm hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?