- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.801
Yaaa :-(( hayırlısı olsun canımKızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Olacak inşallah canım Rabbim nasip etmiyorsa güzelleştiriyordur eminim benİnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki
Canım bende dedim ki herhalde hamile Rabbim soyletiyor inşaallah hoşgeldinne bileyim abla kafamı dağıtmak istedim biraz..düşünmek istemiyorum ama olmuyor tabi..benim bat 11 temmzdu zamanında oldum bitti bile..bu ay aşılama yapacağız allahın izniyle..ilaç kullanıyırum bilmiyorum hayırlısı..sen nasılsın abla nasıl durumlar..
Günaydın canım, erkencisin ne güzel. Sıkıntı olduğu belli, yoksun eskisi gibi. Diyorum nerde buGünaydın canlar bende sorun var mesajları göremiyorum yazınca geliyor olanlar bildirimde yok internette mi sıkıntı sayfada mı bilmiyorum
Aşılama için şimdiden kolaylıklar diliyorum canımmmm Hayırlısı artık..Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Kuzu mesajları göremiyorum ki ya alıntı yapılanlar yada etiketlendiklerim geliyor gerisi yok. Ben hep erken kalkıyorum ki kocama kahvaltı hazırlıyorum işe yolluyorum evlendiğimizden beri böyle canım :)Günaydın canım, erkencisin ne güzel. Sıkıntı olduğu belli, yoksun eskisi gibi. Diyorum nerde bu
Ayyy maşallah. Bende ilk zamanlar öyleydim. Hamileliğimde bile kalktım 9 ay boyunca. Ama ne zaman çocuk doğdu işler değiştiKuzu mesajları göremiyorum ki ya alıntı yapılanlar yada etiketlendiklerim geliyor gerisi yok. Ben hep erken kalkıyorum ki kocama kahvaltı hazırlıyorum işe yolluyorum evlendiğimizden beri böyle canım :)
İyiyim hamdolsun canım sen nasılsınMeraba kızçeler nbrsiniz bakalm nasıl gidiyor keyfler nasıl
:) bakalım bizim nasıl olacak eşime kıyamıyorum canımAyyy maşallah. Bende ilk zamanlar öyleydim. Hamileliğimde bile kalktım 9 ay boyunca. Ama ne zaman çocuk doğdu işler değiştişimdi ruhum bile duymuyor valla
İyiym saolasn ablacm doktora gttm haftaya çağırdıİyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
Hayırlı haberler alırsın inşaallahİyiym saolasn ablacm doktora gttm haftaya çağırdı
Hoşgeldiniz tabiki burda herkes Anne olmak için burda Rabbim hayırlı evlat versin inşallah cümlemizeMerhabalar herkese beni de aranıza alır misiniz 3 yıldır anne olamayan beni
Amiiin Insallah Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar versin hepimize beklemek çok zor muş gerçektenHoşgeldiniz tabiki burda herkes Anne olmak için burda Rabbim hayırlı evlat versin inşallah cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?