2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım bende dedim ki herhalde hamile Rabbim soyletiyor inşaallah hoşgeldin

Günaydın canlar bende sorun var mesajları göremiyorum yazınca geliyor olanlar bildirimde yok internette mi sıkıntı sayfada mı bilmiyorum

Aşılama için şimdiden kolaylıklar diliyorum canımmmm Hayırlısı artık..

Günaydın canım, erkencisin ne güzel. Sıkıntı olduğu belli, yoksun eskisi gibi. Diyorum nerde bu
Kuzu mesajları göremiyorum ki ya alıntı yapılanlar yada etiketlendiklerim geliyor gerisi yok. Ben hep erken kalkıyorum ki kocama kahvaltı hazırlıyorum işe yolluyorum evlendiğimizden beri böyle canım :)

Kuzu mesajları göremiyorum ki ya alıntı yapılanlar yada etiketlendiklerim geliyor gerisi yok. Ben hep erken kalkıyorum ki kocama kahvaltı hazırlıyorum işe yolluyorum evlendiğimizden beri böyle canım :)
Ayyy maşallah. Bende ilk zamanlar öyleydim. Hamileliğimde bile kalktım 9 ay boyunca. Ama ne zaman çocuk doğdu işler değişti şimdi ruhum bile duymuyor valla

A anneveoglusu canım hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah aşılama olumlu sonuçlanır bende karından gonalf iğne vurulmuştum 75 lik.. Folik asitini bu süreçte ihmal etme hatta benexol vitamin bile doktorA dabışıp alabilirsin inşallah yumoşlar ideal büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…