- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.781
YAA SEN NERDESİN BE KUZUM ÖZLEDİM SENİ DUYGU SEN BEN BATLAR AYNI İDİselam kızlar uzun zamandır yazamıyorum belki beni unuttunuzne bileyim biraz uzaklaşmak istedim ama ara ara bakıyorum güzel haberler gördüm bugün hamile kalan arkadaşlarım gözünüz aydın sweetdreams1985 çok sevindim cnm geçen ay sanırım aşılama olmuştun o mu tuttu kaçırmışım.
onun dışında herkes iyidir inşallah..
YAA SEN NERDESİN BE KUZUM ÖZLEDİM SENİ DUYGU SEN BEN BATLAR AYNI İDİ
SENİN BAT NE ZAMAN
Eğer iyi geldiyse ne mutlu o zaman istediğin zaman burdayız biz unutma inşallah güzel haberlerini paylaşırsın en kısa zamanda A anneveoglusu ile birliktene bileyim abla kafamı dağıtmak istedim biraz..düşünmek istemiyorum ama olmuyor tabi..benim bat 11 temmzdu zamanında oldum bitti bile..bu ay aşılama yapacağız allahın izniyle..ilaç kullanıyırum bilmiyorum hayırlısı..sen nasılsın abla nasıl durumlar..
Eğer iyi geldiyse ne mutlu o zaman istediğin zaman burdayız biz unutma inşallah güzel haberlerini paylaşırsın en kısa zamanda A anneveoglusu ile birlikte
İnşallah canım ya birlikte paylaşırız orası öyle aylar oldu bağımlılık yaptı burada ki arkadaşlıklarım çok iyi geliyor tamamen düşünmeden olmuyor tabi ama bende sakinleştim bu konuda biraz rabbim sabrını veriyor sanırım bu imtihan hakkıyla geçenlerden oluruz inşallahvalla canım hiç bişey kafamı dağıtmama izin vermiyor,sizinle konuşmak güzel ya kimseyle paylaşamadıklarımızı konuşuyoruz..bakalım inş hayırlısı bu ay sonuç alırım aşılamadan..
İnşallah canım ya birlikte paylaşırız orası öyle aylar oldu bağımlılık yaptı burada ki arkadaşlıklarım çok iyi geliyor tamamen düşünmeden olmuyor tabi ama bende sakinleştim bu konuda biraz rabbim sabrını veriyor sanırım bu imtihan hakkıyla geçenlerden oluruz inşallah
Adet ağrısı gibi ağrım var test yapmaya korkuyorum negatifi gorucem diye beklemedeyim şimdilik A anneveoglusu canim sende durumlar nedir?
AYNI DURUMDAYIZ AZ ÖNCE WCYE GİTTİM AĞRI OLUNCA GELEN YOK AMA GEÇEN AY 3 GÜN GECİKEREK GELDİ ONUN İÇİN PAZARTESİNE KADAR ACABA VARMIDIR DİYE BİR BEKLENTİ İÇİNDE DEĞİLİM.BEN 4. GÜN KALA YAPTIM NEGATİFTİAdet ağrısı gibi ağrım var test yapmaya korkuyorum negatifi gorucem diye beklemedeyim şimdilik A anneveoglusu canim sende durumlar nedir?
Canım sem nerelerdesin hiç unutur muyum aşılama tutmadı canım ondan sonra ki ay soğan kürü yaptın ve hamile kaldım çok şükür Rabbim nasip etti sen nasılsınselam kızlar uzun zamandır yazamıyorum belki beni unuttunuzne bileyim biraz uzaklaşmak istedim ama ara ara bakıyorum güzel haberler gördüm bugün hamile kalan arkadaşlarım gözünüz aydın sweetdreams1985 çok sevindim cnm geçen ay sanırım aşılama olmuştun o mu tuttu kaçırmışım.
BENİM GEÇEN AY 25 HAZİRANDA OLDU 3 GÜN GECİKME İLE GEÇEN AY GEBELİĞE DAİR HERTÜRLÜ BELİRTİM OLDU ÇOK UMUTLANDIRDI BİZİ AMA SONUÇ HÜSRAN. BU AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPILDI 6 TEMMUZDA YUMURTLADIM 22 MM YUMURTAM VARDI DR GİTTİĞİMDE DRUN DEDİĞİNDEN DE FAZLA MESAİ YAPTIK 17 TEMMUZDA TEST YAPTIM NEFATİFTİ BUGÜN BAT GÜNÜ BENİM KARNIMDA AĞRI DÜN GECE VARDI UYURKEN KESİN ADET OLUYORUM DEDİM SEBAH SIKINTISIZ UYANDIM ŞİMDİ YİNE KASIK AĞRIM VAR SANIRIM GELİYOR. BENDE ADET OLMA İLE BİRLİKTE BU AY AŞILAMA DENEYECEĞİM, O ZAMAN BENİM AŞILAMA SENDEN ÖNCE BAŞLANACAK BİRBİRİMİZE DESTEK OLURUZ ARTIKne bileyim abla kafamı dağıtmak istedim biraz..düşünmek istemiyorum ama olmuyor tabi..benim bat 11 temmzdu zamanında oldum bitti bile..bu ay aşılama yapacağız allahın izniyle..ilaç kullanıyırum bilmiyorum hayırlısı..sen nasılsın abla nasıl durumlar..
Herkese günaydınhayırlı cumalar rabbim Cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese en kusa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu arada alakasız olacak ama bir iş haberi aldım aklınıza gelirsem bana da dua edin olsun çok heyecanlıyım
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum belki beni unuttunuzne bileyim biraz uzaklaşmak istedim ama ara ara bakıyorum güzel haberler gördüm bugün hamile kalan arkadaşlarım gözünüz aydın sweetdreams1985 çok sevindim cnm geçen ay sanırım aşılama olmuştun o mu tuttu kaçırmışım.
Aminnnn ablam Allah razı olsunALLAH RAZI OLSUN CANIM. TABİKİ EDERİM ALLAH HAYIRLI İSE NASİP ETSİN CANIM
Bu ağrıların sonu iyi olur inşallah ilaç falan da icmiyorum. Kadınların ömrü ağrı cekmekle geçiyor vallaAYNI DURUMDAYIZ AZ ÖNCE WCYE GİTTİM AĞRI OLUNCA GELEN YOK AMA GEÇEN AY 3 GÜN GECİKEREK GELDİ ONUN İÇİN PAZARTESİNE KADAR ACABA VARMIDIR DİYE BİR BEKLENTİ İÇİNDE DEĞİLİM.BEN 4. GÜN KALA YAPTIM NEGATİFTİ
Evet evet çift çizgi görmeyi aşeriyorum kızlar, hadiiiİniallah çift çizgilerinizi görelim
İnşallah canım ya o kadar çok istiyorum kiEvet evet çift çizgi görmeyi aşeriyorum kızlar, hadiii
veeee kırmızı kart yedim az önce artık aşılama yolu gözüktü bana canım artık umudumuz sensin :)Bu ağrıların sonu iyi olur inşallah ilaç falan da icmiyorum. Kadınların ömrü ağrı cekmekle geçiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?