- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.821
Hoşgeldin cnm Allah hayırlı Zaman'da sağlıkla versin inşallahhMerhabalar herkese beni de aranıza alır misiniz 3 yıldır anne olamayan beni
Sağol canım hoşbuldum Amiiin canım cümlemize InsallahHoşgeldin cnm Allah hayırlı Zaman'da sağlıkla versin inşallahh
hoşgeldin aramıza, Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahMerhabalar herkese beni de aranıza alır misiniz 3 yıldır anne olamayan beni
Hoşgeldiniz aramıza burda herkesin acı tatlı hikayesi var aile gibiyiz.. Herşeyi paylaşır güler ağlarız.. inş sanada yol arkadaşı oluruz hepimizMerhabalar herkese beni de aranıza alır misiniz 3 yıldır anne olamayan beni
Ben bitirdim canım tugsem kaldı tek başlayalımKızlar tesbihatları bitirdiniz mi bi toplansak Yen'i başlasak diyorum isterseniz tabi
Günaydın canım hayırlısıyla aşılama vesile olsun bebegine benim de yarın adet günüm hala ağrılarım devam ediyor sonuç ne olacak bakalim. İnşallah 9 ay gorusmeyiz kirmizilarla.veeee kırmızı kart yedim az önce artık aşılama yolu gözüktü bana canım artık umudumuz sensin :)
Benim 2 kişi kaldı inş 2-3 gune biter canım başlayalım bana uyarKızlar tesbihatları bitirdiniz mi bi toplansak Yen'i başlasak diyorum isterseniz tabi
Tamam canım benimmmmBenim 2 kişi kaldı inş 2-3 gune biter canım başlayalım bana uyar
Gitmeden bir test yapsaydın keşke Ya çok merak edicem seniGünaydın canım hayırlısıyla aşılama vesile olsun bebegine benim de yarın adet günüm hala ağrılarım devam ediyor sonuç ne olacak bakalim. İnşallah 9 ay gorusmeyiz kirmizilarla.
Kizlar ayrica ben yoldayim memlekete gidiyorum internet yok bazi gidecegim yerlerde cok giremeyebilirim o yuzden. Öpüyorum hepinizi hamis haberleriyle dolsun inşallah burasi.
Canım bende bitirmiştim, şimdi sn yazınca baktım, tugsem sonra dan eklenmiş galiba, benim de o var o zaman. Kim Di tugsem ben hiç hatırlamıyorum, burda mı ki. Kusura bakmayın valla bilemedimCanım
Ben bitirdim canım tugsem kaldı tek başlayalım
Gitmeden bir test yapsaydın keşke Ya çok merak edicem seni
Canım memlekete git bi güzel kafa dagıt rahatlamış bi şekilde gel bilmiyorum orda ne kadar kalacan ama yumurtlama dönemi orda denk gelirse sakın es geçme degerlendir ben eminim yer mekan değişikliği hamile kalma fikrinden uzaklaştırıyorŞimdi adet oldum canım umutlar ağustosa kaldı.
Yaaaaaa hayırlısı olsun kuzum benimŞimdi adet oldum canım umutlar ağustosa kaldı.
Tmm canm ben siliyim okudm diyene bizde okuruz.Çünkü burda her gelene okuyabilme gibi bi şansımızda yok.Bu arada dua benm için uyar canm herkes fikrini belirtsinKızlar bu listeye başlayalım mıMeLMuR_2016 meltemcim sağolsun bizim için bulmuştu bunları ben de çok beğendim size de soralım diye paylaşıyorum yine de ne derseniz uyarım sorun yok katılan gebeler için de 1000 tane Ya musavvir okuyabiliriz
Tamam canım benimTmm canm ben siliyim okudm diyene bizde okuruz.Çünkü burda her gelene okuyabilme gibi bi şansımızda yok.Bu arada dua benm için uyar canm herkes fikrini belirtsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?