2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

veeee kırmızı kart yedim az önce artık aşılama yolu gözüktü bana canım artık umudumuz sensin :)
Günaydın canım hayırlısıyla aşılama vesile olsun bebegine benim de yarın adet günüm hala ağrılarım devam ediyor sonuç ne olacak bakalim. İnşallah 9 ay gorusmeyiz kirmizilarla.

Kizlar ayrica ben yoldayim memlekete gidiyorum internet yok bazi gidecegim yerlerde cok giremeyebilirim o yuzden. Öpüyorum hepinizi hamis haberleriyle dolsun inşallah burasi.

Gitmeden bir test yapsaydın keşke Ya çok merak edicem seni

Şimdi adet oldum canım umutlar ağustosa kaldı.
Canım memlekete git bi güzel kafa dagıt rahatlamış bi şekilde gel bilmiyorum orda ne kadar kalacan ama yumurtlama dönemi orda denk gelirse sakın es geçme degerlendir ben eminim yer mekan değişikliği hamile kalma fikrinden uzaklaştırıyor ben ilk annemin evinde hamile kaldım 1 ay kalmıştık 2. Gebeliğimde kaynanamdan dönüşte olmuştu

Canım gelen dualarını bitirsin bizde okuruz yani kimse kimsenin hakkına geçmesin hepimiz istiyoruz tabi ederiz ama ben okuyamam der rica eder ayrı böyle yapıp gelmesi ayrı listeye eklemeyelim bence de

Kızlar bu listeye başlayalım mı MeLMuR_2016 meltemcim sağolsun bizim için bulmuştu bunları ben de çok beğendim size de soralım diye paylaşıyorum yine de ne derseniz uyarım sorun yok katılan gebeler için de 1000 tane Ya musavvir okuyabiliriz

Eklentiler

• IMG_2634.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 25
Tmm canm ben siliyim okudm diyene bizde okuruz.Çünkü burda her gelene okuyabilme gibi bi şansımızda yok.Bu arada dua benm için uyar canm herkes fikrini belirtsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…