2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

kizlar ben kalanlari bi bitirim ondan sonra baslayalim yarina biyer herhalde cunku tup bebekten seyden okuyamadim hergun okuyabildigim kadar okudum kafami onlara veremedim ama kimsenin hakkinada girmek istemiyroun hepiniz benim icin okudunuz bende sizinkileri bitirmek istiyorum bitince baslayalimmi ebru_can_ebru

Tamam canım bana uyar. Y yagmur_20 dediği gibi bize 2-3 gün müsade edin bitirelim. .

Oo yine mesaj var ya benim neden böyle oluyor sinirim bozuluyor artık ama yani bundan sonra rastgele mesaj atacam görebileyim yazışmaları diye bi bu kaldı yani artık

Herkese günaydın kızlar

Bildirim gelmiyor bu arada kuzum ne yazık ki M miyaz
Kuzu o sıkıntı vardı zaten sayfaya girince görüyordum yine şimdi mesaj yazmadan göremiyorum yazışmaları ya alıntı yapılınca yada etiketlenince geliyor giriyorum bi o mesaj görülüyor sonra yazınca bakıyorum başkada yazışmalar var bu bi bende mi böyle niye göremiyorum ben

Günaydınlar canım benimde öyle ya 3 gün önce mesaj yazdığımda gelen mail bildirimine tıkladım öyle gördüm. Ben yazdığımda geliyor bana da bildirim. O yüzden ben de göremiyorum.

ben kan testlerini verdim öğleden sonra dr bakacak ondan sonra ilaçları yazacak sanırım hakkımızda hayırlısı canım. verdiğin bilgiler için takıldığımda sorarım sana

benim yumurta gelişmesi ile ilgili bir sorunm yok aslında duygucum. geçen ay ilaç kullanmadan 22 mm büyüklüğünde yumurtam vardı bakalım bu ay sonuç ne olacak

Günaydın hayırlı haftalar hanımlar

beren20 fırsat bulduğunda yaz canım durumunu inşallah bu ay meleğin geliyordur canım sağlıkla

T tugsem_10 sen ne yaptın canım inşallah güzel haberlerini alalım inşallah

hamişlerim sizler nasılsınız bakalım

canım sen nasılsın yumurta toplandımı trnsfer oldumu

Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inş :) istediğin zaman sor canım yardımcı olurum Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…