- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.841
Tamam canım bana uyar. Y yagmur_20 dediği gibi bize 2-3 gün müsade edin bitirelim. .Kızlar bu listeye başlayalım mıMeLMuR_2016 meltemcim sağolsun bizim için bulmuştu bunları ben de çok beğendim size de soralım diye paylaşıyorum yine de ne derseniz uyarım sorun yok katılan gebeler için de 1000 tane Ya musavvir okuyabiliriz
Kuzu o sıkıntı vardı zaten sayfaya girince görüyordum yine şimdi mesaj yazmadan göremiyorum yazışmaları ya alıntı yapılınca yada etiketlenince geliyor giriyorum bi o mesaj görülüyor sonra yazınca bakıyorum başkada yazışmalar var bu bi bende mi böyle niye göremiyorum ben
Kuzu o sıkıntı vardı zaten sayfaya girince görüyordum yine şimdi mesaj yazmadan göremiyorum yazışmaları ya alıntı yapılınca yada etiketlenince geliyor giriyorum bi o mesaj görülüyor sonra yazınca bakıyorum başkada yazışmalar var bu bi bende mi böyle niye göremiyorum ben
A anneveoglusu canım hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah aşılama olumlu sonuçlanır bende karından gonalf iğne vurulmuştum 75 lik.. Folik asitini bu süreçte ihmal etme hatta benexol vitamin bile doktorA dabışıp alabilirsin inşallah yumoşlar ideal büyür
canım sen nasılsın yumurta toplandımı trnsfer oldumukizlar ben kalanlari bi bitirim ondan sonra baslayalim yarina biyer herhalde cunku tup bebekten seyden okuyamadim hergun okuyabildigim kadar okudum kafami onlara veremedim ama kimsenin hakkinada girmek istemiyroun hepiniz benim icin okudunuz bende sizinkileri bitirmek istiyorum bitince baslayalimmiebru_can_ebru
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inş :) istediğin zaman sor canım yardımcı olurumben kan testlerini verdim öğleden sonra dr bakacak ondan sonra ilaçları yazacak sanırım hakkımızda hayırlısı canım. verdiğin bilgiler için takıldığımda sorarım sana
benim yumurta gelişmesi ile ilgili bir sorunm yok aslında duygucum. geçen ay ilaç kullanmadan 22 mm büyüklüğünde yumurtam vardı bakalım bu ay sonuç ne olacak
Amin canım Hoşbuldumhoşgeldin aramıza, Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Aynen kuzum o bi gelsin bitirsin okuruzebru_can_ebru Canım tuğsem i ben de görmedim ben zaten adet olmadan bitirmiştim herkesi. O yüzden yeni zikirleri bekliyorum. Tuğsem de yok sanırım ortalıkta. Gelirse okuruz.
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz aramıza burda herkesin acı tatlı hikayesi var aile gibiyiz.. Herşeyi paylaşır güler ağlarız.. inş sanada yol arkadaşı oluruz hepimiz
Hadi ablacım güzel sonuçlar alırsın inş herşey istediğin gibi olsuncanım sen nasılsın yumurta toplandımı trnsfer oldumu
Allah allah niyr böyle o zaman sayfada var sıkıntı kuzuGünaydınlar canım benimde öyle ya 3 gün önce mesaj yazdığımda gelen mail bildirimine tıkladım öyle gördüm. Ben yazdığımda geliyor bana da bildirim. O yüzden ben de göremiyorum.
yumirta toplandi canim 2 tane tolanmisti bitanesi dollendi bugun donduracaklar transfer olmiycam cunku tsh degerim dusmiyor onunla ugrasiyorum insaallah duserse transfer edeceklercanım sen nasılsın yumurta toplandımı trnsfer oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?