- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.861
Canım bende dedim ki herhalde hamile Rabbim soyletiyor inşaallah hoşgeldin
Tekrar hoşgeldn aramıza canm şahsen ben unutmadm hatta inanırmsn geçenlerde aklıma geldin bi yumyum arkadaşmz vardı nerelerde diye.
BENİM GEÇEN AY 25 HAZİRANDA OLDU 3 GÜN GECİKME İLE GEÇEN AY GEBELİĞE DAİR HERTÜRLÜ BELİRTİM OLDU ÇOK UMUTLANDIRDI BİZİ AMA SONUÇ HÜSRAN. BU AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPILDI 6 TEMMUZDA YUMURTLADIM 22 MM YUMURTAM VARDI DR GİTTİĞİMDE DRUN DEDİĞİNDEN DE FAZLA MESAİ YAPTIK 17 TEMMUZDA TEST YAPTIM NEFATİFTİ BUGÜN BAT GÜNÜ BENİM KARNIMDA AĞRI DÜN GECE VARDI UYURKEN KESİN ADET OLUYORUM DEDİM SEBAH SIKINTISIZ UYANDIM ŞİMDİ YİNE KASIK AĞRIM VAR SANIRIM GELİYOR. BENDE ADET OLMA İLE BİRLİKTE BU AY AŞILAMA DENEYECEĞİM, O ZAMAN BENİM AŞILAMA SENDEN ÖNCE BAŞLANACAK BİRBİRİMİZE DESTEK OLURUZ ARTIK
Canım sem nerelerdesin hiç unutur muyum aşılama tutmadı canım ondan sonra ki ay soğan kürü yaptın ve hamile kaldım çok şükür Rabbim nasip etti sen nasılsın
sağol canım Allah razı olsun seni ne güzel haberle buldum öyle hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bi geldim nerdeyse çoğunuz bebişli nasıl mutlu oldum anlatamam insan umutlanıyor..
canım bugün idrar testi alacağım.bir gün geçti çıkması lazım değil mi?inşallah kist değildir.
geldim canım tatilden idrar testi alacağım akşam.@ebru_can_ebru Canım tuğsem i ben de görmedim ben zaten adet olmadan bitirmiştim herkesi. O yüzden yeni zikirleri bekliyorum. Tuğsem de yok sanırım ortalıkta. Gelirse okuruz.
yumirta toplandi canim 2 tane tolanmisti bitanesi dollendi bugun donduracaklar transfer olmiycam cunku tsh degerim dusmiyor onunla ugrasiyorum insaallah duserse transfer edecekler
canım bugün idrar testi alacağım.bir gün geçti çıkması lazım değil mi?inşallah kist değildir.
A anneveoglusu ablacm ben iyiyim çok şükür arada kasık ağrım oluyo o kadar.
Seninde aşılaman inşallah en güzel ve verimli şekilde geçerde yürü ya kulum der Allahm sanada.
bende geçen ay öyle oldum ilk defa bu kadar umutlandım sanırım psikojik..
yok abla ben çarşamba doktora gidicem belli olacak o gün aşılama olup olmayacağım yumurta büyüklüğüne göre sanırım..
eğer herşey normalse ben bu hfta sonuna doğru aşılama olurum çünkü yumurtlama tarihim bu hafta..
canım aşılama sonrası ertesi ay gebe kalanlar oluyormuş, canım senin aşılama iaçlamı oluyor sen o zaman aşılamaya başladın ben az önce yanlış anladım mesajınıçok şükür canm nasıl sevindim senin takvimi görünce yaa..işte vakti saati var onunda bak aşılama olmadı belkide vesile oldu bir sonraki aya..
ben iyiyim cnm nasıl olsun femara diye hap kullandım günde üç sefer baya ağır geldi mide bulantısı halsizlik falan..neyse ki iki gün önce bitti çarşamba kontrolüm var belli olacak aşılama günüm..bu ilaçla deneyecez dedi iğne vs daha vermedi hiç..
inşallah hamileyimdir de tüpe gerek kalmaz.allah isteyenlere nasip etsin.ara ara belim hafif ağırlık şeklinde ağrıyor.karnımda gaz şişkinliği gibi ama goğüslerimde acıma yok.her şey normal gibi.acken midem bulanıyor gibi oda adet olmadığım için olan bulantı ile aynı.canım geçmiş varsa çıkması lazım inşallah hayırlı haberlerini alırız
canım ben geçtiğimiz ay her belirtiyi kendimde gördüm ama nasip olmadı inşallah senin gelmiştir kuzuninşallah hamileyimdir de tüpe gerek kalmaz.allah isteyenlere nasip etsin.ara ara belim hafif ağırlık şeklinde ağrıyor.karnımda gaz şişkinliği gibi ama goğüslerimde acıma yok.her şey normal gibi.acken midem bulanıyor gibi oda adet olmadığım için olan bulantı ile aynı.
anladım canım en azından zor aşamayı geçmişsin tsh kaç senin canım inşallah düşerde diğer prosedürde nızla ilerler
canım aşılama sonrası ertesi ay gebe kalanlar oluyormuş, canım senin aşılama iaçlamı oluyor sen o zaman aşılamaya başladın ben az önce yanlış anladım mesajını
canım senin adetle gitmen gerekiyor aşılama için dr bana öyle demişti benim adet cuma oldu dr aradım 4. gün gel hemen sabahtan kan ver öğleden sonra bakarım nasıl olacağına karar veririz dedi
o zaman bu ay seninde aşılama olursa ikimiz aynı süreci bekleyeceğiz
Allah razı olsn canm benm.Kalan herkeste göreck bu günleri inşallah sadece sabır.Bak hiç bişey yapmadığm ay oldu.Hele bide o kadr belirti hissettiğim aylara inat hiiiç belirti görmediğim bu ay da olmamştr dediğim zamandı.Ama Rabbim gerçekten zamanını bekletiyor sabır ve sükunetle aşacaksnz sizlerde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?