- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.881
Bende sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi oldu.İlk idrarda öğrendim siliktiD Deli_manya canım sende böbreklerini üşütmüşsün gibi hafif bel ağrısı oldu mu?hayırlı olsun bende iş çıkışı test alıyorum. haber veririm inşallah Allahın izni ile. dualarını eksik etme canım öğreneceğim inşallah bugün. sen kanda mı öğrendin idrar da mı?
amin canm inşallah bizde görelim o günleri..sen ondan önceki ay ne tedavisi olmuştun cnm..
o zaman bu ay sende aşılama yaptırıyorsun canım benim inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.adetin 3 günü gittim zaten abla süreç başladı yani çoktan şuan adetin 12.günü..
Fulyacığım hadi hayırlısı canım inşaallah Rabbim gönlünün muradını versinçok sağolun kızlar allah razı olsun ebrucum rabbim hepimize gönlümüzdeki muradımızı nasip etsin inşallah hayırlısı ile
İlk onunla başladı demekki sonra iğne tedavisi yapacak ama inş hiç gerek kalmaz ilk ayda tutar canımçok şükür canm nasıl sevindim senin takvimi görünce yaa..işte vakti saati var onunda bak aşılama olmadı belkide vesile oldu bir sonraki aya..
ben iyiyim cnm nasıl olsun femara diye hap kullandım günde üç sefer baya ağır geldi mide bulantısı halsizlik falan..neyse ki iki gün önce bitti çarşamba kontrolüm var belli olacak aşılama günüm..bu ilaçla deneyecez dedi iğne vs daha vermedi hiç..
İlk onunla başladı demekki sonra iğne tedavisi yapacak ama inş hiç gerek kalmaz ilk ayda tutar canımaşılamadan sonra bol bol kabak çekirdeği kuru dut ve ananas ye bebeğin tutunmasını kolaylaştırırmış ben denedim ama nasibi yokmuş tutmadı
o zaman bu ay sende aşılama yaptırıyorsun canım benim inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
demek senin hapla başladı bakalım bana ne verecek bugün belli olacak benim
Canm ondan önceki ayda tedavi görmedim de hani incirdi cevizdi havuçtu bunları denediğim aylardan bahsettim yani.
canım ben adetin 4. günündeyimsenin adetin kaçıncı günü abla bugün ben daha önce olucam sanırım
inşallah Allah dualarımızı kabul etsin.resmiyet kazanırsa daha pozitif şekilde herkese dua edeceğim.canım ben geçtiğimiz ay her belirtiyi kendimde gördüm ama nasip olmadı inşallah senin gelmiştir kuzun
benimde beynimin tepesi bi tuhaftı sanki hafiften boşlukta yürüyor hissi vardı.içim bayık gibi bugün içimi toplayacak tuzlu bişeyler istedi canım.tabi susuzluktan da tuzlu isteyebiliyor insan ama tuzu elime döküp yalamak geldi içimden.inşallah psikolojik değildir.Bende sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi oldu.İlk idrarda öğrendim silikti
Hiiçç heyecan yapma canım Rabbim inş tez zamanda nasip eder inşallah bi kaç tane yumoş oluşurda ikiz annesi olursun canımtamam canım çok heyecanlıyım ya nasıl olacak nasıl gececk sonraki bekleyiş flan hayırlısı olsun ilk aydan olsa nasıl güzel olur yarebbim
canım ben adetin 4. günündeyim
olur mu ki bakamam kız iki tane ay oldu da istemiyırum sankiHiiçç heyecan yapma canım Rabbim inş tez zamanda nasip eder inşallah bi kaç tane yumoş oluşurda ikiz annesi olursun canım
anneveoğlusu adet olmuş aşılamaya gidecek ben iş çıkışı idrar testi alacağım ama nasıl 2-3 saat susuz durucam kara kara düşünüyorum.
inşallah rabbim nasip ettiyse.izne çıkınca bayram olur benim için güzel haber alırsam.A anneveoglusu canım sonuçlar çıktı mı. T tugsem_10 inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları verirsin, bekliyoruz heyecanla
ne güzel ya doğal oldu senin..bakalım benim aşılama biraz mecbur eşimde de sıkıntı var çünkü ben ne yaparsam yapayım bi yerde tıkanıyoruz..
Biliyorum adet olduğunu.. aşılama test sonuçlarını merak ediyorumanneveoğlusu adet olmuş aşılamaya gidecek ben iş çıkışı idrar testi alacağım ama nasıl 2-3 saat susuz durucam kara kara düşünüyorum.
ay vallaha ovi testi gibi koysalar ya 2 tane bi pakete.Biliyorum adet olduğunu.. aşılama test sonuçlarını merak ediyorum
Sende iki tane test al bi şimdi sıkışmadan yap bitane de sabah yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?