2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bende sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi oldu.İlk idrarda öğrendim silikti

adetin 3 günü gittim zaten abla süreç başladı yani çoktan şuan adetin 12.günü..
o zaman bu ay sende aşılama yaptırıyorsun canım benim inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
demek senin hapla başladı bakalım bana ne verecek bugün belli olacak benim

İlk onunla başladı demekki sonra iğne tedavisi yapacak ama inş hiç gerek kalmaz ilk ayda tutar canım aşılamadan sonra bol bol kabak çekirdeği kuru dut ve ananas ye bebeğin tutunmasını kolaylaştırırmış ben denedim ama nasibi yokmuş tutmadı

tamam canım çok heyecanlıyım ya nasıl olacak nasıl gececk sonraki bekleyiş flan hayırlısı olsun ilk aydan olsa nasıl güzel olur yarebbim

canım ben geçtiğimiz ay her belirtiyi kendimde gördüm ama nasip olmadı inşallah senin gelmiştir kuzun
inşallah Allah dualarımızı kabul etsin.resmiyet kazanırsa daha pozitif şekilde herkese dua edeceğim.
Bende sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi oldu.İlk idrarda öğrendim silikti
benimde beynimin tepesi bi tuhaftı sanki hafiften boşlukta yürüyor hissi vardı.içim bayık gibi bugün içimi toplayacak tuzlu bişeyler istedi canım.tabi susuzluktan da tuzlu isteyebiliyor insan ama tuzu elime döküp yalamak geldi içimden.inşallah psikolojik değildir.

ne güzel ya doğal oldu senin..bakalım benim aşılama biraz mecbur eşimde de sıkıntı var çünkü ben ne yaparsam yapayım bi yerde tıkanıyoruz..

Saolasn canm.Eşinde ne skntı var bak sakineninde eşinde skntı vardı morfolojide ama çok şükür düzelttiler ve
Geldi mucizeleri maşşalah.

anneveoğlusu adet olmuş aşılamaya gidecek ben iş çıkışı idrar testi alacağım ama nasıl 2-3 saat susuz durucam kara kara düşünüyorum.
Biliyorum adet olduğunu.. aşılama test sonuçlarını merak ediyorum
Sende iki tane test al bi şimdi sıkışmadan yap bitane de sabah yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…