2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Saolasn canm.Eşinde ne skntı var bak sakineninde eşinde skntı vardı morfolojide ama çok şükür düzelttiler ve
Geldi mucizeleri maşşalah.

varikosal ameliyatı oldu geçen sene sperm sayı ve hızında sıkıntı vardı ameliyattan sonra da pek düzelmedi şuan bilmiyoruz ama bayadır ölçüm yaptırmadı o yüzden bize şart gibi biraz bu işlem..en azından yıkama işlemi oluyormuş ya kaliteli spermleri ayıklarlar..

bitkisel takviye vitaminleri düzenli kullandı mı cnm erkeklerin tedavisinde ilaç ile güzel sonuç alan çok kişi var aşılamadan önce de mutlaka yediklerine dikkat edip düzenli vitamin kullansın ki eşin aşılama tutma ihtimali artsın. sonuç Allaha kalmış tabiki...

evet canım ameliyattan sonra bir seneye yakın vitamin içti ki o en küçük ayrıntı kullandıkları arasında..neler içmedi ki macunlar çaylar keçi boynuzları havuç suları artık hepsini bıraktık onlar iyice strese soktu onu kullandırmıyorum hiç birini .allah büyük artık biz elimizden geleni yaptık..

anladım cnm benim eşime de geçen hafta teşhis kondu çakşır suyu l-arginin ve e vitamini kullanuyor. Birde keçi boynuzu özü..İnşallah faydası olur... Keçi boynuzu özünü bırakmasın ama zararı yok zahmetli bişey de değil

benim eşimde çakşır suyu kullandı kokusu fena..keçi boyunuzu suyunda çok şeker var o yüzden ara verdik cnm..size de inşallah faydası olur Allahım herkese şifa versin..

benim eşimde çakşır suyu kullandı kokusu fena..keçi boyunuzu suyunda çok şeker var o yüzden ara verdik cnm..size de inşallah faydası olur Allahım herkese şifa versin..
şimdi yeni başladı bi heves içiyor 7. ve 8. şişede fayda görenler olmuş. 4 ay kullansın bakalım vitaminleri de sonra baktırcaz yoksa ameliyat olacak :) vesile olurinşallah :) Aminn hepimize şifa versin..

şimdi yeni başladı bi heves içiyor 7. ve 8. şişede fayda görenler olmuş. 4 ay kullansın bakalım vitaminleri sonra baktırcaz yoksa ameliyat olacak :) vesile olurinşallah :) Aminn hepimize şifa versin..

inşallah işe yararlar olmasa da ameliyat önemli değil küçük bi operasyon on dakikalık bişey..erkeklerin durumu daha sıkıntı ya bizim bi şekilde yumurtalar çalıştırılıyor ama onların olmayınca olmuyor yani..

ankarada Kaan AYDOS diye bi doktor var araştordın mı bilmiyorum.. Biz de yumurta sayısı sabit doğuyoruz rezervi fln azalıyor ama erkekler sürekli sperm üretiyor sonradan oluşuyor 2 yıl takviye kullanıp doğal yolla hamile kalanlar var cnm hemen pes etmeyin derim...

duymadım cnm doktoru doğru bizim eylülde bir sene olacak ameliyat olalı çok düşük değil çok da iyi değil doktorumuz öyle dedi ama takıyıruz kafaya işte..bu hafta aşılamam var nasipse inş sonuç olumlu olur..
sizin sayı nasıl önemli olan hareketlilik cnm o iyi olsun da sayı çok rol değil

Morfoloji 4 cnm sayı 200 milyon ileri hareketli %82 çıktı bu ay başka yere tekrar verecek bakalım teyit için...Hayırlı olsun aşılaman bizim gittiğimiz doktor değerler düzelmeden aşılama ve tüp önermedi nasip bakalım...

Kizlar o kadar belirtiye rağmen hic bisey çıkmadı idrar testinden ama adette olmadim.kist yapti heralde ama sabah ilk idrarla yapmadim is çıkışı baktim.

Canım çarşamba günü kese görmeye gitcem inş bir sorun çıkmaz kalp atışı ne zaman olur bilmiyorum oda herhalde bi 10 GUN sonra falan olur :)

Aaa aynı gün baktırıyorz demek duyguşşş :)) takvmde ben senden önce gibi duruyorm sanrm adet sat la alakalı.Sen tekrar beta baktrdn mı canm

Kizlar o kadar belirtiye rağmen hic bisey çıkmadı idrar testinden ama adette olmadim.kist yapti heralde ama sabah ilk idrarla yapmadim is çıkışı baktim.

Arkdşm bazen çook fazla belirti yaşaml gibi olabiliyosn.Yaşamş birinolarak belirtilere bakmayı çıkarmalsn hayatndan bnce.Test içinse de aslnda beta yüksekse sabahtan bakmasanda çıkıyo hemen.Ama geç döllenme falan olursa çkmaya bilir.Sabah yap baklm bi daha

adet olmaya basladim.ignenin 18.günü adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…