- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.921
Hadi yaa seninde mi yarın kontrolAaa aynı gün baktırıyorz demek duyguşşş :)) takvmde ben senden önce gibi duruyorm sanrm adet sat la alakalı.Sen tekrar beta baktrdn mı canm
Hadi yaa seninde mi yarın kontrolsüper hadi hayırlı haberler inş canım.. Benim geçen çarşamba 330 du bi daha baktırmadın ilaçlarıma devam ediyorum canım sen baktırdın mı?? Senin sat kaçtı?? Benimki 22 Hazirandı
Hadi yaa seninde mi yarın kontrolAaa aynı gün baktırıyorz demek duyguşşş :)) takvmde ben senden önce gibi duruyorm sanrm adet sat la alakalı.Sen tekrar beta baktrdn mı canm
Aramızda 3 gün var demekki :) ben bi daha baktırmadım umarım yükselmiştir keseden sonra da kalp atışı var bi de onun heyecanı başlayacakİnşallah hayrlı haberlerle canım.Evet değerlerde aynı :) Cumartesi 650 oldu benmde benm sat 19 haziran hemen hemen aynı günler
Aynen canm bekliycez inşallah sağlıkla gelişir.Sennkide yükselmiştr merak etme canmAramızda 3 gün var demekki :) ben bi daha baktırmadım umarım yükselmiştir keseden sonra da kalp atışı var bi de onun heyecanı başlayacakRabbim sağlıkla evlatlarımızın kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy inşallah arada sağ kasığım sızlıyor göğsüme sanki iğne batıyor gibi oluyo sende de var mı bunlar??Aynen canm bekliycez inşallah sağlıkla gelişir.Sennkide yükselmiştr merak etme canm
Ayy inşallah arada sağ kasığım sızlıyor göğsüme sanki iğne batıyor gibi oluyo sende de var mı bunlar??
Benimde böyle bazen sanki yere basmıyor gibiyim başım dönüyor gibi bi yere tutunmasam düşecek gibi oluyoRum değişik bir duyguEvet canm oluyo bndede baş dönmeside oluyo arada ve ağrım hep sağdan benmde
Günaydın kızlar, nasılsınız
Morfoloji 4 cnm sayı 200 milyon ileri hareketli %82 çıktı bu ay başka yere tekrar verecek bakalım teyit için...Hayırlı olsun aşılaman bizim gittiğimiz doktor değerler düzelmeden aşılama ve tüp önermedi nasip bakalım...
Canım çarşamba günü kese görmeye gitcem inş bir sorun çıkmaz kalp atışı ne zaman olur bilmiyorum oda herhalde bi 10 GUN sonra falan olur :)
Canım aşılama için kolaylıklar diliyorum inşallah hayırlı haberler gelir..duymadım cnm doktoru doğru bizim eylülde bir sene olacak ameliyat olalı çok düşük değil çok da iyi değil doktorumuz öyle dedi ama takıyıruz kafaya işte..bu hafta aşılamam var nasipse inş sonuç olumlu olur..
sizin sayı nasıl önemli olan hareketlilik cnm o iyi olsun da sayı çok rol değil
Sıkma canını Allah büyüktür.. zamanını bilmiyorum ama gelecek inşallah inanmaya devam..adet olmaya basladim.ignenin 18.günü adet oldum
nasip değilse olmuyor işte gtunu yırtsan da olmuyor. bari akşama dr ile konuşayım.dondurulmuş embriyolar için gideyim bursaya.Sıkma canını Allah büyüktür.. zamanını bilmiyorum ama gelecek inşallah inanmaya devam..
sen tup bebekmi yaptirmstin cnm omu tutmadinasip değilse olmuyor işte gtunu yırtsan da olmuyor. bari akşama dr ile konuşayım.dondurulmuş embriyolar için gideyim bursaya.
morfoloji 4 olduğu için aşılama ve tüp önermedi cnm olmaz tutmaz olursa da düşük olabilir fln dedi boşuna vakit kaybı olur dedi hatta bize değerler düzelene kadar korunun dedi.. Yönlendirmesi ameliyat oldu...bizde üzüldük tekrar başka doktora gideceğiz bakalıme sizin sonuçlar iyi değil mi ya kafam karıştı sorun neymiş ki..bide cnm doktor neden öyle dedi ki zaten aşılama yada tüp bebek eğer erkekte sorun varsa önerilmiyor mu yani şans daha çok yıkama işlemi vs olduğu için düzelse sonuçlar zaten doğal yolla olur..
ilk tüp yaptırdım tek embriyo tutmadı.sonra doğala bıraktım ama bişey de olmadı.sen tup bebekmi yaptirmstin cnm omu tutmadi
brndr transfer icin bekliyorumd ondan srdum cnm yaa bende negatif almaktan cok korkuyorum bilmiyorum cok stresbypiyorum yaailk tüp yaptırdım tek embriyo tutmadı.sonra doğala bıraktım ama bişey de olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?