2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Aaa aynı gün baktırıyorz demek duyguşşş :)) takvmde ben senden önce gibi duruyorm sanrm adet sat la alakalı.Sen tekrar beta baktrdn mı canm
Hadi yaa seninde mi yarın kontrol süper hadi hayırlı haberler inş canım.. Benim geçen çarşamba 330 du bi daha baktırmadın ilaçlarıma devam ediyorum canım sen baktırdın mı?? Senin sat kaçtı?? Benimki 22 Hazirandı

İnşallah hayrlı haberlerle canım.Evet değerlerde aynı :) Cumartesi 650 oldu benmde benm sat 19 haziran hemen hemen aynı günler

Aaa aynı gün baktırıyorz demek duyguşşş :)) takvmde ben senden önce gibi duruyorm sanrm adet sat la alakalı.Sen tekrar beta baktrdn mı canm
Hadi yaa seninde mi yarın kontrol süper hadi hayırlı haberler inş canım.. Benim geçen çarşamba 330 du bi daha baktırmadın ilaçlarıma devam ediyorum canım sen baktırdın mı?? Senin sat kaçtı?? Benimki 22 Haziran

İnşallah hayrlı haberlerle canım.Evet değerlerde aynı :) Cumartesi 650 oldu benmde benm sat 19 haziran hemen hemen aynı günler
Aramızda 3 gün var demekki :) ben bi daha baktırmadım umarım yükselmiştir keseden sonra da kalp atışı var bi de onun heyecanı başlayacak Rabbim sağlıkla evlatlarımızın kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen canm bekliycez inşallah sağlıkla gelişir.Sennkide yükselmiştr merak etme canm

e sizin sonuçlar iyi değil mi ya kafam karıştı sorun neymiş ki..bide cnm doktor neden öyle dedi ki zaten aşılama yada tüp bebek eğer erkekte sorun varsa önerilmiyor mu yani şans daha çok yıkama işlemi vs olduğu için düzelse sonuçlar zaten doğal yolla olur..

Canım aşılama için kolaylıklar diliyorum inşallah hayırlı haberler gelir..

adet olmaya basladim.ignenin 18.günü adet oldum
Sıkma canını Allah büyüktür.. zamanını bilmiyorum ama gelecek inşallah inanmaya devam..

morfoloji 4 olduğu için aşılama ve tüp önermedi cnm olmaz tutmaz olursa da düşük olabilir fln dedi boşuna vakit kaybı olur dedi hatta bize değerler düzelene kadar korunun dedi.. Yönlendirmesi ameliyat oldu...bizde üzüldük tekrar başka doktora gideceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…