2017 YILINDA ERKEK BEBEĞi OLACAKLARIN KULÜBÜ

benım bellı deıl ama esım ıkı ısım ıstıyor :) bende sahabe ısmı ıstıyorum. kayıbabam ve kayınvalıdem bızım ısımlerı koyma kızım dedı:) yanı esım olacak dese ıdı onların ısmı olurdu
umut yuşa ıstıyordum esım olmaz dedı
üveys dedım olmaz dedı:)
sımdılık ömer yanına bır ısım dusunuyorum
veya enes malik . enes bın malık hayatı da cok guzel :) bakalım neler olacak

Kızlar belirtileriniz neler :)
artık pek belirti kalmadı 3 ay doldu ya canım. Ilk 3 ay istahim güzeldi pek midem bulanmadi goguslerim çok ağrıdı 1 buçuk aylıkken çok sivilcelendim şimdi geçti şükür

UOTE="01Adanali, post: 48362937, member: 777102"]artık pek belirti kalmadı 3 ay doldu ya canım. Ilk 3 ay istahim güzeldi pek midem bulanmadi goguslerim çok ağrıdı 1 buçuk aylıkken çok sivilcelendim şimdi geçti şükür[/QUOTE]
Benimde 3 ay doldu. Hiç belirtim olmadı 16ya gircem 12 haftada gittim ama uyuduğu için göremedik.

Erkek olacağını kaçıncı haftada ogrendiniz kızlar

Çoook yoğun bütün gün süren mide bulantısı çabuk yorulma veee parfüm sigara kokusuna tahammülsüz lük çok zor gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun .

Çoook yoğun bütün gün süren mide bulantısı çabuk yorulma veee parfüm sigara kokusuna tahammülsüz lük çok zor gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun .
Ya benim deterjan,el sabunu parfüm kokularına dayanamıorum,parfümsüz deterjan aldım onunla yokıorum çamaşırı bu kadar çok koku olunca kız diolar ama bzmki henüz belli olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…