2017 YILINDA ERKEK BEBEĞi OLACAKLARIN KULÜBÜ

Cnm ben 16 haftanin icindeyim ama ogrenemedim ilk erkek dedi 12 hatada sonra 16 da kiza benzetti bi daha ki ay soylerim dedi bende ilk 3 ay mide bulanti yasadim halsizlik kokulara karsi hassasiyet hap icemedim aci eksi yiyemedim... Sizce benm bebegim cinsiyeti ne dir

Genelde 12.haftada yanılma payı yuksek oluo 16.ncı haftada daha net görünmüştür muhtelemen kız herhalde

Benim 16. haftada kesinleşti cinsiyetim. İlk 3 ay yeşil elma ve erikle bastırdım mide bulantımı çoooook bulandı. ama 4. aya girince bıçak gibi kesildi bulantılarım benim. şimdi saç çıkarma merasimi başladığı için midem ekşiyo bazen. ve Hamd olsun içimde oğlum kendi kendie parti veriyo :)

Maşallah Kokulara karşı hassasiyetiniz oldu mu acaba?

Maşallah Kokulara karşı hassasiyetiniz oldu mu acaba?
olmaz olur mu. sizin gibi aynı. en sevdiğim parfüm iğrenç kokuyodu sigaradan tiksinmiştim. hoşuma giden tek koku yağmur sonrası toprak ve çim kokusuydu. sonra 4.ayda kesildi. direk kilo almadım ben ilk 5 ay 2 kilo aldm sonra kalça basen şişti karnım yoktu zaten. ayrıca yüzümde çıkarmadığım türden sivilce çıktı resmen çirkinleştim. çevremin %90ı kızın olur dedi. nub teorisi çin takvimi ıvır zıvır hepsi tirt çıktı :) Sağlıklı olsunda Allahın izniyle dedik Rabbim erkeği layık gördü :)

Bende deterjan sabun temizlik malzemeleri deodarant parfün kokusularına aşırı tiksinmem oldu kokusuz deterjanla yıkıorum çamaşırları genelde bu kadar koku kıza işaret derler ama sizde öyle olmamış hurafe demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…